7

от 1 до Шматка

преди 6 години

Това което го работя тук ако знаеш само колко се заплаща по германия и белия свят ми става смешно. Тук е 700 лв а в германия 10 000 .

6

До нумбер 6-така

преди 6 години

Човека си е написал, че е карал последен модел!!! А ти, гражданче , научи се да пишеш! На кирилица би могъл поне леко да прикриеш колко си ограничен и да не се излагаш ! С тази "маймуница" не ти се получава!

5

Анонимен

преди 6 години

Тази *** и без пари да ми я дават няма да я взема. Живях в Германия 10 години карах последен модел БМВ някои ще кажат ами хубаво е. Не не е хубаво защото върти задница като прости.тутка. Особено когато времето е влажно и температурите са под нулата. А когато завали през лятото дъжд и пътищата станат хлъзгави не ти трябва шейна. На външен вид са го докарали но ходовата част е пълна трагедия. Затова и най честите катастрофи са с БМВ защото няма стабилност на пътя а някои се правят и на Шумахер

4

Скоростна кутия

преди 6 години

Ако не се трошаха толкова лесно щяха да са много добри.

3

шматка

преди 6 години

До 1Пич щом тук работиш за 700лв в Германия щеше да работиш за 1600 евро.Пак щеше да си мечтаеш за БМВ.Тези коли не са за всеки.

2

шматка

преди 6 години

..."по традиция тиквата винаги определя тона":)))

1

Анонимен

преди 6 години

И аз искам едно ама ми идва леко скъпо . От цената като извадиме 700 лева и точно се получава колко не ми стигат. Ох забравих че трябва да отметна и сметките за ток , телефон , ТВ и тн. Благодаря ти Бойко че живея в толкова богата и просперираща държава ! Благодаря !