330

Анонимен

преди 1 месец

Явно путин е без мозък щом ползва мозък на заем Дугин е пълен шизофреник и дяволско из ча дие

329

САТАНАТА

преди 1 месец

Дугин ,няма да те пратя при дъщеря ти.

328

Анонимен

преди 1 месец

Ох и този напикания перко ли ще ни рекламирате сега

327

Чери00

преди 1 месец

Хей, една 150 милионна Русия можа да смачка 52 западни (и някои поробени по някакъв начин от запада) страни с население 1 милярд и кусур! Ни ракети, ни бомби, а хора им трябват на запада, те нямат!Хора има, но никой от тях не иска да умира за кефа на шепа будали продали си живота!Ена Русия унищожи и още много ще унищожава от тез скапани Урки и западнчци!АМА ТЪЙ ТРЯБВА!

326

Анонимен

преди 1 месец

ХАЛЮЦИНАЦИИТЕ на Дугин ! Дугин е като лисицата, дето вървяла подир коча и чакала да му паднат топките. На Запада топките се клатят, но не падат !

325

Рулигофрен

преди 1 месец

Дугин е един душевноболен организъм!Дугин и Лимонов основаха национал-болшевишка партия.Партия,в която смесват националсоциализъм и болшевизъм.Най-гнусните и мерзки политически повърни смесени в едно.Ако прочетете точно 2 реда от този пълен ***,ще разберете,че е за много тежки лекарства.Дугин е бащата на рашизма!Когато взривиха дъщеря му,която членуваше в една от руските нацистки организации,ми стана много хубаво,но щеше да ми е много по-хубаво,ако в колата бяха тя и този брадат пръч.

324

Традиционни

преди 1 месец

Руски ценности - убийства, изнасилвания, бомбардиране на училища ,болници, детски градини, кражба на земя от Грузия , Украйна

323

Какъв

преди 1 месец

Мозък може да има един празноглавец- национал-фашист

322

фикс

преди 1 месец

"когато някой с ядрени оръжия силно защитава традиционните ценности". Дрогарю филусоф, вие защитавате "традиционните ценности" освен с ядрени заплахи, също и с традиционна война, традиционни арести и традиционни убийства. Традиционна му работа, какво да правиш?

321

До Запада згнива

преди 1 месец

Дори мушмулата има някакъв срок на годност и аз мисля, че запада и по-конкретно ЕС е опасно близо до него. На лице са много признаци за това колко зле са всъщност нещата, но незнайно защо т.н. "елит на Европа" се преструва, че всичко е наред и сме все по-близо до победата над Путин.

320

Запада згнива

преди 1 месец

Каро мушмулата е - колкото повече загнива толкова по-добър става. Затова по-рано всички богати руски олигарси си накупиха безброй вили и апартаменти в Лондон, Париж, Ню Йорк , Милано . След като олигарсите започнаха да дават пари Жужака да стреля по съседите си, бяха изгонени от загниващия Запад и сега ги е яд много. Престъпно богатите руски олигарси вече никога няма да бъдат допуснати в цивилизована Европа - Загниващия Запад

319

До 332

преди 1 месец

Да, не е лошо, но по-добре щеше да е просто Дугин да говори на руски, защото английския му не беше на ниво за интервю. Отне ми 20 минути да каже нещо, което се побира в едно изречение. Глобализма и либерализма вървят ръка за ръка и са врагове на традиционализма, Путин е традиционалист ерго е враг.

318

Българин

преди 1 месец

Съветвам всеки да гледа интервюто.

317

грп

преди 1 месец

този философ и титан на мисълта ако каже нещо несъгласувано с вожда и ще лети от прозорец така че тези неща които бълва по поръчка му се заплащат с валутата на упадналата западна цивилизация докато яде картофи и пие водка в проспериращия изток с с корея иран и останалите водещи супер развити общества в 14 вел

316

Колективните

преди 1 месец

Кремълски жужаци са водени от мисълта за превъзходство на блатната нация над всичко по Света. Водят непрекъснато войни със съседите си от Украйна , Молдова, Украйна за да им крадат териториите. Блатното крепостно население живее в мизерия. Извън Москва е тотална трагедия - без пътища и с външни тоалетни.

315

Georgiev

преди 1 месец

Ако някой го е страх, че Западът се разпада и ЕС също, може да се спаси в Русия. Но нещо няма желаещи :)

314

Бобо

преди 1 месец

Защо не намерих никъде в интервюто, че "запада се разпада"? Дудин много логично разказва какво е било и накъде отиваме. Другото е манипулация.

313

Така е

преди 1 месец

Ами прав е в това, което казва. Запада се опитва да заличи индивида. Вече някои хора се определят като НЕбинарни. Търси се всякакъв вариант да бъде заличена личността. Идеите на глобализма създадоха този хаос на запад.

312

болни мозъци

преди 1 месец

мизерните русняци винаги са били водени от болни агресивни мозъци!

311

Зозо

преди 1 месец

Традиционните руски ценности - ядене, пиене, разврат и грабеж на съседните по-малки страни. Плюс огромен комплекс за малоценност - все някой ги напада, дължи им нещо...