Снимка: BMW

Германският производител BMW също отбеляза днешния Хелоуин, като в случая той е свързан с най-новия модел на марката – X2. Това е третата загадъчна поява на компактния кросоувър през последните дни, като този път тя е свързана с популярния в много държави по света празник.

На снимката изникнало сякаш от нищото спортно "паранормално" спортно крос-купе прилича на привидение. Това, всъщност, предлага интригуващ поглед към новопоявилия се член на BMW X-семейството, който съвсем скоро трябва да отбележи и официалната си премиера пред публика.

"От своя произход до съвременния си формат, празникът Хелоуин е "Нощта на призрачни фигури, страшни истории и мистични ритуали. Това прави празника идеален повод за новото BMW X2 да направи спонтанна и драматична поява. И докато през отминалите времена хората се подготвяли за началото на зимата, палейки ослепителни огньове и оповавайки се на свръхестествени сили, превърнали се в наши дни в страховити костюми и тиквени фенери със зловещи гримаси - днес те са само фон на новото BMW X2, което "открадва" вниманието с "дяволски добър" външен вид", категорични са от компанията-производител.

По традиция тиквата винаги определя тона на Хелоун, като нейният смисъл се простира далеч отвъд наситения оранжев цвят на външното лаково покритие на новото BMW X2. Няма как обаче да отречем, че в случая автомобилът наистина изглежда впечатляващо.

Повече подобни новини четете в Automedia.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase