7

Майната Ви

преди 1 седмица

Най-интересното е, че Продължаваме ПОДМЯНАТА сами се оцапаха с обова кафявото и миришещото. Днес простоКирчо пак дрънкаше в телевизиите, че ГЕРБ им пречело. И нтио дума за политика, за цели, за програми. Единствените неща за които говореше постоянно са: овладяване на регулаторите, съдебната система, министерски кресла! Нула държавническо мислене! Добре поне, че не счупи масата, че той така е свикнал.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Балабанчик- ама нъл Въ избрахме- пък то КО- ЕДНА ОГРОМНА ГОЛЯМА НУЛА, ДАЖЕ ДВЕ- НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС...СЛУГИ НА ОЛИГАРХИЯТА- Я РЕЧИ КОЙ ВИ Е ГОЛЕМИЯТ СПОНСОР- ЧЕРЕПИТЕ И НИЕ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ- ПЪРВО СИ УВЕЛИЧИХТЕ ЗАПЛАТИТЕ И ПОСЛЕ- АМИ ПОСЛЕ НИЩО!

5

Бай Иван 2

преди 1 седмица

До АнонименАбсолютно! Заради ония 4 млд. лв сме в непрекъснати избори оттогава!България имаще шанца да тръгне по нормален европейски път!Заради лакомията на дългия и голямото му его сме в това положение!

4

Пфу

преди 1 седмица

Те вече изобщо и бюлетини не броят тоя го било страх от купените отове.

3

Анонимен

преди 1 седмица

А вие от какви се оказахте, че сте? Слафчо беше готов да се подложи на Борисов. Топлата връзка ви връзка с ДПС също е факт. В политиката има само 2 страни и след като не сте н а страната на ПП/ДБ значи подкрепяте сараите в Банкя!

2

Анонимен

преди 1 седмица

Преди няколко часа Славчо,сега пък Балабанов.Тия плащат ли ви да им правите реклама?

1

Отвратен

преди 1 седмица

Платения лъжец Балабанов пак се фиксирал от Продължаваме Промяната! Заработва човека жълти стотинки с клевети и шнтриги! Абе как не ви омръзна да плюете и да тровите политическата обстановка в България!