89

преди 15 години

Кажете, нали вафла "Мура" не е вредна, му!

88

meto76.blog.bg

преди 15 години

Може ли да ми обясни някой защо след като са окрили опастно вещество в хранителен продукт не казват, кой е производителя на вафлите.?????????????? Може би с надеждата да консумираме колко се може повече от тях. криворазбраното пазене на реномето на производителя.

87

анонимен

преди 15 години

Да си българин е много вредно!!!Думата ,,българин,, на всички езици означава-***,лош,нечистоплътен,мошеник,смръдль о и пърдящ пор!Радвам се че не съм българин! Българите са една дефектна и увредена нация,даже сте под нивото на ромите!

86

.

преди 15 години

днес отидох до илиянци с 83 и по пътя що да видя: една полуразрушена заводска сграда, къде със счупени стъкла, къде даже без дограма, стени мухлясали и в окаяно състояние, ноооо два прозореца лъснаха остъклена с нова ПВЦ дограма. ето, това е България, това е емблематично за България: цялата Мара втасала...аман от отровни храни, аман от мръсотия и ***, колко кучешки акита има на квадратен метър, колко смард по улиците и кварталите и някой ше ми разправя за евроизбори. аз съм потресен, ококорен, опулен и облещен!

85

ушев-гвардия

преди 15 години

*** - чули недочули и бързат да пишат кво да е само и само да имат някоя и друга новост- Днес БГ сте много загубена медия - хората ще ви го кажат

84

dran-nedoklan

преди 15 години

...че на управляващите днес и на управляващите утре(а и вчера) изобщо не им пука кой ще живее по тези земи!!!!Като изпукаме ние ,ще дойдат други народи-нали направо си признаха ,че ще внесат малко от ония с дръпнатите очички...НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ НАЛИ ,ТЪКМО ПРЕДИ ДА СЕ РАЗРАЗИ "ЕУФОРИЯТА"(оха,колко парички пак ще скътаме около нея,викат си политиците и банкерите)КРИЗАТА...ТА НЯМАЛО ,ВИКАХА РАБОТНА РЪКА И ХОДИХА ПО ЧУЖБИНСКО ДА НИ ВНАСЯТ РАБОТНА РЪКА,ДЕТО БИЛА ПО-РАБОТНА ОТ НАС И ПО-МАЛКО ЯДЯЛА,А И БЕЗ ПАРИ РАБОТЕЛА-ВАЖНОТО БИЛО ДА СЕ ДОКОПА ДО Е.СЪЮЗА.нЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ ,НАДЯВАМ СЕ ,ЧЕ НИ ПЛАШЕХА МИНАЛАТА ГОДИНА С ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ,А МОЖЕ БИ НАПРАВО РЕШЕНИЕ ,ЩОТО МАСЛАРКАТА ХОДИ ДА СЕ МОТАЕ ИЗ АЗИТСКО.

83

преди 15 години

Нееееее, какво правите с тези новини, сега и бизнеса на зъболекарите ще срутите. Масови фалити на вафлопроизводители, оттам на зъболекари, диабетни клиники. Не задълбочавайте кризата!

82

преди 15 години

Муам фафли кат зъ последно!

81

преди 15 години

О,до вафлите ли опряхе? Хе-хе-хе...Сякаш надениците,кренвиршите, каймите и т.н. продукти на проверените големи предприятия с документи за произход не са отровни, да бе да ! Бумкат в огромните месомелачки изрядното уж по документи месо заедно с кучета , с къщичките и синджирите им, бумкат и ирландско месо замразено месо .нищо,че е на ента години,бумкат и подправки, добавки,стабилизатори, Е-та и какво ли не,че и с добавка ДДС ! Така че ,яжте всичко,което ви е вкусно,пийте и си носете нови дрехи без да ви пука за някакъв си меланин във вафли ,защото не се знае колко още ще сте живи.

80

Запознат

преди 15 години

Уважаеми читатели, искам да Ви обясня някои неща, касаещи ингредиентите в хранителните продукти: млечни, захарни, месни и други.СУХО МЛЯКО: сухо мляко в момента се внася само от ЕС по 2 много прости причини, първата е, че цената му в момента в ЕС е изравнена с цената на другите три големи страни износителки: Нова Зеландия, САЩ и Аржентина около 1.60 EUR/kg. Входното мито в ЕС на кг. е 1.188 EUR/kg., така че сухо мляко от Китай, където откриха меламин в България няма.РАСТИТЕЛНА МАЗНИНА: Най-евтината растителна мазнина за индустриални цели на пазара е палмовата, нехидрогенирана - какво означва това? - палмовата мазнина е с точка на топене около 39 градуса, а млечната 34, т.е. е необходима вторична обработка за да бъде с точка на топене близка до млечната - това е и така наречения процес хидрогениране. Вредните транс изомери се получават в момента на хидрогениране, но с технологиите в днешни дни се произвежда растителна мазнина с 3 пъти по-малко транс изомери от млечната. Да не говорим за наситените мазнини, които в млечната мазнина са 2 пъти повече. Да не говорим за холестерола, който в млечната мазнина е 100 пъти повече. Така, че Вие предценете, коя мазнина е по-вредна?Този път БРАВО на новинарските агенции, че не обявяват кой е производителя преди да се докаже наличието на меламин в лаборатории. Тази информация ми прилича на кризисен PR на някой голям производител срещу конкурентите си. Самият аз съм убеден, че меламин извън границите на допустимото в България няма, защото знам какво се влага в продуктите. И стига вече атака срещу производителите в България - млеко, месо-преработватели, захарни и други заводи, това е атака срещу икономикта на страната. А продуктите, които се произвеждат са такива, които Вие търсите - сирене от 3 лева от сурово мляко няма!

79

a

преди 15 години

Е като не сте казали марката значи нищо не сте направил ***

78

преди 15 години

ZA BOGA SPRETE XAXAXxaxa

77

преди 15 години

daite da se organizirame i da stavame teroristi. 6te trenirame v balkana i 6te likvidirame politici?

76

емо

преди 15 години

Аз вафла няма да си купя от тази смешна държава. Така ще си патят честните потребители бе нещастници! В другите страни назоваха веднага името на гиганта "Нестле" като откриха малко количество над нормата на Меламин в сухо мляко. А вие тука пу.тьовци само половинчати информации давате и то при количество пъти над нормата! Според мен са п.едалите от Нестле!

75

преди 15 години

Нямат вина производителите. Те гледат наглите кражби вършени от политиците и те по този начин могат по този начин крадът. Мургина гушна 2 милиарда и нищо, мъж на министърка кара кола за 400 хиляди и нищо, батко татко крадоха много милиони и нищо. Що се сърдим на производителите. КАКЪВТО Е МОРАЛА НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ ТАКЪВ И НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НИ.

74

преди 15 години

За толкова години криминален преход с какво ли не ни хранеха,какво ли не ни даваха за пиене,но ние,българите сме корави ***-не мрем!Та сега някакъв меламин,айде стига!

73

57

преди 15 години

ia6te i se neboite koito otselee da e jiv i zdrav koito ne bog da go prosti

72

преди 15 години

ААААА в каймата и хартия слагат за обем. Значи имайте впредвид че с боя, овкусители и вестници, чудеса стават.

71

преди 15 години

Ето истината:1. Кренвирши: -куче, коте, кон4е, пиле, кражи4ка козичка, всичко де що има месо и кокали по него се извлачва до цеха, пуска се в един врял варел, после се мели мели на ситно, заедно и кости, зъби и козина и се пече както си требва. <<--- съвсем не си измислям, факт е това!2. Кайма: -сащите животни, само че им махат космите там и ги продават. А ако в някой склад се застои кайма, тя директно се пуска на безценица по кръчните и селата - напълно сериозно.3. един път щях да си счупя зъбите с един кренвирш в някакви парченца, очевидно с твърдост на зъби. 4. зеленчуци = вода + химияникой не те ебавва, всеки гледа само да напълни пазвата. Бай ***. тва е.

70

преди 15 години

Защо не казвате името на вафлите бе, шyшyмиги? Пак обслужвате нечии интереси!!!