47

Учен

преди 13 години

хватката е да не пиеш всеки ден а само като има купончета.Тогава е най-яко да се накефиш като бял човек.Пийте деца и няма да станете алкохолици :D xaxaxa

46

Соня

преди 13 години

Напълно съм съгласна с това изследване. В моето семейство никога не се е забранявало на децата да си близнат малко винце или бира.Никой от нас сега,след като порастнахме няма проблеми с алкохола.Забранения плод е най-сладък !

45

Българин

преди 13 години

Ами така е, факт !!! Аз познавам вкусът на ракийчицата от 6-годишен, сега съм на 36 и пия по-малко, отколкото коато бях на 16. Допреди десетина години се случваше да прекаля инцидентно, но никога не съм се опиянчвал.Освен това спиртът е полезен за организъмът, но в малки дози, разбира се.

44

Киро

преди 13 години

Ако 100гр алкохол убива по 1000 мозъчни клетки и всички деца започнат да пият по 300гр концентрат на ден се очаква ГЕЙБ да управляват вечно!!!А всички малки момиченца да го ударят яко на с***кс с възможно най-много и различни партньори за да не стана *** като пораснат............

43

ПЕДАГОГ

преди 13 години

Освен да си попиват на на дечурлигата трябва да им се дава да си поиграват и с малко тротилец ама малко колкото да останат без една ръчичка иначе като пораснат туку виж станали терористи .АМАН ОТ ПРОСТАЩИНИ.

42

Бай Асан

преди 13 години

Това за БГ не важи!!!Защото тук откакто е демокрация по лесно младежите си вземат алкохол от магазина и все по-често се срещат пиещи алкохол деца, та тези , които беха 10-15годишни през 90-те сега си търсят работа предимно като: пазачи, полицай или адвокати според умствените им възможности, а причините са, че : пазчите вечер , като се напият имат време да подремнат, полцаите няма кой да ги провери, а адвокатите и квото да стане могат да се оттърват ,щот знаят вратичките в закона :)))

41

майка

преди 13 години

Който не го влече алкохола,няма как да стане алкохолик.Така е и с цигарите.Аман от глупости!А снимката на това дете не мисля,че е за тази статия!

40

Анонимен

преди 13 години

Открили топлата вода:)))) Много ясно, че либералния режим е много по ефективен. А и тук не става въпрос да почнат да се наливат от 6г, ами като станат 12-13-14 по празнични поводи да им се позволява бира, вино... а не на първия училищен купон да се напият с 2 бири и да не знаят какво правят. А за секса - също никой не казва да се поощряват, но едно е когато темата за секса е нещо нормално обсъждано, друго е 100% отричане преди сватбата или като си на 18. Забраните никога не са действали

39

Анонимен

преди 13 години

Приемането на умерени количества алкохол в ранна възраст може да се окаже добра превантивна мярка срещу по-късна зависимост от алкохола. До този извод са стигнали учени от Масачузетския университет в Бостън, предаде DW.Интелектуална кражба от Чорбаджи Марко и Вазов, безсрамници от Мъсачузетския юниверситет!

38

Genata

преди 13 години

Много е интересно как голяма част от човечеството като чуе: "А е по вероятно от Б" в същност разбира "А е вярно"

37

Genata

преди 13 години

30 отвори очите на 28

36

Саурон

преди 13 години

По-*** и смешна статия,рядко може да се види.

35

Black Beard

преди 13 години

Деца наздраве! И да ме изправите като падна под масата!

34

гиги

преди 13 години

има една приказканевидяло и като видяло полудяло

33

стефото

преди 13 години

това са го писали плешиви хора, бас държа!

32

Анонимен

преди 13 години

ne e kasno gadino

31

Анонимен

преди 13 години

Напълно съм съгласен с резултатите от проучването. Ако на 5-10 годишните деца от време на време се дава по една малка чашка бира за да се усетят възрастни и се стимулират за безобиден контакт с противоположния пол (целувки и "официално" ходене с гадже от училището и т.н.), когато пораснат тези деца няма изведнъж да скочат в дълбоката вода.

30

до 25

преди 13 години

Пожелавам ти, като станеш на 100, да я намалиш на 100гр.

29

Анонимен

преди 13 години

28, това че ти не означава, че статистически не си имал по голям шанс да станеш алкохолик. Не е чак толкова трудно да проумеш, че забраненото нещо винаги е по примамливо и слабохарактерните хора веднага злоупотребяват, когато забраната падне или отслабне!Един неориентиран 16-18 годишен младеж на който цял живот му е забранявано да пие и да се среща с момичета или момчета е много вероятно да злоупотреби с тях при първата въжможност да ги опита без родителски контрол.

28

Съни

преди 13 години

Баща ми ми даваше да пийна малко бира още на 5 годишна възраст.. Може би това е причината, че никога не съм се напапивал истински през живота си и винаги знам къде е мярката с алкохола!