40

Анонимен

преди 3 седмици

Гергана е пасивна хомосексуалистка, която се подвизаваше съвсем открито по сайтовете за запознанства.

39

Анонимен

преди 3 седмици

"зоните трябва да работят като механизъм за насърчаване на гражданите да идват в центъра с градски транспорт". Не, не и не. Сделката беше зоните да финансират изграждането на паркинги, а не каквото ти роди гадулката. Никой не се е съгласявал на разни механими. Кой си ти и кой ти разреши да се разпореждаш с какво да се придвижваме. Модерно комунистче. Уволнен си. Оставка.

38

Китки мекушави

преди 3 седмици

Гергин изразява такава позиция с тайната надежда да бъде изнасилен от разгневената тълпа! Такива са хората на Бориса Бонева!

37

Някой си

преди 3 седмици

Искам да знам ако се наложи(практиката показва, че се случва) по тези стеснени улици да минава пожарна, полицейски автомобил или линейка с пациент вътре какво ще обяснявате на опечалените после, че някой в този момент е решил да паркира и е спрял движението, че някой друг след 20 метра е решил да тръгва и пак е спрял движението и тн..... Когато се намалява пропускателната способност на едно трасе трябва да се помисли как да се увеличи на друго място за да компенсира поне... Това ПРЕДВАРИТЕЛНО!

36

Анонимен

преди 3 седмици

Баш пред изборите как се оплескаха кикитата!!

35

Петър

преди 3 седмици

ПП-ДБ-СС ще съсипят напълно столицата, да дават оставки възможно най-бързо

34

Анонимен

преди 3 седмици

Да бе, вярно. Пашата и Маргините дали ще въртят педаллите по велоалеите? За едно по-добро и по-европейско бъдеще?

33

Анонимен

преди 3 седмици

Искахте промяна имате я гласувахте за маргинали ппппбоневци ето ви сега Фандъкова не ви харесвала А Терзиев с манипулации на машините е кмет дано се касират изборите ДС червено милионерче вози се с бронирани коли и армада от телохранители на джипове А нас ще ни принуждават на колелета

32

Анонимен

преди 3 седмици

И докъде можеш да стигнеш с велосипед само безделници искат велосипеди заради шепа безделници да се пречи умишлено напук да се саботират колите ИМА ли закони тук питам Няма шарлатаните всичко срутиха

31

И Гергин

преди 3 седмици

Ли е драг кралица?

30

Мекере

преди 3 седмици

Така са наредили от посолството докато той ядеше бананите седнал

29

Стамат

преди 3 седмици

Готвят Патриарха и Фритьоф Нансен за гей парада на който Борис Бонев ще излезне да празнува своята победа по прашки. Това е административен град , а не туристическа атракция бе жмуньовци жалки! Хората вършат работа в центъра. Икономическите загуби ще са десетократно в повече. Само питам.. ако живееш в Симеоново и трябва да вършиш работа в центъра..ко праим? В рамките на един работен ден питам?!!

28

До 26

преди 3 седмици

Досега велосипедист не е убил никого.За разлика от шофьори по улиците ,които ни остави Фандъкова.Спомни си само за оня пияница,дето уби детето на пешеходна пътека на "Гурко'.

27

Анонимен

преди 3 седмици

До ... 21 Е какво те учудва пеерите се докопаха до властта в София и смучат ли смучат, като кърлежите. Кърлежа смуче докато тялото му се надуе като балон и накрая се пукне. Затова са се кръстили "Смучи София", което им е тайното име, прикрито зад паравана на някакви уж реформи.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Я има я няма педесетина ненооррмаалници с велосипеди по улиците на София, които "здравословно" вдишват и филтрират ауспусите на колите в София и по кръстовищата създават условия за ПТП. Обаче пеерите от СОС нахалстват заради тях отново. Всяка минута в управлението на града от тази пеераска шайка носи тежки вреди на града!

25

Анонимен

преди 3 седмици

На тоя Гергин може ли да му спука някой простата тиква? Надявал се на зони и в Неделя гадния му ****ер??? Кои глуупааци гласуваха за тези от Продължаваме Предателството и позора, та сега тоя се изтъпанил да ни съобщава мисли и желания??? Дано след изборите да си съобщава съкровените идиоотиии само на жена си и да не ни се мярка пред очите повече, заедно с главатарите на мошеническата им шайка от дационални предатели!!!

24

Ако се

преди 3 седмици

Продължи с тези преустройства и никой не пречи,след десетина години София може да придобие европейски облик или поне центърът.Но псевдо експерти като Русинова,всячески ще пречат.А знаете ли ,че тази Диана е завършила "Социална педагогика"?

23

Чичо

преди 3 седмици

Решенията се търсят преди да сътвориш такъв организационен шит, а не след като си го направил вече! Крайно време е някой да спаси града от "мъдрите решения" на Спаси София.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Протести протести протести Вън Боневци Вън Терзиевци

21

...

преди 3 седмици

Когато не разбираш от нещо всички освен теб го виждат.В неделя диня зона - тогава когато трафик няма, но и градския го няма никакъв. Но щом е за пари сме първи. Зони в работно време - другото е лакомия.