395

Реалист

преди 3 седмици

Бацо Гацов-президент хахаха

394

Анонимен

преди 3 седмици

Активен участник във Възродителния процес се е "загрижил" толкова много за пострадалите от него ... няма да разберем никога как стават такива метаморфози. Разкаяние в такъв лъжехристиянин - НИКОГА!

393

Анонимен

преди 3 седмици

О ГАРВАНЕ ТИ ПТИЦО ПРОКЛЕТА НА ЧИЙ ГРОБ ТАМ ТЪЙ ГРОЗНО ГРАЧИШ,А ГАРВАНЪТ БУДА ОТГОВАРЯ "ГРАЧА НАД ПОКОЙНА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ПОСТРОИМ НАШАТА ГЪЗАРИЯ"!!! И ТЪЙ ЩЕ БЪДЕ, ПРЕГРЪЩАТ СЕ ГЕРБ-СДС И ДПС КАТО ДВОЙКА ГЕЙОВЕ ДА ПРАВЯТ АНАДОЛСКИ КЕЙОВЕ,А БЪЛГАРИТЕ КАТ ПО ВРЕМЕТО НА ОТЕЦА ПАИСИЙ НАПУСКАТ ДОЛИНАТА ДА ИЗХРАНВАТ НА ЕВРОПА ДЕЦАТА!!!...

392

Анонимен

преди 3 седмици

Ама вие вече нямате права! Какво искате точно?

391

Анонимен

преди 3 седмици

Съжалявам но всички ще бъдете храносмляни и асимилирани. Ваше правителство няма да има.

390

Кметът

преди 3 седмици

Вожде,давай ще помагаме да пълниш чекмеджетата,там си рекордьор в книгата на Гинес.

389

Оцелял от СДС-Чумата

преди 3 седмици

Асфалт паша е велик...... Няглец, правещ се на ***, защото така му изнася.

388

Анонимен

преди 3 седмици

Ти преди това я унищожи бе крадльо. Нанков ти товареше саковете с кеша при инспекциите на Хемус И после с правителствения самолет в Дубай. Но народа в БГ е *** и крадлив и не вижда нещо нередно в това Точка

387

емо

преди 3 седмици

масовото гласуване за герб няма да избави българия от политическата и всякаква друга криза, а ще я задълбочи. при управлението на герб се осъществи срастване на държавните с престъпните структури и на практика унищожаване на държавността ни. затова герб е престъпна организирана група, която може да спечели изборите, но няма да управлява, освен ако от пп-дб не направят нова сглобка - те са си лика-прилика. а факта, че толкова много хора гласуват за герб говори за нивото на българския избирател -

386

Анонимен

преди 3 седмици

389,388 Оо, видяхме вятъра на промяната, на убийците, на пътя, на световните измамници, на прелюбосейците до парапета, които продължиха частния или бизтес заедно с политическата си кариера, Киро просто Лена фалшификаторката до парапета, Ананиев, Лорер, Гюров... Които покриха незаконния трафик и замалко не наложиха диктатура с "нашето МВР", служби и съд. Сега напъват за ЕП на висока заплата, знаели езици. Ами, да изпратим там преводачи, вместо тези шарлатани.

385

Анонимен

преди 3 седмици

ппдб влязоха в митниците и ги заразиха с огромна корупция... пуделът е виновен...

384

Анонимен

преди 3 седмици

388 Ноуп! Дивият глиган е Кокорчо, на който не му личи глиганският врат, а търбухът му пръска ризата. Все за свинско и прасешко говори...или се присмива на учителите за скъсаните им чорапи. Който задлъжни всички с непосилен милиарден дълг.

383

Анонимен

преди 3 седмици

Само масово гласуване ЗА ГЕРБ-СДС ще избави България от политическа и всякаква друга криза. НЕ, на аматьорите от ПП,ДБ, НЕ на брокерите-измамници Киро просто и Асен Василев, на който все му се привежда свинско със зеле. НЕ, на фалшификаторката Лена до парапета , НЕ, на недоучилия рапър който показват среден пръст в парламента Ицо Хазарта...

382

Анонимен

преди 3 седмици

Лойко е паталогичен лъжец ,лошото е че и сам си вярва !!!

381

Анонимен

преди 3 седмици

Скоро вятъра на промяната ще издуха двестакилограмовият див глиган,омацан до ушите в далавери !!

380

Гражданин

преди 3 седмици

Браво, Бойко! Направи Делян Пеевски лидер на ДПС и приключи стози възродителен процес!

379

Анонимен

преди 3 седмици

Този вятър на промяната само продухва ташаците на Тиквун.

378

Анонимен

преди 3 седмици

Лумпенизираните избиратели - ние гласуваме за който водят агитация ологархомедиите. Велизар Енчев от БСП казва, че Европа не трябва да работи за война а за мир и журналмисирките почват да се заяждат с него все едно са политици а не журналисти. Казва че Меркел си е признала че минските споразумения са подписани за да не се спазват от украинците за да се стигне до война те пак грачат.

377

Анонимен

преди 3 седмици

Политически граметните не гласуват, политически неграмотните, гласуват за партии, които потискат собствената им класа. Пак ще повторите същото упражнение. ако дилемата е герб или ппдб, значи определено си заслужавате съдбата.

376

Анонимен

преди 3 седмици

ИЗЛЪГАХА ВИ НАВРЕМЕТО, ЧЕ ГЕРБ СА МНОГО ЧЕСТНИ, И ТЕ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА, СЕГА ВИ ЛЪЖАТ ЧЕ ППДБ СА МНОГО ЧЕСТНИ... НЯМА ДЯСНА ПАРТИЯ, КОЯТО ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ БЛАГОТО НА ХОРАТА НЯМА И ДА ИМА.