104

Тъй де!

преди 2 седмици

До IT Pro...В ЧАСТНИ разговори, Вие можете да наричате колегите си "македонци", така вероятно биха направили и болшинството от хората в България(Което не значи, че за тях това е етническо определение, а по-скоро по-особен род Българи!), но в международните отношения е НЕДОПУСТИМО да се използуват други термини и наименования освен договорените! Поради това в политиката няма място за САМОДЕЙЦИ, ако искат самодеен театър да идат в читалището на село!

103

Крив корен

преди 2 седмици

До Лазар Диманис......Много точно САМ си си поставил диагнозата.Вие, днескашните жители на географската област Македония сте КРИВ КОРЕН, засаден накриво, обилно преполиван със Сръбска вода от побои, терор, убийства, репресии, издевателства, изнасилвания, лишаване от работа беликм стане нещо различно от Българин и за да роди днеска уродливите плодове,с които се мъчите да влезете в Европа! Е, няма да стане.Какво си мислиш ти, или някой друг не е важно, в политиката са важни подписаните ДОГОВОРИ !

102

Ще пробиеш?

преди 2 седмици

Пътя на жените в политиката ли? Едва ли Гордана, ти вече успешно проби...един договор, постигнат с много труд, този от Преспа.Хайде моля те, недей нищо друго да 'пробиваш", че с тези твои "пробиви" Северна Македония никога няма да стигне Европейския бряг, а ще потъне насред пътя като продънено корито!

101

Анонимен

преди 2 седмици

Заклеваме се ке спечелим Евровизиона 2025г.

100

Анонимен

преди 2 седмици

а бе друго си е 2-3 македонски космонавта да прати Славун ..

99

Ха ха ха,

преди 2 седмици

Искрено се забавлявам, как макетата отново се почувстваха потомци на Александър Македонски! С гърците те съвсем сгазиха лука! Това не е ,като брутално да крадеш и фалшифицираш българската история! И те са си българи, и си го знаят много добре, макар че никога няма да си го признаят! Но виж заради гърците, отново ще си заживеят в техният Дисниленд, със "самочувствието", колко са велики! Сеирът тепърва предстои!

98

До номер 80

преди 2 седмици

Абсолютно си прав. До 65 и в пенсия. Тая баба едва ли ще искара мандата. То и в нашия парламент едни Рашковци......

97

Анонимен

преди 2 седмици

Правилно, те са истински наследници на Александър Македонски.

96

?!?

преди 2 седмици

Още малко да се осъзнае и ще положи клетва като президент на западна България!

95

грешка

преди 2 седмици

До Аноминен улуп моя коментар

94

Аноминен

преди 2 седмици

Изглежда като *** на Република Северна Македония хаха

93

СТАР ДИПЛОМАТ

преди 2 седмици

ЩЕ ПОЛУЧИ ЛЮБЕЗНО МЪЛЧАНИЕ НА ОПИТИТЕ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ...

92

Българин

преди 2 седмици

Най важното сега е американските нашественици да накарат бугарските джендуря да приемат макетата в ЕС.

91

Анонимен

преди 2 седмици

Все тая кой е избран за президент. Северна територия Македония е парламентарна област. Президента е един екскурзиант като Румбата. Няма кой знае каква власт и нищо не зависи от него.

90

ХИЧО

преди 2 седмици

Жената е забравила,защото има деменция,нормално нещо за бабичка...Скоро гърците ще и напомнят, коя република са точно.....От нашите надупени политици не очаквам нищо.

89

Ванчо Михайлов

преди 2 седмици

Просто Путин, господарят на света, на световете, на вселената и мултивселените е решил тази гърчава жена да бъде неговата наставница на Македония. Досущ като оная мъжкарана - сръбкинята Ана Бърнабич. Путин прави на Балканите с две жени- два удара = четири заека. Така запушва устите на небинарните медии в Европа. Иначе македонското ВМРО и бугарското ВМРО са си негови креатури. Те правят изкусен цирк - Каин и Авел. Хем Македония няма да влезе в ЕС, хем сръбския национализъм ще е във възход

88

Анонимен

преди 2 седмици

Вай, вай, вай! Ще има санкции, още преди да са влезли в онуй убаво нящу - ЕС. То ся не трябва ли да подкрепим гърците при тяхното недоволство заради протокола в който ще пише Македония, вместо РСМ?

87

Анонимен

преди 2 седмици

Клетвите са вятър. Бабичката са си я избрали макета за президент. Северна Македония е населена с ко*че*шета, да ме прощават, но такива са децата на словенски, хърватски, сръбски жандармеристи и изнасилени българки. Северно македонците не са българи. Българите от Егейска и Вардарска Македония, които са искали да са българи,са дошли в България след 1СВ и 2СВ. Да, бабите им са били българки.

86

Анонимен

преди 2 седмици

Нещастен търтей!

85

Урсула

преди 2 седмици

сега да каже ЕС признава ли бабето за законов президент, щом не се е заклела по конституция (тяхната си, не някоя друга).