15

Желева

преди 2 седмици

Творбата е пълна гротеска! Как някой може да напише нещо такова, а пък друг да вземе да го отличи с първо място? Хубаво дете, вероятно има талант, но този така наречен стих е потресаващ! Жалко, че все повече и повече се поощряват такива недоразумения!

14

Анонимен

преди 2 седмици

Ако това е европейската култура - местя се в Тамбукту!

13

Анонимен

преди 2 седмици

Измъчена работа, неадекватно и ограничено като изразни средства и емоции. Наистина много посредствено. Жалко, ако няма други по- добри от това словоблудство. Добре че има и Поети!

12

Анонимен

преди 2 седмици

И Европа се *** , с такива ''капацитети'' в ЕП , толкова !Все едно всички в ЕП , са завършили СЕМИНАРИЯТА ... Не ме гледай какво правя , гледай ме какво ти ''ГОВОРЯ'' !

11

Анонимен

преди 2 седмици

ВЕче , конкурси се печелят от медийни ''звезди'' , поети и писатели , които пишат против Русия , даже има и ''оСКАРе'' , само за една седмица . А тия които са се бъхтели повече от 30г. , за тях няма ''ОСКАР'' -и !Най-песен случай е И победителя в ЕВРОВИЗИЯ , в жанр , АЛА ИЗВЪН ЗЕМНИ ИНДИВИДИ С НОВИТЕ , ЕВРОПЕЙСКИ ''ЦЕННОСТИ '' !

10

8,продължение

преди 2 седмици

Ако госпожицата се поинтересува поне малко от археология, би трябвало да забележи, че ВСИЧКИ цивилизации, ВСИЧКИ човешки общества, на колкото и ранен етап от материалното си развитие да са, имат човешкото съзнание, че не всичко е тук и сега, че не моментното и видимото трябва да са водещи в живота на обществото. И това съзнание НАВСЯКЪДЕ е изразено с почит към предците. Госпожицата е наградена, защото е угодна на сегашната политика на унищожаване на човешкото и човечеството. Съжалявам, но е така

9

Една забранена дума

преди 2 седмици

Играя си на срамИзобщо не ми пука за вас,но джендъра ми казва да се срамувамсоциалният пол деЗащо ви е срам от пола и го превърнахте в ***?Защо ви е срам от жените?Играя си на срам и свенливости на Не му дадох аз ябълкатаАдамовата му ябълка се изкачва и слиза като асансьор за инвалидиАз показвам небръснатия си кракпочти както по филмитеи го оставям със срама на Адам

8

Анонимен

преди 2 седмици

Информацията се върти по медиите, но доколко е информация?? Никъде не се споменава на какъв език са поетичните творения на този международен конкурс, първо. Ако са в превод на английски, значи са окастрени и/еднопланови. Второ и най-важно, чух откъс от това "стихотворение". Което на практика демонстрира отказ, ОТКАЗ от православната традиция и въобще неразбиране на човешката същност, различна от животинската. Само човекът БИ могъл да цени предците си. Почитта към мъртвите е психическа зрялост...

7

И това какво значи

преди 2 седмици

На български ли е стихотворението? Да го публикуват!

6

странен

преди 2 седмици

международен поетичен конкурс?!?! Какво избират, как оценяват?? Може ли да кажат, кой е по-добър, по-велик и по-значим - Шекспир, Петрарка, Бокачио или Яворов? Смешници!

5

чичо

преди 2 седмици

На Евровизия нЕма шанс. Да пуска брадата!

4

Анонимен

преди 2 седмици

Прочетох " стихотворението". За жалост, по- посредствен текст не съм чел в живота си! Мнооого жалко, ако това бездарие наричат поезия! Не завиждам. Има и истински поети в БГ! А вие си мислете каквото искате!

3

Анонимен

преди 2 седмици

Много хубаво, но защо не пуснете стихотворението - да се убедим от първа ръка в неговите качества! Защо така половинчато?!

2

Анонимен

преди 2 седмици

Браво на момичето. Сто процента в родът им до десето коляно и по съребрена линия няма нито един милиционер.

1

Анонимен

преди 2 седмици

българка колкото нургьол и просто кире ? :)))