52

Анти-ЕС

преди 2 седмици

Това е защото ЕС(ССР) е пропаднал.

51

Майната Ви

преди 2 седмици

Шкембе войвода иска пак да сложи ръка на търговията с български паспорти!

50

Анонимен

преди 2 седмици

Никой не те занимава с Евровизия, сам се занимаваш, значи ти е интересна:)))

49

извод

преди 2 седмици

То поскъпването на тока има и "хубава" страна. Тя е увеличаването на средната заплата в обществения сектор. Скоро не са обявявали с колко е нараснала, а след нея и на ...........

48

Анонимен

преди 2 седмици

Поскъпва защото в микса влиза скъпият ток от тецовете по задължение така ще е още поне година до свободният пазар.отложиха го не заради хората а за да не затворят тецовете.

47

Анонимен

преди 2 седмици

34 ти там ли беше видя ли или си носил сакове с пари 34 защо лъжете кого лъжете и Докога едни и същи едно и също търсят шарани

46

Кефлъ Жамбазлъ

преди 2 седмици

Аз съм патриотара на тока;))) А, че тока, поскъпва, откак дойде демокрацията, партиотара Жамбазлъ, ич не споменава, оти, тогаз е бил един пиклю! Пиклю, га бе под масата, га зе да псуваш на масата!;)))

45

Шкембе воевода

преди 2 седмици

Реших да напомня за себе си като поцелувам малко на Бойка калдаръм кадъна краката и вдигна шум срещу метресата която ме замени в завивките на дон Тиквон. Зли ПП-ДБ, заради тях сега с Бойка калдаръм кадъна не сме на калбета в зайчарника. А така хубаво си изкарвахме, мажехме се със зехтин и падаше борба кое шкембе да е отгоре и кой да бъде булката.

44

Ако не

преди 2 седмици

Плащахме по един милион на ден на Боташ,пари щеше да има.Не достигали 400 млн .Ами 365 дни по един милион са 365 милиона .И така 13 години.И децата,които сега са 10 годишни ще плащат.Гарснтирано от Радев.

43

L.

преди 2 седмици

И друго си мисля: Разбрахме какво мисли ВМРО за Евровизия. Какво ли мисли Ванче Михайлов за ВМРО? И не ме разбирайте погрешно - не поддържам никого в този триъгълник.

42

L.

преди 2 седмици

Какво беше ВМРО?Или иначе да го кажем - Евровизия вече е толкова Евровизия, колкото ВМРО е ВМРО.

41

Алекс

преди 2 седмици

Никой не ни занимава с Евровизия.България взе правилното решение да не участва.Забравеното ВМРО се чуди как да влезе в новините.

40

До до 40

преди 2 седмици

До до 29 Много ли ти се вижда тази актуализация на пенсиите? Родители нямаш ли? А малко ли са безплатен транспорт за подрастващите, безплатни закуски, безплатни учебници, безплатни детски градини, отстъпки за всичко в този толкова скъп за останалите живот? Няма безплатно в света на капитализма, има платено от някой друг! А това сме все по-малко оставащите да работят в тази страна, така че нека малко повече уважение да има, че ако ще си вадим кирливите ризи, не се знае къде ще е краят!

39

до 29

преди 2 седмици

До Справедлив,щото е фалирала държавата затова увеличават пенсиите на гнусната пенсионерска *** с 11%,докато в проспериращи държави с процент-два,дай боже всекиму такъв"фалит",народа се къпе в мляко ще ми разправяш за фалити,наглец

38

Анонимен

преди 2 седмици

Що бе, не ви ли хареса евровизията-огледално отражение на европейското щастие.

37

ъ

преди 2 седмици

Те много хубаво приказват от ВМРО, ама не разбрах г-н Джамбазки какво е направил реално срещу налудната "зелена сделка". Нали е в ЕП, все пак, казал ли е там нещо, опитал ли е да организира някакво движение за алтернатива? Или само е папкал, а тук се прави на независим?

36

Неразбиращ

преди 2 седмици

И трети ден ни занимават с някакъв джип от Пловдив, а това е резултат от това, че второ подред поколение расте и живее в безнаказаност. Отвличат ни вниманието с някакви неща, а в същото време цяла Източна Европа дрънка с оръжия и не се знае как ще свърши всичко това. А тук последствията ще са за всички!

35

Анонимен

преди 2 седмици

Фалит за населението, или фалит на ГЕРБ и ВМРО? Откраднати пари от бюджета от ГЕРБ и ВМРО, или увеличение на доходите на населението? Кое да изберем? Фалитът и печалбата за народа и ГЕРБ, ВМРО са различни неща. Десните държат населението в мизерия, за да остават за тях пари за олигарсите и чувалите им с кеш от банките.

34

анонимен

преди 2 седмици

Насадиха ни едни м-ало-умници -шарлатани, които за 4 години обърнаха държавата с хастара навън и сега народа ще сърба горчивата попара.

33

до 27

преди 2 седмици

Питай шефа ти Тиквата, който ги изнесе със сакове.