87

Рурска област

преди 3 седмици

Това обаче идва със съответната цена, която за съжаление я плащат най-малките, които на никого нищо не са направили и с нищо не са виновни за модерните прищевки на възрастните (които са ваксинирани), защото когато ние бяхме деца, това не подлежеше на коментар. Имаше си дата и тя се спазваше. Не коментирам ковид ваксините, а онези задължителните, през които минават всички!

86

Ppp

преди 3 седмици

И в Африка за съжаление си тестват ваксини и прочетете какви са последствията

85

фюрера

преди 3 седмици

До Анонимен 91 Не е нужно да ми обясняваш, че си оли го френ. Още от първите думи на написаното от теб се разбира, че си такъв. Лошото е когато такива като теб обработват цялото общество в негова вреда!

84

Анонимен

преди 3 седмици

Обяснявам на фюрера като на oли гo френ: Добрият чичко Бил Гейтс не възнамерява да дупчи овцете с ваксини, а с препарати на които само е дадено име "ваксина". Така че тези препарати ще му свършат идеална работа за редуциране на населението.

83

фюрера

преди 3 седмици

До Добрият чичко Бил НЕ! НЕ СА ДОБЪР НАЧИН ЗА ТОВА! Ако бяха добър начин, нямаше Адолф Хитлер да забранява всякакви ваксинации на окупираните и "усвоени" (временно!) територии. Той се изказва (мемоари на неговите близки сътрудници!!!): "И да не сте посмели да ваксинирате местните хора, както правите с нашето население в Германия! НЕКА ДА ИЗМИРАТ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ БОЛЕСТИТЕ!"

82

Анонимен

преди 3 седмици

ПСЕВДОВАКСИНИТЕ ВЕЧЕ СА ТЕНДЕНЦИЯ! Ужким-работят, ама не съвсем, при това - за известно време!

81

Добрият чичко Бил

преди 3 седмици

"Населението на планетата трябва да се редуцира и ваксините са добър начин да постигнем това."

80

има си причини!

преди 3 седмици

Тенденция е защото съседните държави си точат зъбите за българските територии. На тях население не им трябва, само земята. По тази причина чрез своята платена законспирирана агентура раздухват антиваксерството. Колкото по-бързо измрат българите, толкова по-добре за комшиите ни. Територията ще се изчисти и те ще влязаят тук на бял кон.

79

Гошето

преди 3 седмици

Чичо ми се ваксинира срещу корона и след няколко месеца получи инфаркт! Случайност?! Може би, но факта, че и други хора ги сполетя подобна съдба? Случайност не и според мен.

78

Анонимен

преди 3 седмици

До Тенгри кан Що не са цуункаш по малкото нежно дуупинции. Абе главочи с главочи, запитавали сте се, защо мърсите тоя свят?

77

Тенгри кан

преди 3 седмици

До Анонимен 80Мухльо, кат ти шибна една лопата в главата и ще се сетиш, какво искам да кажа. Такива мърльовци кат тебе, яко ги шара с тукати в муцунките гнусни. Брутален житейски *** като тебе, нема ми прави смислов разбор на изреченията;))) чи ще ти отрежа главата като на кокошка, пикльо! Виждал ли си отрязана глава на кокошка? Ммцата ти шайба!

76

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 78, му ха л, щом ходих да ги търся и ме връщаха... да, те са виновни! Четене с разбиране се учи в първи клас. Поредния необразован и ди от изказва мнение! Синът ми има всички ваксини и съм твърдо ЗА ваксините! Пр0стак!

75

Анонимен

преди 3 седмици

Човека просто казва, че антиваксърството официално е заболяване, но с други думи :)

74

Анонимен

преди 3 седмици

Когато слушах лекциите на една американска лекарка срещу ваксините, си помислих, че нещо е мръднала, но се оказа, че е права, сега и в България вече се страхуват от ваксините, защото нямат доверие на БигФарма, явно е защо! Управляват ни престъпници, които нямат съвест и не се чувстват отговорни, когато накърняват човешки животи, затова хората им нямат доверие. дори и ако не лъжат, хората отново няма да им вярват, да си прочетат българската приказка за лъжливото овчарче!

73

Анонимен

преди 3 седмици

До Тенгри кан "ковида спрял коклюша" Ми, той такова нещо не е казвал, но чЕкай от антиваксър да отразява реалността.

72

Анонимен

преди 3 седмици

Така е. Глупостта е заразителна. Спомням си като невръстни 5-6 годишни вярвахме какви ли не глупости. Само защото беше различно от това, което ни казвааха родтелите и бабите. Това е комплексът на "фалшивия бунт на съзряването". Драмата е, че става с възрастни хора, а понякога направо стари. нещо като "последно повикване".

71

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 72 Хахаха. Сега ЛЛ вече са им "виновни" защо децата им не са ваксинирани.

70

Тенгри кан

преди 3 седмици

Тъпия професор на хранилка при СЗО не се чува какво говори: ковида спрял коклюша;))) Ама, тогава беха спрени абсолютно всички болести, дори инфарктите и инсултите свършиха и са мреше само от ковид. Ми върнете го тоа ковид, да бъ мама ви тъпъ и да рахатясате, най-накраа. То цялата медицина обърнахте на ветеринарство!

69

Бг гени

преди 3 седмици

Не може ли да пишете по-полезни статии, например че 60% от българите носят гени на тромбофилия и с мизерния си, заседнал, пиянски начин на живот са пътници от млади, нищо че не слагат ваксини. *** що да им пишете статии всъщност, оставете ги да се плюнчат за *** антивакс теории и да не са наясно как всъщност да си оправят живота.

68

Анонимен

преди 3 седмици

Не е така! Опростачването и оергеняването на населението е тенденция, а антиваксърството е следствието!