129

NESTLE

преди 15 години

голям гаф наистина , все по-ниски цени и накрая меламин . нестле изпращат за тестове в германия . браво . има вероятност макар и малка да нескрият и обявят за продуктите си , че е имало меламин . необходимо им е време да изработят стратегия за работата и рекламата след това . ще представят нещата в добра светлина за тях и отново ще извлекат максимална полза . вафли кой ял ял . после меламин няма да има . да сте яли .

128

преди 15 години

защо трябва да гадаем ние потребителите кой са стоките с вредни примеси,г-жо Кунева обикаляте в Китаи да търсите вредни играчки и показвате някой от тях,а тук в България не се цитират дори имената им нещо ми намирисва на корупция по този начин

127

преди 15 години

Как може един литър мляко да е един лев от производителя, а цената на *** - заместители на млякото да е по-висока? НЕ ПРОУМЯВАМ. Май парите за млекопроизводителите не стигнаха до тях. Спомняте ли си млякото, което се лееше по улиците/ На сега сухо мляко.Попарите, кото ядем се дължат на некадърно управление и хора учили марксизъм - ленинизъм, но трудно отбиращи от управление, това е !

126

преди 15 години

Не знам какво изтеглят от търговската мрежа, ама вчера не видях в Metro и Billa нещо да е изтеглено. Миналата година гърците изтеглиха от пазара ЦЯЛОТО слънчогледово олио, докато не ИЗСЛЕДВАТ ВСЯКА МАРКА, защото бяха открили вредно олио, внесено от Украйна. Тук ще рупаме вафли, докато не стане беля и не пострадат дечица, после сигурно ще замажат скандала като кажат, че това е било дело на недобросъвестни конкуренти.

125

преди 15 години

Не е мелаНин, 121, не е...

124

qwerty

преди 15 години

''Използва се при производството на меламин-формалдехидни смоли (пластмаси, лепила, лакове, суперпластификатори за бетон), йонообменни смоли, дъбилни вещества, хексахлормеламин, използван при производството на багрила и хербициди, в козметиката. Меламин се влага и при производство на ускорители на растежа на растения (растежни регулатори). Използва се и като небелтъчен източник на азот в храненето на домашния ***. Обаче през 1978 г. е направен извод за неприемливост на меламина като небелтъчен източник на азот, поради по-бавното му и непълно хидролизиране в сравнение с други - например карбамид (Urea).''

123

qwerty

преди 15 години

''Името на вафлите не се съобщава, защото асоциацията иска и РИОКОЗ да тества продуктите и да съобщи резултата официално като държавен орган. ''

122

анонимен

преди 15 години

Абе те знаят на кои пройзводител са вафлите ама си траят...защо? Нека и ние знаем, нека им падне реномето.Те вече всички маи ни взеха за мезе нас потребителите!

121

преди 15 години

Вафлите с меланин са МУРА на Нестле.Възможно е и в други продукти на Нестле даима меланин .Ако не вярвате яжте МУРА

120

Росна

преди 15 години

Каква е гаранцията, че като си купим по-скъпо сирене,колбас или нещо подобно,ще е по-качествено след като описаното съдържание е двусмислено.Има ли срок в който опаковките на стоките ще бъдат сменени със стандартно съдържание?Забелязах,че в хранетелните магазини няма изложена информация за стоките ,които се продават на килиграм.

119

преди 15 години

В каква абсурдна държава живеем, че ще ни продават отровни вафли на децата, това ще е установено, ще тестват продуктите и няма да ни кажат на коя фирма са производство?! Защитават правата на производителя на отровата ли? А нашите права, като потребители ги няма никакви.

118

от народа

преди 15 години

Спокойно българи!ПО-ВАЖНО Е ,ЧЕ ОТРОВНИТЕ ВАФЛИ СА ЕВТИНИ И ДОСТЪПНИ ЗА НАРОДА!Ние от БСП се грижим за всички да има евтини вафли,сирене/много евтино-от тебешир/и салами откожички от пенизи/също но достъпна цена!ЕТО, ПОСЛЕ КАЖЕТЕ ,ЧЕ ДР.СТАНИШЕВ,др.ЦАРи др.Доган , не мислят за вашета потребителска КОШНИЦА! Голямо-ЕВАЛА!!!!!

117

преди 15 години

proizwoditeliat ne e ot stolicata, no koi drug goliam proizwoditel ima w prowinciata oswen Svoge(Крафт Якобс Сушард), proizwejdash wafli Svejest i Moreni?

116

преди 15 години

NE KUPUWAITE BULGARSKI ZAHARNI IZDELIA, DOKATO NE SE OBIAWI OFICIALNO WINOWNIKYT, KOITO TRIABWA DA PONESE SERIOZNI GLOBI

115

преди 15 години

ne kupuwaite bulgarski zaharni izdelia dokato ne se obiawi oficialno firmata, koiato triabwa da si ponese nakazanieto za bezotgowornostta, a imenno zakriwane

114

illina

преди 15 години

И коя е вафлата?

113

преди 15 години

Всичко , що е българско е с Меламин. За бога, братя , не купувайте!

112

преди 15 години

Абе кво се притеснявате чак пък толкова-от 1 милиард китайци само 6 са умрели, значи у нас шанса да умре някой е 0.03%.

111

преди 15 години

Ха-не сми били внасяли сухо мляко от Китай, кой знае колко кораба са разтоварили и е заминало вече в киселото мляко, сирене , кашкавал т.н., май само ракията се перви от чист етилов спирт и така се оказва най-безвредна.

110

Слаби журналисти !

преди 15 години

След като е започнало изтегляне на партидата - ДА БЕХТЕ РАЗБРАЛИ КОЯ вАФЛА Изтеглят !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!