121

Анонимен

преди 14 години

Че този изверг е за затвора е напълно ясно, но какви са тези коментари, че не трябва да го пускаме, защото Сърбия го издирва? И двете страни във войната извършиха престъпления и то много и както на Чеку ,така и на онези *** в Белград трябва да им лепнат по доживотни. Няма значение, че сърбите са убили повече невинни хора, престъпникът си е престъпник независимо от националността.

120

МО

преди 14 години

Е как няма да го пуснат на Соломончо ще му се развали далаверата.А за другите покрай него да не говорим!Тук ясно се вижда че държавата неспазва законите и помага на бизнес интересите на политиците.Е пак питайте защо обикновенния човечец не спазва закона и защо го боли за братята сърби.А за това че Косово е Българска земя да не говорим!

119

Анонимен

преди 14 години

Za N-ti pat dokazahme che sme bantustan a ne darjava

118

диди

преди 14 години

Съдът в Кюстендил ли е по високата инстанция или Интерпол?Оказва се че е така.Доган ли е служител на България.Оказа се че България е служи на Доган.

117

минувач

преди 14 години

И сега роднините на разфасованите още живи сърби да отправят частно обвинение срещу този *** в седем дневен срок? Някой правист има ли тук да обясни що за мотив е прилагането на този член и алинея в случая? Не, че не ми е ясна правосъдната система в България и на кого служи....

116

минувач

преди 14 години

5) Съдът се произнася с определение, което се обявява на страните в съдебното заседание и се изпълнява незабавно. С обявяване на определението съдът насрочва делото пред въззивния съд в срок до седем дни в случай на частна жалба или частен протест. ТОВА Е ВЪПРОСНИЯ ЧЛЕН, АЛ.5 НЕЩО ДА ВИ СТАНА ЯСНО????

115

Жоро

преди 14 години

И тука са ми седнали болните мозъци от Атака, да се правят на най-големите патриоти, защитаващи "братята сърби". А забравихте ли драги че ако се сложи всичко на една маса, може би ще се окаже че турците имат извършени по-малко злини срещу България, отколкото сърбите ? Както се казва "Който сее вятър, ще жъне урагани", е преди 100 години сърбите точно вятър посяха, да не се чудят какво става сега.

114

Д

преди 14 години

поклонник, разбирам !

113

Поклонник

преди 14 години

до ДНие си мразим управниците, защото са ни ги поставили и освен с революция няма как да се отървем от тях, друг е върпоса ,че няма хора за тази революция, но народа сме на страната на Сърбия!Ако зависеше от мен този да е обесен досега и съм абсолютно несъгласен с това безумие да бъде пуснат този престъпник отговорен за избиване на християни

112

Ивана

преди 14 години

Drago mi je, srce mi je puno, sto medju ovim komentarima ima onih koji su uvideli da svako neprijateljstvo izmedju nasih drzava dolazi od nekog treceg! Jedino nas sloga izmedju svih balkanskih zemalja moze spasiti!

111

Д

преди 14 години

Народ зна и не криви вас! Знамо да су све плаеници на власти, кои желе да сваау народ кои е мирно живео! Лакше е они да манипулишу нама, ако нас посваау!Не дамо се поводити са лажима из Америчких кухиа рата!

110

ANA

преди 14 години

DO 101 Ot koia granica letiaha bonbite za Srbiia- ot nashata ,nali,a ne ot grckata ili rumnskata i ot tiah se iskashe tova no glavite im sa plni i znaiat koga da kazat i Da i NE A NIIA SME VINAGI NA DOBRE I SLUSHAME

109

Злопаметен

преди 14 години

Евала ,братле.За разлика от продажните ни политици ние сме с вас.

108

Злопаметен

преди 14 години

Бегай да се лекуваш !

107

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Не обиждайте ***,като ги сравнявате със сърбите!*** разбират само от бой,а за сърбите са необходимиоще две неща - еб.н и сръбска музика...

106

Д

преди 14 години

Валдо, Срби нису ***!!! Срби су Славени а не *** кои се селе ко черге и немау своу државу ! Ако емо искрено, много више Бугара, од Срба,е црно па нико не каже да сте ***!То си ти научио ватиканску историу и повео се хрватским речником! Срам да те буде!

105

Д

преди 14 години

Хвала или спасиба, брате Рус! :) Све набое Русии и Русима, жели СРПСКИ НАРОД! :)

104

Д

преди 14 години

Анчо, ми то у Србии кажемо: "Говори српски да те цели свет разуме". :)) А за време бомбардоваа 1999. направили смо копиу: "Говори српски, да те цео све БОМБАРДУЕ"! Више као шала, ер ко год говори словенски език, запад га мрзи!

103

VAZDUHAR

преди 14 години

S TAKOVA POVEDENIE BALGARIA NJAMA DALGO DA OCELEE . AKO POSTAPIM SPRAVEDLIVO I PODADEM RAKA NA SARBITE SEGA . TE SHTE NI POMOGNAT KOGATO NIE IMAME NUJDA . A NIE MNOGO SKORO SHTE IMAME NUJDA OT POMOSHT !

102

Анонимен

преди 14 години

Соня Кочова едно стадо кочове да й го напука, мазната мишка Паси - персона нон грата и шутове до израел