31

гларус

преди 14 години

А бе то е ясно че цяла България си пати от софиянци . Точно всички апаши от среден и голям размер бетонираха черноморието. А както е известно 90 % от тях си живет в софия .Туй че шопите курортисти щели да ходят в гърция няма да е голяма загуба -нека братята гърци да му мислят

30

Кирил Софийски

преди 14 години

Абе гларуси нещастни! Що си го изкарвате на Софиянци! Сами си усрахте морето от лакомия! Стоите си сега там в помията и чакаите някои да доиде! Ние отдавна си направихме чисти басеини. А вашата пустиня никога не може да се сравни с Витоша, Рила , Пирин и Родопите! А ,ако ни се прииска море ,еи го къде е Бяло море. По- чисто и по-евтино е там. А и по-близо е. Така ,че не винете Софянци за вашите си дивотий!

29

Entusiast

преди 14 години

Ей, т'ва шопите са много *** ***, да му е ба майката... Потни селяни, къде са избягали Българите от българските черноморски курорти, след като лятото не мога да се размина от тъпите Ви вонящи на масло и лук коли по морето. Моля Ви, щом дойде лято си стойте на село, не идвайте да ни мърсите водата. И без това нефтозаводът, който винаги е работил за "столичани", го прави непрекъснато.

28

joy

преди 14 години

до jowЩо па в София, ние ли ви застроихме плажната ивица а, или вие с надеждата да дерете на хората кожите щот разбираш ли сте от морето и народа идва при вас.Нагла *** такава. За всеки един дет е построил хотел незаконно ( а те повечето са такива ) затвор и да си разчиства ***. Пфуууу амана от комплексирани алчни недоносчета

27

черноморски

преди 14 години

Какво да мисля по въпроса незнам Аз имам точно до тях земя на морето -тази новина добра ли е лоша ли е бъдещето ще покаже

26

ми

преди 14 години

има ама някой друг път, в този безумен хаос, измислени хотели, без инфрастуктура, а персонала-най-вече прости,нагли и нелюбезни. българите избяха от нашите си курорти-за какви приходи говорите?унищожиха антики и разкопки, от които можеха да се изкарват пари, разрушиха пътища, тотално замърсяване на всякъде-и по планините и по плажната ивици и самото море. Никой от тези псевдо инвестситори не се сети, че трябва да се инвестира и в пречиствателни станции. да отидеш в бг на почивка е=на дизентерия

25

преди 14 години

дано повечето бетонни проекти по нашето черноморие да се развалят и пожелавам на тези фирми които са търсили само огромната печалба да фалират.

24

Ми

преди 14 години

много се радвам за тях и за проваления проект.

23

haha

преди 14 години

Абе, днес.бг, лорд лично име ли е, бре.И директорът на фонда Гилдър ли се казва, Гилъдр ли.Айде, захващайте се, chop-chop!

22

капо ди тути фрути

преди 14 години

Спасили сте баба си от пенсия...

21

Green

преди 14 години

Спасихме Карадере поне за момента от бетониране. Дано да остане статуквото такова и за в бъдеще. До голяма степен това се дължи и на факта, че Станишев не е на власт вече, защото брат му имаше голямо участие в този проект и по този начин са секнали паричките за едномилиардното му начинане. Силно се надявам едно от последните детствени кътчета на българското черноморие да не бъде бетонирано и осакатено, както останалата част от бреговата ни ивица.

20

jow

преди 14 години

"А как искам да тресне едно земетресение по черноморието.... " Още по-добре в София.

19

!

преди 14 години

Трябваше да вкарат закон - никакво строителство на 150 метра от морето!

18

bob

преди 14 години

trjbva da se se stroi da se vartjt pari i zaetost , ahmaci takiva , davate komentari a ste bezrabotni

17

Jovan

преди 14 години

А как искам да тресне едно земетресение по черноморието....

16

Читателя

преди 14 години

Въобще не ме интересува колко се изхранвате от това, всичките станахте хотелиери, а не предлагате нищо освен разрушена и стъпкана природа. То бизнеса не е за всеки, като не можете да правите бизнес, носете си последствията... На такива места като на снимката, аз не искам да се излива бетон, щото *** и пульо е решил да става хотелиер!

15

mind twist

преди 14 години

Пак ли ще бетонирате плажа бе нещасни печелбари!!! - дано не намерите финансиране, присодо-съсипници!

14

Дъни

преди 14 години

...По този начин ли трябва да се прави? ...Не е това начинаааа, не ееее......

13

Анонимен

преди 14 години

Istinskata tragediq na Balgaria e imenno v tova, che celiqt ikonomicheski rast beshe prodiktuvan ot nishto drugo osven imoti i turizam. V Balgaria nqma ikonomika, koqto da proizvejda realen produkt.

12

Анонимен

преди 14 години

излизайте, махайте се, супер!!! Малко природа да остане по това черноморие. Пак, че я има кризата, че да се спре малко с това застрояване по българското черноморие. :)