7

Елизабет

преди 13 години

Предлагам да се включат безработни образовани хора,така и така ще се дават пари.Нека да се даде информация колко са ***,колко са турците и още,за да е ясно от какви е съставена нашата държава.

6

българка

преди 13 години

И без броене резултатие са ясни,самоще харчат пари.Що не помислят как да насърчат раждаемостта при българите и ограничат ***-търтеи .Скоро ще опоскат и пенсии и здравни осигуровки.ТЕ НИЩО НЕ ПЛАЩАТ

5

Манго

преди 13 години

Ас иска пита всичкото ром ли ше се брои или само мене ша питат?

4

Анонимен

преди 13 години

Аз бях преброител тогава, много от колегите здраво лъжеха в картите.Вместо да обикалят по адресите си измисляха.Спестиха си доста време. Да не говорим че много хора бяха преброени по два пъти. Плащаше се на карта, и ако някой се беше преместил в друг град, да учи например, го преброяваха два пъти.Иначе се изкарват добри пари, но ако си съвестен си е бая зор.

3

неизбежното

преди 13 години

Да си преброяват ***, че те ще са скорошните господари на древната тракийска зема. Варварите отново поругаха нашата свята земя.

2

Гала

преди 13 години

И да ни броят,и да ни преброяват факт е,че при тази икономическа политика след време няма да има българи,които да бъдат преброени.

1

Анонимен

преди 13 години

Ние *** не мойем броим до толкуз бате