86

Велешанец

преди 1 седмица

Здраво. Во Северна Македониа има 120 000 Блгари, тоа е голема брока, за разлика од пописот од 3400.И ас имам блгарско гражданство, тука сум, не сум иселен, живеам и работам помеу другите граани во Северна Македониа. Народот ко живее тука, не ви е проблем, проблем е власта.Немаи своа партиа, сите ние тука ако излеземе на избори, гласаме или за СДСМ, или за ВМРО - ДПМНЕ. Каде се инвеститорите кои би дошле тука и би отварале работни места,невладини организации,а не клубови.

85

anonimen

преди 1 седмица

Hahahaha. edin mnogu intelegenten Blgarin tozi Pendikov. Hahahaha

84

Запознат

преди 2 седмици

Християн Пендиков учи "Международни отношения" в Софийския университет и се справя отлично. Работи към БЧК и живее в София.

83

Анонимен

преди 2 седмици

Ама ние не сме длъжни да ги защитаваме, те сами се дърпат от нас :)))

82

11

преди 2 седмици

Ама как да ги защитим? Единственият начин е със Специална военна операция, може би?!

81

Анонимен

преди 2 седмици

България изостави българите в Македония на произвола на сръбските агенти заради действията на Кирил Петков и такива като него. Един път не се поинтересуваха от тези хора, които страдат за България, а някои от тях са ежедневно мачкани и пресирани от властта в Скопие!

80

Права е Милена

преди 2 седмици

Мен не ме безпокоят скопските титови сърбо-комунисти, които по заповед на Белград и Кремъл бягат от ЕС като дявол от тамян, нито българските русо-роби Копейкин, Радев и Нинова, които също драпат за излизане от ЕС и НАТО. Идват времена, когато руските шпиони ще трябват да се укриват от ударите на Европейските закони...

79

Анонимен

преди 2 седмици

Страната ни не може да защити българите в България. Как да ги защити в РСМ?

78

Рюхо

преди 2 седмици

Абе ей концентрирайте се, сега трябва Украинците да се пазят, Българи в РСМ. ха! Сега като се замисля защо нищо не съм прочел за Българите в Украина? Те за това от България държава не става.

77

Истина

преди 2 седмици

Република Македония в ЕС само като част от България!Казах и така ще бъде!

76

Хладния разум

преди 2 седмици

РСМ се управлява от Сърбия и то на много къс повод. Всичката жлъч и ненавист, които идват от РСМ към България са ексклузивно дело на сърбите.Голяма част от българите и идея си нямат какво са сътворили сърбите в Македония за последните 100 години.

75

Анонимен

преди 2 седмици

Преди година имаше преброяване в СМ. Българи се писаха 4 хиляди човека. Кого точно ще защитаваш?

74

Не ни защитават грам

преди 2 седмици

България не може да защити нито един Българин от мутри и МВР репресии в самата България камо ли в Македония, Държавата е в тотален колапс, явно Милотинова живее на друг свят! Мирослав Германов

73

Анонимен

преди 2 седмици

И отново да задам риторично въпроса:Кой национален предател вдигна ветата и защо?

72

Анонимен

преди 2 седмици

НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,Е ИДВАТ В СОФИЯ САМО,КОГАТО ТРЯБВА ДА УЧАСТВАТ В ТВ ПРЕДАВАНИЯ И СЛЕД ТОВА ОБРАТНО В "ЛОШАТА" МАКЕДОНИЯ.АМИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧИ С ТЯХ-ДРУГАРИТЕ РАДЕВ И ЙОТОВА ИЗПОЛЗВАХА ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИЦЕТО ПЕНДИКОВ И СЛЕД ТОВА ГО ЗАХВЪРЛИХА КАТО НЕПОТРЕБНА ВЕЩ...УЖ ЩЯЛ ДА УЧИ В УНИВЕРСИТЕТ,ДАДОХА МУ АПАРТАМЕНТ,НО НЕЩО ЗАКЪСА СЪС СМЕТКИТЕ И ХОП ОБРАТНО ПРИ МАМА В ОХРИД,ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ УМРЕ ОТ ГЛАД...ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРСКАТА ЗАЩИТА ЗА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ?

71

Mitaka

преди 2 седмици

Милотинова е страхотен човек и журналист. Похвално за жена, която е толкова запозната с този исторически и политически проблем на България - държавата РСМ. Но любимата ми журналистка греши в едно - "топката е в Скопие". Не, не е в Скопие топката, а в Белград и Москва. Отскоро и в Будапеща. Натам трябва да погледнат и нашите ялови нападатели (разбирай политици), гонейки я за да вкарат евентуално гол в наша полза. А относно архивите в РСМ - ок, но нашите също трябва да се разгледат по въпроса.

70

ПЕНКО

преди 2 седмици

БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРИТЕ В РСМ --НО НАТЮ МОЖЕ --АМА НЕ -ДНЕС НАТЮ МАКЕДОНЕТО Е ЗАЕТО С ДРУГО !?!?!?!?

69

Атмаджа

преди 2 седмици

Освобождението на страната вече сте го постигнали.Спрете обаче да бъдете войнолюбци и се откажете от тази утопична идея,че ще бъдете отново страна на 3 морета.Ако не го направите ви чакат нови национални катастрофи.Бъдете си патриоти,гордейте се със своите революционери,обаче се откажете от враждебността и желанието за противопоставяне със своите съседи и с които и да било други народи въобще.Иначе не ви чака нищо добро.

68

Анонимен

преди 2 седмици

Е ВИДЯХМЕ Я ПОДКРЕПАТА ЗА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ...ХРИСТИЯН ПЕНДИКОВ УСЕТИ "РАЯ" В СОФИЯ И ПОБЪРЗА ДА СЕ ПРИБЕРЕ ПРИ МАМА В ОХРИД,ЗАЩОТО ЯВНО ПРИ МАМА БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ ГО ИМА ЗА ЧОВЕК...

67

Атмаджа

преди 2 седмици

Нека българите в С.Македония не се оставят да ги използват за политически цели.Революционни организации като ВМРО навремето са си постигнали целта да има българска държава,така че днешното им съществуване е напълно неоправдано.Примирете се,че няма да прибавите нови земи към тези 111000кв.км.Нямате нито силите,нито някой ще допусне да го направите.Най-много да изгубите територии,ако сте неразумни.Спрете да живеете с мечти за исторически реванш и за "минала слава".Гледайте напред!