61

andi

преди 13 години

Taksite za mobilnite telefoni v BG naistina sa naduti.Jiveq v Avstriq,tuka ima neveroqtni oferti,po-dolu nqkoy gi be6e napisal,i az moga da podvirdq,4e tova e istina.Koyto ne vqrva moje da pogledne tuk.orange.at,ili t-mobile.at

60

Луцифер

преди 13 години

През 1996 -7 година работех в Канада. Един от операторите взимаше 11 цента за минута, като най-ниската часова ставка беше 5,60 канадски долара / час. Това значи, че едно момиче без каквато и да е квалификация, което подрежда ябълки и домати в супера може да говори 55 ! минути с едночасовото си заплащане...

59

ЗАПОЗНАТ

преди 13 години

Мтел от самото си създаване си беше мутрофирма. Тази фирма трябва да се закрие!!! Служебно, от Съда!!! Тази формация краде от парите на народа, за кефа на няколко австрийци!

58

Анонимен

преди 13 години

немога да разбера каква е тази подигравка да подпишеш договор за 2 години с някой наш мобилен оператор и да ти подхвърлят някакъв телефон, които освен да ловиш жаби вечерта с него за друго не става и навсичкото отгоре да ти искат 10 или 20 лева за него. Да не говорим за цените на разговорите, автоматичното едностранно преподписване на договори.

57

X

преди 13 години

У нас цените на мобилните услуги са ИЗРОДСКИ ненормално високи.Алчните оператори да се затикнат дано , ***.

56

мунчо

преди 13 години

ако 60%от приходите на мобилните оператори отива в държавата аз ще се обеся пред централата на някой мобилен оператор....

55

Анонимен

преди 13 години

мамка им долна и монополисти, в никоя друга нормална държава не се плаща толкова много за телефон, както в България, и в Сърбия и в Албания говорят по-евтино, тук още говорим по мобифони, безкрупулни кръвопийци

54

бат Миро

преди 13 години

Имат предвид, че ползващите стационарни телефони са почти към викаком. Т.е като имаш домашен телефон той е към вива-та. Не е към друг оператор - мтел, орбител или другите фирми, дето сега се мъчат да предоставят телефони с нета.

53

ЩИРЛИЦ

преди 13 години

До ТРЪН. ЛИЛИ ИВАНОВА има една песен НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ПРИЯТЕЛЮ. В тази "държава" не всички са крадци. ТРЪНЕ.

52

hmа

преди 13 години

Абе кво плюете мобилните оператори, те под чие разпореждане са някой знае ли ?А случайно да знаете че над 60% от приходите отиват в държавната касичка???? КРС е инструментът с който се прибират тези пари. Така че се сърдете на управляващите. Мобилният пазар е на стойност на 3,5 милиарда годишно в БГ и този пазар снася като златна кокошка на държавата, е та кой убива златните кокошки се пита в задачата???

51

123456

преди 13 години

Прати линка да го видим този договор, че малко ме съмнява.

50

555

преди 13 години

И в тази статия виждам нещо, за което не съм съгласен и това е за стационарните телефони и за преносимостта на номерата им.Какво значи закрепостени към Виваком? Точно при тях след изтичане на първоначалния договор, той става безсрочен и се прекратява с 30 дни предизвестие, това е условието, който иска да си го спре - да го прави! За преносимостта на номера се издава сертификат на титуляра, който е валиден също 30 дни. После му мислете!Но онази реклама с обвързването за цял живот си е верна :))

49

555

преди 13 години

Какво коментирате Стандарт, не се ли сещате на кой мобилен оператор служи?Само преди няколко дни четох разни абсолютни небивалици по адрес на други оператори, в това число и БТК!

48

Анонимен

преди 13 години

49, че ти какво очакваш. Та тези комиси с многоброен състав и автопарк са създадени точно за това да узаконяват бандитско високите цени на ток, парно, вода ,телефони и т.н. Това е България бе човек, страната с неограничените наглости на бизнес и политици.

47

шул

преди 13 години

пич, съглсен съм, че не навсякъде в Бг е бърз нета, но е бърз в по-голямата част от страната. А тия 13% не знам на какво покритие ги мерят, но ми се струва че го правят на база територия а не на база население. И в областните градове и в столицата нета почти във всеки случай е бърз. А на запад имат широколентов достъп, ама със средновеквони скорости, за АДСЛ видях да се споменава

46

Анонимен

преди 13 години

до пифв кой брой на стндарт е тая статия. В България са най-скъпи телефонните услуги, това го знае всеки който е напускал страната, няма нужда от платени статий да ни убеждават че в момента е тъмна нощ. Но в другите държави си нямат такива комисии и комисиики като нашите които уж защитават интереса на потребителя а то е точно обратно и резултата е на лице без да четем статии.

45

Анонимен

преди 13 години

Скоро цялото семейство се отказахме от услугите на 2 от мобилните оператори!!!Не смятайте нашите карти!Това чудо с автоматично преподписаните договори къде по света го има??? Нали това е по двустранно съгласие? Как така ще си слагат моя подпис без аз да знам дори?Е това ако не е узаконен бандитизъм!

44

Анонимен

преди 13 години

Кои сте вие? 3 квартала в София? Това ли е цяла България? :)

43

Анонимен

преди 13 години

България остава на опашката в общността по разпространение на скоростен интернет с едва 13 на сто покритие на страната към януари. ???? КВОООООБЪЛГАРИЯ Е В ТОП 5 в Европа по бърз интернет!!!! Ние сме само зад Скандинавците и може би зад Румъния и пред всичко останали!

42

Анонимен

преди 13 години

Че тая комисия, да не ни е помислила за Македония пак.