62

Кукунела Снайпера

преди 3 седмици

200 гривни на съчинение :) Ще има кинти за печено агне!

61

Да напомня

преди 3 седмици

Джипсиеса е американска, собственост на американските военни и не е глобална както се твърди. Русия си ползва собствена, китайците си ползват тяхната BeiDou. Естонците да не се правят на ощипани, има си европейска и се нарича Галилео.

60

Анонимен

преди 3 седмици

Когато си откачен психар разправяш в опорки как Маркс бил измислил банките и те идвали от Москва. Днеса, пратете си психистър на тролея.

59

Въпрос

преди 3 седмици

Уж не знаели кой заглушава сигнала, ама Русия била виновна, хах...

58

Анонимен

преди 3 седмици

Всичко що виждам мръсно , гадно, коварно ми сее случило и е дошло от Москва. Колективни закони изработени от и за *** Пульо. Социализъм, комунизъм / 1944-1989/, олигархична демократчиЦа / 1989/с силна Централна Власт и сега./крадливи ИНСТИТУЦИИ НАП,НОИ, Банки, Съдебна система,ЧСИ, сградна инсталация ,монополисти, и много други/ Забрана на Конвенцията за Свободно Движение на хора , стоки и услуги от 1972 до днес / в Шенген сме на един крак/

57

Анонимен

преди 3 седмици

63 - МОЖЕ ДА ПРЕМИНЕШ И ВЪВ "ДРУГИЯ СВЯТ". ЗА ТАМ Е БЕЗ ИЗПИТ.

56

Анонимен

преди 3 седмици

До 61: Да защо? И не само това и закона за лустрацията ще го премина а ти ще можеш ли каманистче гневно и пpocто?

55

Анонимен

преди 3 седмици

ЗНАЧИ РУСИТЕ АКО ПОИСКАТ МОГАТ ДА ПОБЪРКАТ ЕСЕСОВЦИТЕ. НЕ ЧЕ И СЕГА НЕ ГО ПРАВЯТ АМА ПО МАЛКО. ДНЕС ИСТЕРЯСАЛИ, УТРЕ ПУКНЯСАЛИ.

54

До 57

преди 3 седмици

А ти лично ще преминеш ли въпросния изпит с правописа "праопис и провоговор"....

53

Нотариуса

преди 3 седмици

До Анонимен 58 Етносът е основно в Поморие (питай Калинчо!), Несебър, Варна и Балчик!

52

Анонимен

преди 3 седмици

До любителите на атомни гъби - вижте какво стана когато гръмна чернобил и през къде мина ядрения облак... Даже и не се доближи до Русия, но мина през цяла Европа...

51

Анонимен

преди 3 седмици

До 57... Ако това се направи в България, цял един етнос плюс половин България ще трябва да се изнесе... Понеже сме много напред...

50

Анонимен

преди 3 седмици

Преди 20 години Естония прекара закон за Естонското гражданство. Минаваш на изпит по история, праопис и провоговор на Естонски. Блатниците уеиснаха и по едно билетче към блатото им връчиха. И така се прави в нормална държава.

49

Червеният барон

преди 3 седмици

Да минават на ГЛОНАСС или Бейду. Хартиените карти и сигналните огньове също вършат работа.

48

Анонимен

преди 3 седмици

Продължавайте да лаете срещу Русия и да снабдявате с оръжие антируски проксита. После, олелеле! Затваряите връзките между Калининград и Русия и после, ама що така!

47

Анонимен

преди 3 седмици

До 40:Откачалке,лекувай се!Нали и тук после ще дойде радиацията,защото са близко...не са на Марс.

46

Резултат

преди 3 седмици

След като империята на злото причинява вреди при използването на GPS , запада има ресурси и ще използва друга система....а империята на злото ще вие в ъгъла....Когато си на бунището на историята, каквото и да правиш ........е срещу теб.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Интересното е, че сигнала за подавяне на GPS е излъчван от тези държави, които обвиняват... :))) Имаше карта на пеленгованите точки на излъчване и изобщо не бяха в Русия, ама...

44

Запознат

преди 3 седмици

Накрая трябва ли да падне някой самолет, за да разберете, че само СТЕНА между к0000чината и Нормалния Свят ще реши проблема??

43

Анонимен

преди 3 седмици

Тия полудивашки *** още от 1917 г.си използват ресурсите единствено да нанасят вреди на други народи и страни!Все някой уж ще ги напада,все някой им виновен за лошия им живот!!Все врагове им се привиждат!Все гледат коя държава да нападнат!А земята им пустее и мизеруват!В цивилизованите страни всячески се стараят да подобрят жизненото равнище на хората.Виж една Швейцария-едни гори и камънаци но живеят 100пъти по добре от мири...зливите в...тенки!Ама имат ум в главите а рашките...семки!