51

ZARSTVO BALGARIA

преди 14 години

Glasuvaite za vastanovavane na TARNOVSKATA KONSTITUZIA i na ZARSTVO BALGARIA...za republikanski izmamnizi i agenti na KGB kato J.J. neka glasuvat maloumnite

50

анонимен пенсионер

преди 14 години

Те хората чак в Европа разбраха истината, а нас тук безсрамно ни лъжат БСП и ДПС. Пък и мислят че още някой средно интелигентен човек им вярва.

49

анонимен пенсионер

преди 14 години

Те хората чак в Европа разбраха истината, а нас тук безсрамно ни лъжат БСП и ДПС. Пък и мислят че още някой средно интелигентен човек им вярва.

48

dido mir4ev

преди 14 години

dori i mutrite ne sa tolkova strashni.strashni sa takiva politici,koito okradoha balgariq,razprodadoha q za jalti stotinki,a sega apelirat 4e te sa dobrite!!!

47

barut

преди 14 години

ami pravi sa sled kato priblijeni do madjo i pa6ata stavat kmetove i se gotvqt za premieri:)))

46

Българин

преди 14 години

...освен това, г-да британци, нямаше да има купен вот, ако нямаше такива, които да си продават гласа - а нямаше да има такива, ако съществата, заради които ни наричате "расисти" нямаха право да гласуват, както е в Италия например.

45

Пантелей

преди 14 години

Господа британци, вие имате най-голяма заслуга за случващото се тук.Натикахте ни едно време в Източния блок и се направи световен експеримент от който се видя, че социализмът е бъдещето, но построен по друг начин.Натиснахте ни да регистрираме етническа партия.Английската корона даваше в миналото благороднически титли на пиратите си за ограбването на чуждите кораби и колониите.Пример - Ф. Дрейк.

44

муспи

преди 14 години

Когато дявола те гълчи значи си прав, а ако вонята му идва от Англия, на която нашите мутри и не смеят да завиждат, да видиме какво ще кажат Ахмет, Соломончо, Ст. Шефф, Сем II. Те казват: - Сънародници, вижте как в Антлия никой не се интересува от свойте мутри и децата за разлика от нашите не им знаят имената, затова са добре платени и имат такива осигуровки.

43

Анонимен

преди 14 години

Тоя сайт съвсем изпростя. Малко след като Дневник публикува статия на Гардиан, в която се плюе програмата на БСП, тия сега публикуват статия, плюеща опозицията. Дайте поне оригиналния линк, да видим за какво иде реч, че малко съмнително звучи така...Май и вас ви обрязаха ми се струва а? Първо си наакахте дизайна, после и на турците се продадохте. Брао бе!

42

Българин

преди 14 години

Нека там да крадат и мародерстват, там да трупат планини от ***. То е много лесно да твърдиш, че *** са хора, когато си на 2000 километра от тях.А че мухобойко е съмнителен тип, това е така.

41

Българин

преди 14 години

Българи и унгарци били "отявлени расисти", значи... Ами щом ние сме расисти, а британците не - предлагам да натоварим краставите *** на конски вагони с бодлива тел на прозорците, и да ги пратим там, та всички да са доволни... Като плъпнат *** из лондон, да гепят сичкото капаци на шахти, дъртите *** да дърпат хората и да им гледат на ръка и 12-годишните хъхрячки, да предлагат *** за по 1 паунд, да видим няма ли да станат и те расисти...

40

П

преди 14 години

Точно след 1989 започна ограбването на България. Комунистите може и да са крали, но в страната си имаше ред и се знаеше кой какво може да краде.

39

Анонимен

преди 14 години

Костов изрови от *** Шулева и СвинаровСините пускат царски отцепници в мажоритарната листа, вземат и КаракачановИван Костов изрови от политическото бунище отцепниците от царската партия. Вчера Синята коалиция подписа официално споразумение с хората на Николай Свинаров за общо явяване на парламентарните избори, стана ясно от съобщение на БНД. Костов е обещал на отцепниците места в мажоритарната листа на сините, стана ясно след подписването.На евровота бившите царисти претърпяха съкрушителен провал, като спечелиха 11 679 гласа или 0.45 процента и това ги нареди след социалдемократа Александър Томов. По-нисък резултат от БНД получи единствено независимият кандидат Чавдар Николов, за когото гласуваха 0,33%.Ден след като ГЕРБ отказа общи мажоритарни кандидати със сините от СДС пък представиха обединението с БНД като подкрепа за тях. "Става въпрос за подкрепа. Всеки, който иска да ни подкрепи, може да го направи", неглижира нещата шефът на синия щаб Найден Зеленогорски.Месеци наред дясното обединение циклеше заради разликата в позициите към БНД - Костов настояваше да прибере царистите, за да използва финансовия им ресурс, натрупан докато бяха във властта. От СДС скачаха като ужилени само при споменаването на името им.Хората на Свинаров обаче се сложиха на Командира, а депутатът от БНД Борислав Великов заяви, че не било изключено именно Костов да стане премиер.Според бившия вицепремиер Лидия Шулева присъединяването на БНД към Синята коалиция било естествен процес. Именно Шулева по примера на Костов продаде БТК и Енергото за жълти стотинки, както експремиерът постъпи с авиокомпания "Балкан" и с "Кремиковци" докато беше на власт.Лидерът на БНД Николай Свинаров се забърка в афери за доставката на самолети, автомобилна техника, вертолети и кораби за войската и в резултат се сдоби с луксозен палат в полите на Витоша.В същото време Костов продължи с политическото си помиярство и протегна ръка на Красимир Каракачанов и неговото ВМРО, които също претъпряха крах на евроизборите.От СДС-Русе предупредиха в специална декларация Каракачанов да не бъде водач на сините в дунавския град. От вчера на областно и общинско ниво в Русе тече подписка с настояване ръководството на партията да спази устава на СДС за излъчване на кандидат-депутати чрез вътрешни избори, съобщи общинският лидер на СДС Юлиян Гарелов: "Не знам как ще мотивирам хората си да работят за избирането на Каракачанов", каза той.Ден преди крайния срок за внасяне на депутатските листи Каракачанов се беше скрил. Според осведомени източници президентът и негов колега Гоце бил решил да не го пришива към ЛИДЕР на Ковачки, а към Синята коалиция. За "войводата" се застъпила и Анастасия Мозер, която доскоро бе в коалиция с него. Така Първанов увеличавал влиянието си в един бъдещ шарен коалиционен кабинет, смятат източниците.

38

el dorado

преди 14 години

те да се съмняватние сме си сигурни :)

37

Инфо

преди 14 години

Прав си, че британците са една от т.нар. колонизатори, които до преди Втората Световна Война са имали огромно политическо и икономическо влияние върху територии, на които са живели други народи. Естествено, те са използвали това свое влияние, за да подпомагат своята собствена държава, а не чуждия народ.Много добър пример е Индия, която с помоща на "Британската Източноиндийска компания" е била изсмкувана над 2 века...

36

до песимист

преди 14 години

Песимист, твоята прогноза пак звучи доста оптимистично и не мисля, че отговаря на ника ти.След 50 години България просто ще бъде част от Турция, която вероятно ще стане известна с предимно ромското си население.Освен ако не направим нещо. Например - да не бягаме в Германия и САЩ, а да се опитаме да се развиваме тук. Например - да се научим да мислим по-положително(т.е. обратно на поста ми), но същевременно реалистично...

35

Анонимен

преди 14 години

Според БТВ зам. министъра на вътрешните работи е намесен в далаверата с подкупа за 100 000лв!!!!Защо тука мълчите днес.бг ???Кой ви плаща....

34

Анонимен

преди 14 години

Бойко мутрата премиер . еми защо не .. защо да не разрешиме на престъпниците да ни управляват... аз се махам от тая страна ако тоя спечели .

33

korc

преди 14 години

Хора събудете се, България не се ограбва от 1989,както твърди песимиста, а много преди това. Комунистите налагахаха максимата " защо да плащаме на българският изобретател 10 к лв. вместо да купим лиценз за 2 м лв". Сега момченцата мигрирали навреме (предупредени от добрите татковци) ни предсказват 50 години мъка. Бъдещето е в нашите ръце , не в техните.

32

Икономист

преди 14 години

да си спомни, че за "дереджето" в България имат голяма вина и продажните европейски комисари.Франко Фратини, който неуморно и напълно неадекватно защитаваше постиженията на тогавашния министър Румен Петков, както и на шарана Гюнтер Ферхойген, смело рекламирайки постиженията на Станишев и обругавайки опозицията, наричайки я "креслива".