128

баба

преди 14 години

Станишев е смешен мишок, които не разбира нищо от политика. Сложен е на тази длъжност, защото родителите му са били голяма работа през комунизма.Принципите на БСП са - те да управляват всичко и да смазват всеки, които е против ПАРТИЯТА. На времето са изтрепали сумати народ, за да не се каже лоша дума за тях. Сега поне имаме право на избор, нека ги изгоним от властта.

127

до Крис селяка

преди 14 години

Крис много се лъжеш момче селско - според ограничения ти до знака край на населеното място мироглед който взема някакви мижави 1000 лв и има кола значи всичко е наред и може да си свиркаш по - ограничено мислене не бях чувал скоро явно баба и дедео добре са те облъчили с историите за доброто червено време. Бог да ни пази от тебе и съселяните ти много сте жалки ,че и прости.

126

zvqra

преди 14 години

Спаси България - скрий личната карта на баба си !

125

Анонимен

преди 14 години

В нашия край само АТАКА и ДПС не купуват гласове само те играят чесно на изборите. Колкото до първенството на Доган има нещо вярно, но не ДПС купува, а за глас на ДПС-ар се предлагаха по 150 лв. от ГЕРБ,ЛИДЕР,БСП и др. ХИТЪТ обаче на тези избори беше , да получаваш бюлетина преди да се влезе в района на секцията. И срамно , но бюлетините не бяха на ДПС.ЗАТОВА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ, ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ за съжаление

124

Крис

преди 14 години

И аз , и моето семейство гласувахме. Гласувахме за БСП и пак ще го направим. На другите избори още по-голяма мобилизация ще има. Само едно се чудя, как може хора имащи себе си за интелигентни да гласуват за б.б. Въпреки , че като чета коментарите на тези , които го защитават не мисля , че електората му е от най-интелигентните. В моето село имахме право на глас 1200 човека, 800 гласувахме за БСП. На другите избори поне 1000.

123

Анонимен

преди 14 години

ПЕЖО 107/СИТРОЕН С1/ТОЙТОА АЙГО СА МНОГО ПО-ДОБРИ ОТ ТАЗИ КОЛА!ПЕЖО 107 и СИТРОЕН С1 вече са любимите коли на българина, който ги предпочита пред Голф, Ауди, BMW и Мерцедес

122

Анонимен

преди 14 години

Бойко поне не е от Джемини...

121

Анонимен

преди 14 години

shte mi qdesh huq rezak

120

Анонимен

преди 14 години

Моля всички българи да НЕ гласуват на 5ти Юли. Така моя глас ще има много по-голяма сила! Пример: При 33% избирателна активност, всеки глас = гласът на 3ма човека, 1 + 2 които не са гласували!!! Така моята партия пак ще вземе мандата и ще управлява (караде) още 4 години!ДПС!!! ДПС!!! ДПС!!!

119

г

преди 14 години

"КЪДЕ МБЯХТЕ останалите 70%, бе българи???? Пак ли същите са начело? Защо не излязохте от дупките си, за да махнем Доган? *** народ "Добре че са пенсионерите, малко от малко да можем да се противопоставим на турците. Между другото от много места чувам че АТАКА е партия създадена от турците, за да могат да убират гласовете и на хората, които не ги харесват.

118

георги

преди 14 години

Хора много често чета "не гласувахме на пук".Не разбирате ли че това е пагубно мислене. Някой от нас се правят на възмутени и си мислят, че протестират като не гласуват. Но не осъзнават, че така помагат точно на тиа хора, които си правят планове как да вземат властта. Така помагаме на купените гласове, помагаме на турците!Всеки път когато има избори - един негласувал Българин дава своя глас на един купен *** или един турчин ! Турците са малцинство, но ще ни управляват след време.

117

Анонимен

преди 14 години

А така - на 5-ти юли пак си стойте у дома и после ще ревете пак 4 години ,но ние това заслужаваме като не си знаем нито правата нито задълженията като граждани - но пък хората на Доган си ги знаят и ги ползват и то умело !

116

Анонимен

преди 14 години

Станишев е в пъти по-интелигентен от Бойко. И това се вижда винаги, когато ги дават и двамата по ТВ по едно и също време. Може да не се харесва този факт на много хора, но за съжаление това е истината! Това е и причината Бойко да бяга от дебат...Чудно ми е, как толкова хора, имащи себе си за интелигентни позволяват да бъдат водени от Бойко?!? Аз лично не си пожелавам шеф като него! :) Точно затова мисля, че всичките, които сега му лижат г*за, утре ще му забият нож в гърба при първа възможност!

115

Анонимен

преди 14 години

Серги, в най-големите градове сте загубили с много повече. Разни селски дружинки, дирижирани в София Ви бутат напред, мойто момче.

114

За детето Сергей - в

преди 14 години

За детето Сергей - всичко на светаСерго, грешиш. Вчера на гласувахме много хора, но напук на дебе др*сльо на следващите ще дам гласа си срещу тебе.....

113

Смехурко

преди 14 години

Стини шеф Стани шеф:))))))))))) чуство за морал и етика :))))))))))) оне забравих ти си кастриран { te ti липсват от бебе още } Как може все още да лъжеш и сами да си вярвате,доро от дзад да ти е Сер :))))))))Гей пак ще отречеш и на място да те хванат:))))))))))загибуте за вас са пок победи.Или както казвате и отзад да ни е ние пак печелим :)))))))))))))

112

Анонимен

преди 14 години

БСП и ДПС са гадни фашисти

111

Анонимен

преди 14 години

Твърдят ,че не се купували гласове но аз не вярвам да има ром да гласува без да му платят.

110

109 е прав

преди 14 години

Загубата на БСП е съкрушителна!Едва една трета от хората им гласуваха за тях!При едно масово гласуване ще паднат под 10%!А моню е пътник!Хората гласуваха не за него,а за Кунева!А Костов може да е спокоен-ще бъде депутат!Да му пожелаем нови и още повече ВОТОВЕ НА НЕДОВЕРИЕ!:))

109

Анонимен

преди 14 години

Как може този човек да говори за достойнство след като намали на половина секциите в студентския град за да не могат да гласуват студентите.