4

star

преди 15 години

Очевидно е,че цените на имотите трябва да се върнат на нивото отпреди да започне безконтролното кредитиране,т.е снижение 2-3 пъти.Хващам се на бас,че след 1 година имотите ще са на половин цена.Няма реални пари българина и още по няма да има.Кредити и ипотекирано имущество,което скоро ще излезе на пазара,обаче има токсично много.Народе,кътай си парите евтинията иде.Не вярвайте на брокерите,че цените вече достатъчно са паднали,ще падат още много.

3

BF

преди 15 години

Балонът го надуваха крадените(свободните) пари.При гръмването си ще отнесе главите на оптимистите,дето си мислеха,че у нас има икономика,която генерира развитие и която просперира!Цени над 1000евро на кв.м. площ като във Виена,платени за жилища в кооперации със съмнителни съседи и рисково(бързо и некачествено) строителство!Ха сега супата заедно с лудите за забогатяване банки!

2

преди 15 години

предприемачите в бг са псевдопредприемачи.построил човека една кооперацийка и чака от нея да стане милионер.е как ще стане това-като надуе цените.хората в съседните ни страни продават на цени съобразени що годе със стандарта на живот.

1

преди 15 години

Мен не ме е страх. Балона рано или късно се пука и после всичките псевдо-предприемачи дето се късаха да печелят го поемат целия кризис. Някой от строителите спря ли се да помисли, какво ще става занапред. Ипотечна криза - то това е отвъд океана. Всичките строяха и строяха само. Някой от земеделците помисли ли когато всички задържаха продукцията, защото цените се вдигат. Свръхпроизводство - кво е това? Е сега вземи кризиса в ръцете си и покажи какво можеш; не е лъжица, но е за твоята уста.