307

Нереалист

преди 14 години

Бате Бойко държи социолозите за гушите! Браво Бате само така!

306

SAPATA

преди 14 години

Вярно си пропуснал лекциите. Но не вярвам да е било заради колежките. Пак си надничал в нечия паничка. :-))))) Как разбра какво правя през деня? Ха сега познай, какво ще правя.

305

Идиот

преди 14 години

SAPATA,гледам ,че успяваш докато диплиш милионите да раздаваш умнотии.Да кажеш защо като министерството беше фалирало раздават бонуси.Това някакво нова икономика ли е.Пари няма-раздаваме бонуси.Ама аз доста лекции съм пропуснал докато гонех колежките ,така ,че сигурно може

304

Анонимен

преди 14 години

А защо никой не пише за бонусите, раздадени в министерството на Плевенлиев? Браво, министре, раздавайте бонуси и награди, а ние, простосмъртните, ще работим и ще ви осигуряваме средствата и ще ви вдигаме рейтинга.Ей, че наглеци, бе! !През цялото време говорят, че ще облекчат условията за бизнес, а те досъсипаха всички дребни предприемачи.Какво лицемерие!

303

SAPATA

преди 14 години

Нощна и първа смяна поплювковци не спира. До тук, нищо ново. Хайде, давайте решения, че... сте ми омръзнали. По правописа съдя, че част от пишещите са подрастващи и ,чат пат ,неграмотни. Абе, какво да правим .. Хамстера-премиер, Р. Петков- шеф на МВР, Р.Овч- пак министър.Това си искате и туй то. Да не пропуснем Доган. Какво ще кажете за нов пост- министър на корупцията?

302

Иван

преди 14 години

Гласувах с такава надежда за ГЕРБ!А то какво излезе - див реваншизъм и избиване на комплекси.Втълпяват ни, че всичко, което правим, трябва да се таксува, глобите дебнат отвсякъде,длъжник си на тази държава за всичко.Дори нямаш право да се защитиш, защото веднага влизаш в графата: комунист!Ама тоя филм съм го гледал по комунистическо: който не е съгласен с нас, е враг на народа!Ей, живота ми мина в такива дивотии!

301

дорита

преди 14 години

Тея социологически изследвания си ги заврете - знаете къде. Не казвам, че правителството няма обществено доверие, но е далеч под тези 77 процента. Знам как се говореше за ББ преди изборите, около месец след това и сега.Одобрението вече не е толкова голямо. То ясно, че ви плащат, господа социолози, ама сопрете се малко, бе. Дайте малко по-реално, а.

300

Цеци

преди 14 години

Бойко - Премиер, Кмет на София и Президент засега. Скоро и в други градове и държави. Медиите се закриват да не уронват престижа на Вожда. НЦИОМ остава единствена социологическа агенция само ако обяви 99,9% рейтинг.

299

albast

преди 14 години

всички комунистически и турски плювалници да спрат да плюят ГЕНЕРАЛА още рано сутрин,а да се ориентират към банята и там да пускат кяфево!Разбрахте ли ?

298

Виктор

преди 14 години

"Зверски убитата женица" едва ли ще гласува отново за някого :)

297

Българин

преди 14 години

Дали зверски убитата от *** изверги женица от Лакатник ще гласува пак за Бойко Борисов - а, господа платени социолози? Аз също имам наблюдения - комуникирам лично или по Интернет със стотици хора и мога да кажа точно обратното - доверието към тоя *** мутроид пада главоломно !!! Все повече хора разбират какво жалко, тъпо, некадърно и безхарактерно нищожество е !!!

296

Анонимен

преди 14 години

Докато Гербаджийските супер специалисти направят анализ кои проекти какви са и смятат всичко като бакали ,а не като неща с които се гледа много години год напред можем да минем на свещи и който може на дърва.Турция ще строи 4 АЕЦ-а при това руски, Румъния -2.Ние смятаме.Строежа на АЕЦ е нещо за 50 год напред ,а не за този или онзи мандат.Но както едно време с няколко счетоводни хватки Костов успя да изкара "Нефтохим" единствената губеща рафинерия в света и без пари стана собственост на едни хора,така и тези смешници ще изкарат АЕЦ -Белене единствената губеща АЕЦ в света ,ще я дадът на наши хора и България ще е само полигон ,а милионите печалба ще текат към джобовете на правилните хора.Нищо ново под слънцето.А на Русия няма какво да се сърдим ,че защитава своите интереси .Лошото е ,че нашето правителство защитава чужди интереси

295

sasho

преди 14 години

Мутрите - в затвора, а не в министерския съвет !!

294

Анонимен

преди 14 години

Бате ударно върви към 90-те процента...давай, Бате!!!!! мачкай ги, не требв руски газ, не ти трябва фискален резерв.... некви досадни работи само.....Банкя столица и метро до морето

293

drug

преди 14 години

тоя рейтинг сигурно си го е поръчал самият Бойко Борисов и сам е определил резултатите.Така му уйдисва.Мен и всички мои познати не са "рейтингували". К'ви са тия резултати?

292

До 278

преди 14 години

Интересно защо италиянци им си дупят? Сигорно са по-малко европейци от нас.Явно че ББ и другаря Костов работят за Турция.

291

Харалампи

преди 14 години

В тощ рейтинг аз не съм участвал.Когато се прави соц.проучване аз отивам дават ми 20 лева и естествено казвам че ми допада политиката на ББ така че сещайте се що за прогнози са това:)

290

Анонимен

преди 14 години

до 278: освен това цената на консумираната в страната газ ще е по ниска, виж Украйна и т.н.

289

++

преди 14 години

8 ПУНКТА ВДИГНАЛ РЕЙТИНГЪТ(ЗА 3 МЕСЕЦА)! 9 ПЪТИ (СПОРЕД ИЗЯВЛЕНИЯТА ИМ) НАМАЛИХА ДЕФИЦИТА (ЗА МЕСИЦ)! ГОЛЯМА СА РАБОТА (НО САМО ТЕ ГО РАЗБИРАТ)!!!

288

Анонимен

преди 14 години

до 283 : смях се със сълзи, прав си...