25

Майната Ви

преди 4 седмици

Най-после дочаках и една положителна новина! Чудесно!

24

преяждането

преди 4 седмици

всеки ден с луканка води до това

23

Popa ot razgrad

преди 4 седмици

То не бяха пържоли, то не бяха кюфтета, то не бяха ракии...и какво друго очаквате...каквото надробиш, това ще сърбаш...

22

1262

преди 4 седмици

Ами като плащате на младите лекари, които могат да извършват животоспасяваща тромболиза 1500 лв така ще е и по-лошо ще става. Затова те отиват в истинската Европа, където получават 20 пъти повече.

21

Анонимен

преди 4 седмици

Мой приятел на 21 г. почина от инсулт.

20

пияница мистик

преди 1 месец

Абе, преди имаше един тук много активен. Пишеше по цял ден - "Гошо Тъпoтo". Все с многоточия му бяха постовете. Няма го от доста време. Сигурно и той е дал фиpa :))) Защото аз дори и когато съм в чужбина или на почивка някъде пак си драскам тук, като скучая. Този сайт между другото го знам и пиша в него още когато дизайна му беше син, после стана червен, помните ли :)))

19

пияница мистик

преди 1 месец

Ами това е така, защото жителя на Дебилистан живее под огромен стрес. Той от всичко е недоволен и вечно мрънка. Вижте даже тук под политическите коментари някои как се ядосват и псуват и се палят, сякаш от това им зависи живота :) Отделно живеят по 3 поколения в един дом. Имам познат на 60г, дето живее а майка си на 80 и кусур и тя му готви и го храни с пенсията си. Другото е, че тук е издигната в култ отровната домашна шльокавица и се пие по много. Сложете и цигарите. И ниските заплати и Воала

18

Юрист

преди 1 месец

Не викайте линейки, а таксита.. просто е!

17

Кирил петков

преди 1 месец

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЗАНУЛЯВАНЕТО!

16

Лекар

преди 1 месец

Пф тия с инсулт ги приспиваме просто и ги чакаме да предсдат Богу дух

15

Анонимен

преди 1 месец

Вижте колко палмово масло се яде в България, колко захар се яде и алкохол се пие. Няма бебешко мляко без палмови масла и захар. Глюкозо-фруктозен сироп в безалкохолните. От люлка до гроб отрови. Почти никакъв спорт. Фитнес се практикува основно с химя и зоп. После умуваме как така станало?

14

Анонимен

преди 1 месец

С Ганченцето хванеш ли се нещо да правиш, ще станеш хиляда пъти пишман. Само нерви. Затова са такива резултатите. Тук-там има стойностни хора, ама те са претопени в безкрайният океан от простотияяя и селянияяя.

13

Анонимен

преди 1 месец

Първа помощ при инсулт според ткм. Набожда се върха на всеки пръст на 1 мм от средата на нокътя и се изстисква по капка кръв. Тези 10 точки заедно действат за възстановяване на съзнанието.след което се прави интензивен масаж на двете уши. След което на собствен ход човекът се води до кола и в спешното, за което си приготвяте поне една хилядарка за спешни медикаменти за предотвратяване на съсирването. Ако чакате линейка само по-зле ще става, както и транспортиране със застояла, стагнирала кръв.

12

Мен ме е страх

преди 1 месец

Да шофирам вече страх ме е от пияни и надрусани от НСО на пътя.

11

Българската храна

преди 1 месец

Е тотален *** пълен с много полезни неща но за сметка на това пък е скъпа и затова заболяванията са по-високо от средното за Европа ниво.Един съвет избягвайте да ядете хляб поне в България.

10

българина

преди 1 месец

този проблем се решава само ако човек е в болница до 30 м, ние имаме 1 медицински хеликоптер разбити пътища и стари необорудвани линейки. тук се мре защото пари има за 16 скапани смаолети, за да имат 16 пилота работа и натода ни похвали. Вие си избирате тези, които ви го причиняват. Да се родиш тук е наказание и проклятие, то е очевадно! затова всички деца в чужбина, България заслужва да изчезне завинаги, материла се самоубива сам

9

Всичко е наред

преди 1 месец

Не се безпокойте! Частна медицина е! Те знаят от какво ще получат пари!

8

Анонимен

преди 1 месец

Само който се поддава на паниката и страха, останалите не. Един поет е казал: ала не бойте се деца за утрешния ден. Мъдри думи:))

7

Анонимен

преди 1 месец

Смъртността от безумни шофьори он НСО каква е?

6

Иван

преди 1 месец

Пие, пуши, не се движи, какво повече очаквате? Аз дори се чудя на някои хора как доживяват до 55.