158

ЧЕ ГЕВАРА

преди 14 години

Ми то като гледам-бардак си е баш.Волен,Бойко,СерГЕЙчо,първанов,цецка,емилия всичките са *** в ***,в главта,по тройки,петторки и то накрая народа пак наебан и ***.

157

Иван Стойков

преди 14 години

Яни Янев, Румен Петков и волен Сидерост са ти които представляват три клона в националния ни парламент. Като начало се обслужваха взаимно, след като румен стана пасивен, последва го и Явни и волен. Сега се съешават със силиконови и са "щастливи" като мъртви души.

156

булгар булгар

преди 14 години

някой ако намери видео със случката да прати адреса----товаще е най доброто

155

Анонимен

преди 14 години

Това са настоящият и бившият коалиционен партньор на управляващата коалиция.

154

Капка

преди 14 години

"Волен е долен"...много точно казано от ЯЯ!

153

Стилист

преди 14 години

След пицата на Дянков, появила се вече по родните пицарии, сега в магазините за осветителни тела ще се пръкне нова модна серия фенери "Сидеров".

152

бай ДЖОН

преди 14 години

На ЯНЕ може да се провери инструмента,ако му пуснат дебелата ФИДОСОВА, ако стане значи е нормален, а може и ЦЕ.ЦА.

151

Анонимен

преди 14 години

превърнаха ни в *** държава , станахме за посмешище

150

наблюдател

преди 14 години

здравейте циркаджии

149

дякон

преди 14 години

Продажна другарска *** "оправлява" хубавата ни България. Що *** й се изреди и тия 20 години - всички са кукли на конци! ИЗЯДОХА и опозориха България! Докога ще търпим, роби?

148

люляк

преди 14 години

Братя българи не се делете за дреболии за дреболии се дарлите и псувате ... срам !!! жмсто да погледнете към тези които ви докараха до това положение изнасят се всяка година над 10 милиарда вместо да се пуснат през джобовете на хората .... РОБСТВО а наи лесно се управлява един роб когато си мисли 4е е свободен братя българи не се караите за глупости и знаите 4е щом някои произлиза от комунисти4есата вархушка не е цвете ... знаите 4е сте роби макар и свободни но живеещи със трохи хварляни от горе

147

една от народа

преди 14 години

Вън от парламента!Вие сте срам за България!

146

Зоро

преди 14 години

Тия двамата Сидеров и Янев ЯВНО имат проблеми със себе си!!!! Защо обаче трябва да ни занимават с ТЯХНОТО раздвояване на личността....Жалко за хората, които са гласували за тях вярвайки в лъжите им....Жалко за всички нас, че имаме такова лице пред света....

145

Slomer

преди 14 години

Da napravim referendum!!! Na mqstoto na turskite seriali da davat parlamentaren kontrol i na mqstoto na novogodi6nata programa-sa6to. 6te e mnogo veselo. Palq4ovci!!!!

144

Петрол

преди 14 години

Природата е създала мъжът да бъде с жена и жената, с мъж, а не да се правят свокупления, между едноименните полове, какот е "Хомосексуализма и лесбийството". А личният пример на управляващите, формира и мнението на младите поколения. Не бива да правите такива сцени, защото това не е мястото, където да се реши такъв спор. И как може да говорите такива неща?

143

Анонимен

преди 14 години

Много ми е тъжно за Волен, много.Обвинен е, че е ялов безплодник със скопени макари. А колко ли е бил щастлив кого се е пипал на унуй място а то зело че цркнало и той зел че си помисли, че капката пляснала в кенефната чиния е чиста расова семенна течност. Жал ми е за този воевода. Жал ми е зашото никой от новата тройна гъзоблизция не отиде пред Яне Янев и най-компетентно да го защитят, че техните жени са бременни именно с тази чисторасова семенна течност произведена в утробата на Волен Сидеров.Сега чакаме дали Капака, абе не оная капака дето плиснала в ***, Капка бе, булката на Волен щяла да дири с фенер едно нещо на Яне което през деня се ползвало от същият за прване на мокри букви в тоелетната на Парламента.Няма ли една красавица в тоя Парламент бе Народе? Няма, красивата и умната Румяна Желаева, замина замина и ни изостави. а какъв балансатор беше-текава една умнъ, една краставива и амам много полезна за Европа и с принос за демопкрацията, както каза Хилари.

142

Анонимен

преди 14 години

Volen ako e pi4, da kupi na KAPketo edin fener, da ii podmie kanalite i da ii izmie ustata i ia prati na Jane izkypane, suble4ena i s fener. Ako Jane ne dode , baj Kiro ot bakaliata ve4e zagriava s edna ednata ryka i se moli feneryt da ne e gazov

141

Един невинен въпрос:

преди 14 години

А защо му е фенер? Очаквам литературно-интерпретативни съчинения по тази тема..

140

сиромах

преди 14 години

голям майтап,бай-*** в операта,ахахаххаааа,освен да им се изсмея друго не мога да им направя,дава ми се веднъж правото когато има избори и тва е

139

я па тая

преди 14 години

Къв престиж,ква институция!?..:(