36

тъжно ми е

преди 3 седмици

за мало-у-мните ни управници, които не ги бърка изобщо, че няма детски градини, строят се имот до имот, за да се прибират парички и НИЩО друго... те техните отрочета са уредени, дреме им за народа. само 1 гражданска може да даде шанс на страната ни, но не да я спаси, защото и българския народ за нищо не става вече...

35

отговарям

преди 3 седмици

на въпроса от заглавието: Защото половин България бе зомбирана да се нагъчи в София - затова няма места и затова имоти в София са толкова надути (освен заради откачено ниските лихви по кредитите). А прованс се обезлюдява, което е опасно в дъгосрочен план за държават ни като цяло.

34

До 18

преди 3 седмици

Младостта винаги е хубава, човек на определена възраст, винаги си спомня с умиление! Обаче нищо не се връща в този вид както си го спомняме! Таса че, внимавайте какво си пожелавате, че може да се сбъдне! И тогава надали ще ви хареса!

33

До 18

преди 3 седмици

До Разликата Пълни глупотевини! Като толкова ти е харесвало, ходи в Русия ама няма да ти хареса! Не случайно рускините се натискаха да се женят за българи, за да се спасят! Сега ги използват като 5-та колона на амбициите на Путин! А българските богаташи, станали такива благодарение на комунистическата партия, да внимават с опитите си за подкопаване на демокра;ията, че ако Путин се настани в България, ще започнат да падат я от прозорец, я по стълбите, я ще се озоват в Гулаг!

32

Niki13

преди 3 седмици

политиката на общината и държавата за ликвидиране на детски градини след 89 г. . и в последствие разрешения за строеж без да се мисли са социална инфраструктура, и ликвидиране на работните места в провинцията докараха софия до този хал.

31

Анонимен

преди 3 седмици

Има и частни градини, дори според мен хора които очевадно бачкат в сивия сектор трябва да им се взимат всякакви привилегии от детска градина до здравеопазване и не са малко тези, писна ми ние честните програмисти да издържаме държавата!

30

Анонимен

преди 3 седмици

34- спешно се нуждаеш от др Гълъбова и нейната експертиза....

29

Анонимен

преди 3 седмици

София е вече 2 000 000 жители- кой може да смогне- да се обмислят създаване на алтернативни ДГ като в Европа и забележете - там децата в една група са 10/12 нормативът е 8 човека полагат грижи за 7 деца- тук две учителки за 34 деца и един помощник възпитател- как издържат жените не знам.

28

Анонимен

преди 3 седмици

това е част от евроатлантическия план за затриване на страната ни

27

Мирише на расизъм

преди 3 седмици

. . . промяна на начина, по който се класират децата. . . . Интересно какви хора работят в редакцията? Още по интересни ще са тестове с полиграф за нацизъм в тази редакция?

26

Dtrumppp

преди 3 седмици

Защото сте корумпирани, алчни и дребнави подлеци

25

Анонимен

преди 3 седмици

Държавата мисли за частния сектор. Затова няма места в държавните градини. В частните има! 1500 лв и нямаш грижи. На когото не му отърва -да се връща на село. Може да се работи и хоум офис. И без това София отдавна е най-лошият за живеене град на Балканите. Оставете софиянци или т.нар софиянци да си живеят спокойно. Освободете им апартаментите и паркоместата, за да се превърне София в град-мечта!

24

акулио

преди 3 седмици

трябва да има хляб и за частните......с поздрави шиши и ахмет

23

HeinrichHimmler

преди 3 седмици

Защо ли ? Питайте управляващата клика, която за 35 години от подредена държава направи разграден двор. Как преди 89та имаше детски градини за двойно-тройно повече деца, а сега няма ?

22

Така така

преди 3 седмици

И аз и съпругата ми сме родом от София и двете ни деца са отгледани в частни детски градини, и двете ни деца в продължение на години НЕ ги приема ха защото все не достигаха точки!!!! От друга страна всички градини в района са пълни с мякащи,мяукащи и какви ли не отрепъняци и отрепънячки.Е как те влизат?!?!? Те не говорят български даже... Нищо де по добре за нас, децата вече са ученици.... Но и там не е по различно, селото се оказа тъкмо в града......

21

Анонимен

преди 3 седмици

Колкото по-далече от системата за промиване на мозъци наречена образование, толкова по-добре. Научете децата да четат и пишат и ги оставете да мислят със собствените си глави.

20

Анонимен

преди 3 седмици

При Сглобките догодина и 20000 ще са на улицата. Няма такива б...ци

19

До 19

преди 3 седмици

Населението на София е намаляло с 20 000 души за последната една години. Почти всички градове се обезлюдяват.

18

Пловдив

преди 3 седмици

Има демографски срив,отрицателен прираст,строят се детски градини,а места няма.Някой,ако,може да го обясни.Не е това,че всички идват в София,глупава опорка.

17

Разликата

преди 3 седмици

При времето на лошия социализъм бяхме 9 милиона и нямаше липса на детски градини. А сега по времето на добрата демокрация сме 6 милиона и има липса на детски градини.