223

Ivan

преди 14 години

Tezi neshtastnici muslimite ne razbraha li, che vsjaka zabrana reciprochno otvarija suprotiva!!! Taka neshtastnika prezident na Iran se samoubiva, bavno no sigurno!!! Istorijata e uchitel za mnogo no ima i takiva kato Nadjadinnedjat koito si mislijat za bogove. I nie si ima edin Imperator - B.B. I toi e bolen ot tazi bolest!!! Lechenieto e edno..otritvane i zabvenie!! Primer - carchto Moni!!!!

222

VGZ

преди 14 години

До ФРЕД АСТОРнапълно си прав ман , това си е 4исто американска инсинуация , не им е за първи път няма и да е за последен.Цели се злепоставянето на следващата им военна офанзива - ИРАН. Сценарият е дълбоко познат от Корея , ВИетнам , Ирак и така нататък.Даже се изказали 4е ще се намесят. *** евреи вървят по нацисткия учебник.

221

мони

преди 14 години

Lyubomir4o само от нашит медии и от ББС черпя информация- на едно от двете места съм го прочел.Доста ме озадачи статията.Най-вероятно да е било в дарик или нюз бг.ББС слагат видео затова следя новините при тях. Те винаги имат видео от мястото на събитията -което само по себе си означава, че са навсякъде.

220

haha

преди 14 години

Неде, неде, чадо на Фейсбука, точно ти съм сигурен, че идея си нямаш от арабски или от фарси, така че не бързай да се пениш. И като се опитваш да ме обиждаш, вкарай малко смисъл в думите си ( :Личи си, че това е трудно за теб. Задавах ти въпроси по-долу, не се опита и да отговориш, но можеш да мрънкаш за първи клас и за разни села и прочие. Поне измисли нещо оригинално, като се опитваш да обидиш непознат човек. Иначе лошо за теб ( :

219

Фред Астор

преди 14 години

Интересно защо протестират с плакати написани на английски език.По същия начин протестираха миналото лято сепаратистите от Тибет,/с плакати на английски език/.Явно спектакъла е предназначен за СНН.

218

Фред Астор

преди 14 години

Неда е жертва не на ирански полицай а на американски агент.Помислете малко,красиво младо момиче застреляно от снайпер право в сърцето,съвсем близо "случайно" се оказва камера на СNN.Сценария навсякъде където американците организират правокации е един и същ.Целта е законно избрания Ахмадинеджат да стане по зговорчив,да предаде под американски контрол иранските газ и нефт.Да пожелаем на гн.Ахмадинеджат да бъде твърд и безкомпромисен към правокаторите,иначе Иран ще загуби своя суверенитет и ще "спечели" бедност,наркомания,престъпност.Примери за "демоктатизиране"вече има много и всички държави които са преживели тази унизителна процедура си приличат по пълната разруха която се шири на тяхната територия.

217

ДД

преди 14 години

Външен министър на Лондон е гнусния *** Милибанд....нормално е да лае срещу страната способна да разруши истинската му родина-Израел...

216

Снайперист

преди 14 години

Ако гръмне някой протестиращ, рискува хората на Дамаджаната да го хванат.По-лесно е да заеме позиция в сеседство и да гръмне някой случаен минувач, по-малко полиция, по-лесно да се прикрие...

215

Протестант

преди 14 години

"Момичето е било в кола, заедно с учителя си по музика. Заради задръстването и непоносимата жега в автомобила, Неда решава да излезе от колата. Тя е излязла само за няколко минути и точно тогава е била застреляна, разказа Каспиян Макан." Оказва се, че мотивът за разстрела на Неда не е участието в протеста. Версията която ни пробутват, не е издържана. Защо снайпериста не е стрелял по протестантите, а по нищо не подозиращата Неда ?!Милото момиче, станала е жертва на един пъклен план.

214

Паравоенен

преди 14 години

"По думите му, свидетели са разказали, че в Неда умишлено са се целели паравоенни в цивилно облекло. "При борба с безредици, обикновенно органите на реда са със каски и шлемове, а не цивилни по покривите...

213

MI6

преди 14 години

Един-два месеца преди изборния ден станахме свидетели на наплив на пътници от Англия, така че нормалните малки чартърни полети между Техеран и Лондон се оказаха недостатъчни за изпълнението на новия план, обяви Мотаки пред дипломатите. Заради големия брой пасажери, авиокомпаниите пратили до Техеран Boeing 747, който докарал в иранската столица свързаните с британските разузнавателни служби агенти, които да използват своето влияние и умения на улицата."

212

Mosad

преди 14 години

Само дето не се знае този снайперист от кои е.С какво е била опасна за режима, нито е хвърляла камани или бомби...При борба с безредици се използват сълзотворен газ, вода и други средства за разпръскване на тълпата, но не и разстрел на невинни жени.Друго си е да издебнеш някое невинно момиче и да го отстреляш за да предизвикаш желана световна реакция. Това си е почерк на ЦРУ и МОСАД. Всичко е един грозен сатанински сценарий.

211

Lyubomir4o

преди 14 години

Това което казваш звучи доста интересно. От къде черпиш тази информация?Прави ми впечетление че този път Лондон "лае" много повече от Вашингтон. Май още не могат да преживеят Иранският петрол, който крадяха на времето

210

Анонимен

преди 14 години

ИМаш мозъчен рак,нали?От лъчевата терапия ти идват такива идиотизми,простено да ти е !Оооотчеее наш дето си на небетоооо,прибери вересиите си по-скоро,че мърсят земятааа....а най-вече ОСАМААААА!Баууууууу

209

НЕДА

преди 14 години

И да искаш да обсъждаш-не можеш,защото си некомпетентен!Върни се в първи клас да ти обяснят какво е азбука и какво -език.

208

Осама

преди 14 години

Правилно са забранили молитвите! Въпросната Неда е поредната облъчена от западната прораганда, която обещава свобода и демокрация, а носи само бедност, болести и извращения! Поради спрелия приток на *** и гейове от бившия СССР и България, западните извратеняци сега се насочиха към Иран, където има много материал, но тоя път нема да стане както им се иска!!!

207

haha

преди 14 години

Няма да обсъждаме азбучните разлики между фарси и арабски, че няма смисъл ( :

206

haha

преди 14 години

За фарсито си права, аз не исках да кажа друго... вече кой е стандартен, не знам...

205

НЕДА

преди 14 години

Наистина си смешен,ама мноу:)))))))И стандартен по български.Гледайки от българската камбанария,забравяш че иранците "гледат от минарета"

204

НЕДА

преди 14 години

Езикът е фарси,азбуката е арабска и не го казвай в Иран,че ампутират тикви!И други работи....и ги правят евнуси