54

Анонимен

преди 1 месец

Велико ще бъде ликвидиран до 1-2 години от тези двете луди жени. Помнете ми думата. Вижте им семейната история, те не търпят мъже до себе си! Нито Габриела има баща, нито майка и има мъж. Откачалки са и двете, а май и в някаква секта членуваха, и така са се запознали с Велико. Съветвам този млад мъж да бяга (както е избягал в Германия бащата на Габриела) и да се спасява докато не е късно.....

53

Анонимен

преди 1 месец

Тоя гледа като от промяната. Погледа му на наркоман кат на Кирчо, Кокор и шибниия плъхх. Ще ви клецаме скоро

52

Анонимен

преди 1 месец

Това семейство е лудо , а му се разрешава да има деца... Но не са само те!

51

Гаро

преди 1 месец

Калдаръм кокона

50

Истината

преди 1 месец

Aлчността, парите, властта и политиката не винаги водят до щастлив край. Човек сам трябва да ги ограничи в своя жизнен цикъл за да не стигне до инциденти и криминални деяния с фатален край..... Добре ли съм запомнил изказването на първия политик? А каква е истината щом първия политик не може да я изрази свободно?

49

Клон

преди 1 месец

А кога ще направят ДНК тест на бебето на Хиена Бориславова - трябва да се знае от кого е. Добре ще е за самото бебе, защото като отрасне ще го задяват , че се казва Парапетко или Парапетка.

48

Анонимен

преди 1 месец

а на мис Бикини ? там няма ли да направят ДНК тест за бащинство ?

47

Ббб

преди 1 месец

И тоя е от ПП кадидат-нещо си, ужас. Вижте Киро, баща му, Асен, е и тоя, все хубустници изповядващи християнските ценности.Тоя обаче трябва да го разследват за убийството на човек. Сигурно е замесен, имал е сериозна и дългогодишна връзка с женатана жертвата. Егати сатанинците.

46

Анонимен

преди 1 месец

Заради тези двамата хубостници от ПП Велико и жена му Габриела един човек е на 2м. под земята!

45

Късно, драги

преди 1 месец

Такава била, онакава била. Ти си си я избрал.

44

До 35

преди 1 месец

Така, така... Хахахаха Само, че е момиче. Парапетка трябваше да е.

43

Анонимен

преди 1 месец

Навремето котка да вземат са питали през 9 села. Сега бъркат в кофата за cмет и се женят...за първия отпадъk.

42

Анонимен

преди 1 месец

И на Пейо, и на Велико акъла им е толкова щом са тръгнали с тази откачалка. Айде, Пейо поне я взел като мома, а на Велико къде му беше акъла да види, че тази не допуска първото си дете при родния баща? Не ли му светна лампата, че така ще постъпи и с него? Без брак тръгнал да създава дете. Сега ще ходи по мъките до края на живота си. Ама когато родителите говорят, младите често са дървени глави и не чуват. Навремето котка да вземат са питали през 9 села. Сега бъркат в кофата за cмет и се женят...

41

Да, Парапетко

преди 1 месец

Петко заченат на парапланер.

40

Анонимен

преди 1 месец

Мисля че тя е знаела за този факт! Явно тази жена майка и е много властен човек! Командири като " мъж" и явно се е месила във всичко! Има и много Скрита Злоба в индивиди като нея!!! Това е Огромна Грешка " родител" да " контролира " живота" на децата си!!!

39

Кармазъ Сикиш

преди 1 месец

Целия катун разбра че тоя се е изцъркал в оная.

38

Мнение

преди 1 месец

Мир на душата на убитата! До къде се докарахме- да ни отвличат вниманието с дадено убийство, нима съдбата на милионите българи, избягали заради мизерният начин на живот е по-малко важна? Защо и кой причинява всичко това- да изчезне нашата нация? Напишете нещо за тези родоотстъпници, или не смеете?

37

Анонимен

преди 1 месец

Велико да си вдига чуковете и да изчезва от България, че с тази опорочена съдебна система утре като я пуснат от домашния арест, да не вземе да удуши с баба си и него. Трите с майка и и баба и имат психопатия.

36

Анонимен

преди 1 месец

Това ще му е обица на ухото за цял живот. Друг път да внимава на коя прави деца!

35

курдо коленков

преди 1 месец

ей това ПП са някакъв полов цирк - кой е съпруг, кой е баща - все е спорно..