126

nexusss

преди 14 години

До: 125Абе пич (или пичка) като не ти харесва напусни си работата бе.... Нали точно това ти казах, че щом не си доволен от работата и ти е ниска заплатата напусни, а не да ядеш парите, които ни събират за данъци! Ако не знаеш как да напуснеш аз ще ти кажа, не е толкова трудно. Ама май предпочиташ да си седиш и да правиш НИЩО, а след това на края на месеца да папаш държавната заплатка а????

125

...

преди 14 години

Защо свързвате всичко само с магистратите и висшите служители??? Става дума за цялата съдебна система.Там не работим ли и нормални хора с НИСКИ заплати и нямаме нищо общо с това дали са заловили и осъдили Маргина,Мургина и прочее?!? Който иска да ходи да обикаля в студовете и снеговете или по жегите да разнася призовки на какви ли не и и после да плюе съдебната система...

124

.I.

преди 14 години

Е ГРАЖДАНИ ПОНЕ РАЗБРАХМЕ ЩО ЗА СТОКА Е ПРЕМИЕРА НИ. ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ СЪДИИТЕ ГО НАТИКАХА В МАЛКИЯ СИ ДЖОБ, ЯВНО ИМА ЗАЩО ДА ГО Е СТРАХ ОТ ТЯХ. БОКО, ДА ЗНАЕШ ЧЕ ТАЯ ИЗДЪНКА ЩЕ ТИ СТРУВА СКЪПО.

123

nexusss

преди 14 години

До: ВКАми да ще ви плюем защото си го заслужавате... Не само ние българите ви го казахме, а и хора от ЕС ви казаха че не става нищо от вас. Нито ти ако изкараш 1 месец на моята работа ще се справиш, нито аз ще се справя с твоята. Хората са казали всяка жаба да си знае гьола и мястото в него, но вашата корумпираност я няма никъде просто. Не визирам точно теб лично и не се обиждай, говоря за системата ви като цяло. Не ви знам точно заплатите какви са, но каквито и да са трябва да си изпълнявате служебните задължения щом сте се подписали на трудовите си договори. Не ей такива *** като Маргините да ви се подиграват ежедневно като ми се правят на болни и сакати, а в същото време ходят на Слънчев бряг да *** к.у.р.вентиите. Или се засрамете малко или освободете работните си места за по способни хора от вас и такива които ще си вършат работата!!!

122

ВК

преди 14 години

До всички които си позволяват за плюят съдебените служители. Елате изкарайте 1 месец на нашата работа и след това плюйте. Който е в системата ще разбере за какво говоря, за напрежението и цялата бумащина. Не се оплаквам. Времената, когато имаше държавни работи, на които не се работеше отдавна отминаха!!! СЪБУДЕТЕ СЕ! Не е преди 10-ти. На чужд гръб и 100 тояги са много е казал народът.

121

nexusss

преди 14 години

До: ВъзмутенияСлушай бе "анализаторе" като са им малко 1500 лева на тея търтей да се махнат от тая работа бе! На мен като не ми стигаха преди парите си смених работата, а не съм тръгнал да рева, видите ли колко много бачкам пък нищо не ми плащат... А тея михлюзи и за 5 лева работа на са свършили след като всеки ден се гърмят разни мафиоти и квартални бандити по пътищата. Ти да су чул някой известен подсъдим да е осъден за 20 години щото аз не съм а и няма да ч, щото всички ядат и пият на една маса с псевдо магистратите. Друг е въпроса, че системата им е толкова тромава и неефективна че нямам думи просто. Аз също съм в държавния сектор, но на нас ни спряха 1200 лева коледни и получихме само по 300 мизерни лева. Тея 1200 лева са изработени от нас, но отидоха при такива безхаберници и мързеливци като тея от съдебната система. Питам защо??? Това ако не е комунизъм здраве му кажи....един бачка, друг отчита дейност и само реве колко е ощететен. Проклета държава и тва си е!!!

120

марти

преди 14 години

Абе бачо Бойко,като си толкова могъщ защо не им наредиш на тези хубостници поне малко от малко да си заслужат парите??? Айде,че Мургина,Братко,Батко,Татко,Черния,Белия,Рижия,Симо Лесничея,СерГей,Масларката,Дръндарския *** и незнам си кой още са на опашката...,и все още чакат!!! Пък като ги окаушат и им вземат откраднатото на тези хубостници,им нареди да им дават целогодишно двойни заплати-то пари ще има бол,а и не само за тях!!! Ама то за това се иска ДУПЦЕ,а ти го нямаш...май???

119

марти

преди 14 години

Ами ти откъде си сигурен,че и при заплата от 10 000 лева пак няма да са корумпирани???Или да им дадат най-добре 100 000 месечно,не,по-добре да са 1 000 000 месечно!!!Как мислиш,ще им стигнат ли???

118

Бо

преди 14 години

"след дългата битка" си получиха заложената 13-та заплата, то и 14-та бяха предвидили ама ... суша. Абе по европата има ли такова жиуотно 13, 14 че и 15 заплата за държавни служители - там икономии няма ли? Абе .... държавата май за едни майка - за други мащеха!

117

Аноним

преди 14 години

Господ да накаже номер 787 и тази к.... МП!

116

787

преди 14 години

Не мога да повярвам , че Попова защитава тези безобразници ! Дянков , направи нещо ! Спри това плащане !

115

palj4o

преди 14 години

mnogo se umoriha 4e da im davat 13 zaplata.

114

Аноним

преди 14 години

До луд за връзване: Прав си, май наистина е прав Поетът:свестните у нас считат за луди! Ама как хубаво си ги подредил, и най-вече тази, която се съдеше със самата себе си!

113

Анонимен

преди 14 години

Не мога да разбера защо магистратите искат бонуси, а не повдигнат въпроса за повишаване на заплатите - така, както е във всяка една европейска държава! Нека го направят - да не се смущават от плювните на една оскотяла тълпа, и от отношението и предателството на една М...П...

112

Анонимен

преди 14 години

много ясно че ще си ги получат, нали са осъдили всички кокошкари и наркоманчета които са им поднесли ченгелите, свършили са си работата, заслужили са!

111

разочарован

преди 14 години

Няма справедливост в таю държава!Дано се задавите некадърници такива, смукачи и т.н.

110

Възмутен

преди 14 години

При такива олигофрани, които псуват без да мислят и нещо по-лоши- псуват защото само това могат да правят -разбирам защо такава ни е държавата. Що се отнася до магистратите - да трябва да получават мнаго повече. Първо много са вложили в образованието си /не само пари/. Второ как един съдия с 1500 лв. заплата ще съди мутра който носи талкова пари като джобни? Замислете се.

109

ами

преди 14 години

време е сега хората да се възпротивят открито на магистратите.Аз вече работя като при социализма - само за хляб, че това разпределение на парите е по-зле и от при социализма - тогава поне никой не работеше, но не се пълнеха гушите на разни магистрати.

108

Анонимен

преди 14 години

mredstavqm si kakvi li ogromni premii 6te si otpysnat, ako vkarat pone edin ministur ili mytra v zatvora...a tova 4e Evropa otdavna salqva, 4e sa ni prieli, na koi my pyka. kogo osudihte za izto4enite evrofondove, koq mytra vkarahte v zatvora? kak e myrgina? nqkoi krediten milioner osudihte li? emel etem, maslarova, remonti po 3000 euro na kv.m?!! vuob6te horata trqbva da sprat d apla6tat danuci!!!!! osven da kradete i da ste kombina s prestupnicite ni6to drygo ne pravite - turtei gnoqsali

107

Чичо

преди 14 години

И сто заплати да Ви дадат пак същите *** *** ще останете.Както викаше дядо ми.Комунист за цял живот.