436

кистоник

преди 13 години

Българската банка за развитие е превърната в касичка за МФ. Какво стана с програмата на ГЕРБ и 250 млн. лв. за съживяване на икономиката? Използват се не по предназначение, а за плащане на стари дългове на държавата за фирми. това не го разбирам!!!

435

USA pussies

преди 13 години

Bulgaria= prosperity in the time of Warsaw Agreement. Now it's poorest in EU!

434

НАТОвец

преди 13 години

Няма какво да оставяш времето - то вече е доказало, че НИЕ сме най-доброто за България, а вие, дето тикате Родината обратно в пропастта, скоро ще бъдете отмити.(и не, нито фашист, нито комунист съм бил, но при теб в родата имате поне 5-6 партийни члена, познах, нали? лицемер)

433

НАТОвец

преди 13 години

Хаха, лошо затапен нали? Няма какво да отговориш, нали? (все пак очквах да се гърчиш повече, преди да се предадеш)

432

НАТОвец

преди 13 години

Хич не си прави труда да лъжеш тука - никой вече не вярва на червената пропаганда! България вече избра верния път с ЕС, НАТО и САЩ, а такива като теб, родоотстъпници-майкопродавци са на отмиране и скоро никой няма да си спомня за тях - и слава богу!

431

НАТОвец

преди 13 години

Всеки интелигентен човек знае, че зад всички войни през последните 60 год стои дългото пипало на Москва! Корея, Куба, Виетнам, Афганистан.. - това бяха водени от руските агресори нападения спрямо независими държави за да паднат под комунистическо робство и Москва да ги граби и владее както грабеше нас! Чечня била "руска"... първо не е руска, както и Армения или Грузия, Латвия или Естония, второ ТОЧНО това казвам - изкла 200 000 цивилни СВОИ граждани - пример какви главорези са твоите прятелчета!

430

НАТОвец

преди 13 години

Наркомания, насилие , проституция, лъжа и падение са типични за Русия - най-добрите и дашни кууви в Европа са рускините и украинките - ти това не го ли знаеше, хахаха! Погледни ФАКТИТЕ: в САЩ примерно болни от СПИН са 0,6%, В Русия 1,01% - два пъти повече! И смъртността е два пъти по-голяма, и накоманите, и алкохолизма, и престъпността, и простотията и ВСИЧКОО !!! Това са фактите и числата, неграмотни ми приятелю!

429

НАТОвец

преди 13 години

Ти си екстремен случай на промит мозък! Реалността е точно ОБРАТНА на лъжите, които бръщолевиш! Личи си, че никога не си бил и в двете страни. Точно Америка е морална, консервативна, религиозна и даже доста скучна страна - хората ходят на църква, държат на семействто и бачкат ЯКО, поради което са 20 пъти по-богати от руските прошляци, въпреки че последните имат несметни природни богатства!

428

Акъл море

преди 13 години

САЩ заразяват света с наркомания, насилие , проституция,лъжа и падение.Откакто САЩ дърпат конците в БГ всичко това е в изобилие у нас! Всичко е покварено.Заразата идва от САЩ.Русия е силна и ще бъде водач на силите, които ще спрат това.Както го е правила много пъти.Затова аз съм с Русия.Остани си натовец,това е характерно за голяма част от живеещите на тази територия-фашисти докато Хитлер е силен,комунисти със СССР, а сега демократи натовци! Марионетки!

427

Акъл море

преди 13 години

Всички войни се правят от САЩ или Запада за последните стотина години. Чечня е руска територия и руснаците си я защитават.Без ЦРУ чеченски проблем нямаше да има! Руснаците са човечни и благородни , американците са подли и арогантни! Аз не мрънкам , а говоря истината! САЩ са в Афганистан заради несметните залежи от минерали и ценни метали.Те лъжат , крадат и убиват по-слабите.Не им стиска да нападнат Иран, но много им се иска заради петрола. Русия е носител на бъдещия морал.Тя ще е духовен лидер.

426

НАТОвец

преди 13 години

... Само в Афганистан ИЗКЛА 2 МИЛИОНА НЕВИННИ селяни за да спре снабдяването на муджахидините - такова престъпление никоя НАТОвска армия никога не е правила!!! В Чечня заради 10 000 бунтовници избиха поне 200 000 ЦИВИЛНИ и унищожиха 75% от Грозни, един милион бежанци..! Кажи ми къде има по-големи главорези от руснаците, дай ми ФАКТИТЕ, стига лъга и мрънка!

425

НАТОвец

преди 13 години

Всеки знае, че Сатаната е Русия! Тя изби 20 милиона невинни по лагери и затвори (и до ден днешен избива собствените журналисти и магистрати), окупира половин Европа (и предна Азия) под руско робство за 50 години, изби интелигенцията и я обрече на мизерия за +още 30 поне! Разпали най-големите нападателни войни след вт.св.война - Афганистан, Виетнам, Корея...

424

Акъл море

преди 13 години

Никой не се страхува от НАТО.НАТО е хартиен тигър! Нападат само слаби и беззащитни! Страхувам се само за едно---че мойта страна слугува на злото! Защото всеки знае, че НАТО е Сатаната на планетата.Ти или си наивник, или си дявол! Има и друга вероятност---готвиш манджи на терминаторите в Безмер за 1000 лв.! Дори Хитлер беше по-свесен-открито искаше света.НАТО се крие зад думата "демокрация"!

423

НАТОвец

преди 13 години

И къде са ти доказателствата? НЯМАШ! Ти и московските ти другари страдате от тежка страхова психоза! Никой не е тръгнал да ви налага диктатури и да ви унищожава, ние си имаме достатъчно проблеми около Атлантика, искаме само да сме богати, задружни и щастливи, и ако вие не ни заплашвате (като Иран с ядрено оръжие, като Садам с бомбаджии по търговските ни центрове и т.н.), няма да имате никакви проблеми, уверявам те!Айде, спи спокойно сега!

422

Акъл море

преди 13 години

Единственото , което спира САЩ да установи световна диктатура е Русия ! По-скоро нейния ядрен потенциал.Руснаците са къде по-благородни и човечни от американските йезуити.НАТО няма да успее, защото е зла сила. Унищожиха Ирак заради нефта , Афганистан, заради ценните метали, България заради територията.Щом те за теб са добри--ти си враг на света и враг на България!Добре, че натовците са страхливи,иначе да са унищожили света до сега.Ти си враг на човечеството!

421

НАТОвец

преди 13 години

... След това ООН ще ни раздели на 2 зони - руска (мизерия) и турска (където наливат милиарди) и смятай нататък... А сега всичко би се решило политически, междусъюзноически, веднага, без проблеми.

420

НАТОвец

преди 13 години

Веднага ти казвам за конфликта с помаците - ако го няма Запада да ни защити, Турция ще ни направи за 2 стинки и без да влиза военно. Така ще ни оплюе, така ще насъска целия свят с/у нас, такава блокада ще ни организира, че ще изпукаме от глад, а Русия освен с някой танкер няма с какво да помогне, щото пред международната общественост е кръгла нула. Ще се предадем за месец и цял свят вечно ще ни сочи с пръст като "злите българи - убийци на милите турци" ...

419

НАТОвец

преди 13 години

Русия е една тъжна, самотна, затворена и силно комплексирана страна - заради разминаване м/у изгубените мечти за световна сила и реалните възможности. Корумпирана, мизерна, мафиотизирана, безправна и управлявана от същите КГБ мафиоти, които винаги са я владели! А народа - мизерия, болести, алкохолизъм и гледа света през решетки и шенгенски визи, които ние отдаван забравихме, белите руснаци на изчезване, а се множат разни тюркски народи, дето не могат да четат...Това ли ти е "съюзника"? Не мерси!

418

НАТОвец

преди 13 години

Освен това САЩ са толкова пъти по-велика страна от Русия - по всеки показател - защо да се занимават с нея? БВП на САЩ /год.е по-голям от всичките руски газови находища заедно... Има толкова по-значими места - Персийския залив, Китай... една Бразилия е с по-голям демографски и стопански потенциал... Нека сме честни - на кой му пука особено за Русия?Значи отпада твоята теория за слабия съюзник на САЩ и силния съюзник на Русия - щото и най-слабия на САЩ се оказва по-силен от най-силния на Русия.

417

НАТОвец

преди 13 години

Ми аз не виждам особена борба м/у САЩ и Русия. Разширението на НАТО стана доброволно - поляци, естонци, литовци танцуваха като полудели по улиците - къде е натискът? Русия се разпищя за Грузия - ето, оставихме я, къде е натискът? Украйна смени курса - ето, няма НАТО, къде е натискът? Пищяха за щита - няма щит, къде е натискът?