42

до 43

преди 13 години

ами...вторият ускорител-в италия. третият ускорител-в русия....маите ни предупреждаваха,ама ние дупчим,дупчим бедната земя...

41

Анонимен

преди 14 години

"първите опити са предвидени за 2012 г. Изследователите планират да изучат физичните свойства на новия елемент."Дали Маите не са предвидли точно тзи опити....

40

Венелин

преди 14 години

Голямо благодаря, че ме накара да потърся инфо за този голям българин!! Бъди здрав!

39

Dark Lord

преди 14 години

За разлика от LHC където се опитват да открият нов вид материя и синтеза й за ново оръжие, този в Дубна ускорител може и да проработи малко за благото на хората. Макар че е спорно. Не си мислете че достиженията им ще станат достояние за всички простосмъртни, те се правят с определена цел.

38

BRAVO!!!

преди 14 години

BRAVO... 4eti samo pove4e!60 durjavi rabotiat pri LHC... elementite se izrabotvat v cial sviat.

37

Бай

преди 14 години

А ти па колко разбираш не е истина... викаш няма досега реактори с бързи... и въобще ... само с бавни едни такива работят реакторите до ся.. даже и на подводниците реакторите работят с едни такива бавни бавни трее ги подбетваш сда се движат....

36

бай Петко

преди 14 години

Ами те тия ускорители , били също като хората - колкото по бързо *** - по бързо ти излитат частиците...

35

Стига идиотия!

преди 14 години

Пак се развихри русофобската истерия! Нещастници жалки, ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ БЕШЕ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА ОБЕДИНЕНИЯ ЯДРЕН ИНСТИТУТ В ДУБНА, до *** си през декември 2009 г.? БЪЛГАРИН! ГОЛЯМ БЪЛГАРИН, учен от световна величина! Той имаше непосредствена роля в създаването на тези тежки елементи. Ние трябва да се гордеем с това и то много, но разни русофоби=българофоби пак намериха повод да лаят! Името му потърсете, има Интернет! Не ви го казвам, защото не ми се иска да го цапам в тази локва!

34

amimi2

преди 14 години

яжте се вие ,но кучетата си лаят а керванът сивърви. Простотията на Българина се състои в това,че си отнема вниманието с несъщественни неща.

33

До 33

преди 14 години

Разбирам че си църкаща мишка, т.е. като всички останали русофоби!Така е изяще се от яд - противно на очакванията ви, в Русия все още има наука, въпреки 90-те години на 20 век!Разбирам че при таква новина и започнахте да скърцате със зъбки, но такъв е живота!Има много добра линия от една песен която е подходяща за такива като тебе - "Мишки срещу мене църкат, като ме видят, познай къде си БЪРКАТ!!!Айде успех в живота, ха ха!!!

32

Ломоносов

преди 14 години

Братушките все още са водеща сила в научния свят.

31

Анонимен

преди 14 години

Sled Iran e red na Rusia, Amerika shte demikratizira tazi komunisticheska sgan

30

Анонимен

преди 14 години

Stranjaaaa , molqte iskaji se .........Hamerika tezi neutroni gi ima pot 20 godini

29

Само инфо

преди 14 години

По-голямата част от съоръженията в големия адронен колайдер, за който толкова много се изписа напоследък, са изработени в Русия.Русия е и главна силя в разработката на бъдещите термоядрени реактори (ТОКАМАК) а в момента строят първата атомна централа с реактор на бързи неутрони. Така че, тези, които нищо не разбират, но мразят Русия, да вземат да млъкнат и да се упражняват в красноречие по други въпроси!

28

Анонимен

преди 14 години

Amerika trjabva da napdne Rusia i da q napravi demokratichna darjava.Otkade nakade shte imat qdreno orajie ...???

27

ще заработи друг път

преди 14 години

Само като ви чета коментарите ми става ясно,че никога няма да се оправим.Били открили "това и онова" руснаците-ми те и комунизма го "построиха така и онака" и вижте какво стана.Америка ни била наредила да си закрием науката?Точно така,америка го е наредила,а нашите червени крадливи ***,такива радетели за наука стоят с вързани ръце?И не е работа на финансов министър да говори по отношение на науката.Ето какво става обаче ,като червените ни медии(айде някой да ме обори,че не са) промиват мозъ

26

социален инженеринг

преди 14 години

Ето ви евтин начин за манипулация - пиши *** мнения в интернет под името на омразната ти политическа формация и воала - поне 20% от прочелите го ще останат в главите си с негативно отношение към съответната формация , само заради естествената си негативна реакция към малоумния ти пост.

25

СОЦИАЛИСТ

преди 14 години

Всичко руско е с 20 години назад изостанало и с 30 години напред засекретено. Кой ви каза , че сме зле - 20 години крадем и още има.

24

Анонимен

преди 14 години

Не от кога?

23

iKoko

преди 14 години

крайно време е да заработи нов ускорител!!! знаете ли от кога го чакам ?