28

Анонимен

преди 14 години

Що се хабиш.. да не би да мислиш днес.бг за сериозна медия. Аз лично го ползвам заради коментарите. Солидна доза хумор за старт на деня.

27

HeyJude

преди 14 години

Казах го на миналата страница, мисля да повторя и на тази - авторът на тази статия просто не си е допреписал източника докрай(или е търсел евтина сензацийка) - в оригиналната стаия изчично се казва, че южният екваториален полюс периодично изчезва и се появява пак.

26

tsuchiya

преди 14 години

Seriozni promeni ima vuv vsi4ki planeti ot slun4evata sistema.Misla 4e ima ne6to ob6to s izravnqvaneto na slun4evata sistema s ekvatoriqlniq poqs na Galaktikata.

25

ba6gad

преди 14 години

Вижте черното петно в долната половина на Юпитер,та под него има 3-4 по-светли петна едно до друго.Тези светли петна са поразените от кометата Шумейкър Леви зони преди /не знам точно колко/10-15 години.Тогава учените на Земята наблюдаваха сблъсъка в реално време и записаха това рядко явление.Според учените силата на сблъсъка се равнява на 1.000.000.000 и половина Хирошими ,че и отгоре.Земята не би оцеляла про подобен сблъсък.

24

Анонимен

преди 14 години

Ти мисуиш ли?Как ще запалиш Юпитер та там няма достатъчно Q2,апък звездите горят на термоядрен принцип.За това е нужна много по-голяма маса от тази на Юпитер.

23

Царя на Кибертрон

преди 14 години

Аз вече ви пратих Дянков,той е киборг в кожа на човек.Той ще ви накаже за дързоста ви!

22

аса

преди 14 години

до Боб: Мека китко кво стаа ти тука ли си?

21

xxs

преди 14 години

Ама и аз написах едно адекватно изречение, моля да ме извините! Пате, кви гущери, кви змии, кви 5 лева?

20

xxs

преди 14 години

Все си мислех, че глобалното затопляне е процес, развиващ се на Земята в следствие нашето неадекватно поведение спрямо природата. Ако си прав, значи прав значи не сме ние виновни за това! Супер, продължаваме в същия дух :)

19

Анонимен

преди 14 години

Костов го направи това. Съвсем скоро всичко ще излезе наяве.

18

HeyJude

преди 14 години

Ако авторът на тази статия си беше ужасният труд да прочете източника докрай, щеше да види, че южният екваториален полюс периодичнои изчезва и се появява пак. Няма апокалипсис, няма поличби, има половинчат преписвач.Пате, ти получаваш сигнали от космоса принципно, явно.

17

пате

преди 14 години

Какво ти затопляне, бе човек? Това е снимка на топче-сирийче, от пушкаджийница, дето ги удрят по земята, за игра. Не го ли виждаш, колко е нацъфкато, от игрите? Какъв ти Юпитер? А и да е Юпитер, какво ни бърка? Тази планета е пълна с гущери, казват, а и имало много змии, под повърхността.

16

човеко-маймуна

преди 14 години

Здравей роботе! И вие нес те безсмъртни. Преди да ме гепне кармата и дас тана човек, бях собственник на металообработващо предприятие на друга планета. Колко такива тенекии като теб съм претопявал. Може и по теб някоя ламарина да е от бившите твои събратя - не се знае. Хората били братя, казват, значи и роботите са такива. Е, ще ми паднеш, някой ден в "Кремиковци" и ти. Тогава ще те питам в леярната, какво ще кажеш. Ще те формовам, с кеф.

15

онбашията

преди 14 години

не е поличба, от глобалното затоляне е :)

14

Венци

преди 14 години

нещо става в слънчевата система което може да ни повлияе.

13

Dani

преди 14 години

12&14 - Всъщност е сянка от някой от спътниците на Юпитер.

12

Анонимен

преди 14 години

На Юпитер цял екваториален пояс изчезнал, а ние се притесняваме тук за някакъв прашен облак.

11

gandoni

преди 14 години

Не е танкера , това са *** фекалии

10

Смерч

преди 14 години

Дянков?! мисля че е идеален!

9

точка

преди 14 години

Няма статия в коментарите на която някой умник да не вкара Костов.Изтърка се,а *** много се изтърка тоя.Време е за някой нов герой.