50

НРБ

преди 3 седмици

Гадни селски мутри. Не се наядоха с тяхната алчност. Надявам се дойде народния съд, но най-вероятно пак ще им се размине

49

Киро Кюмюра

преди 3 седмици

Ко ривът! У тях тъй ли е отворено кът хан? Разхождащите се шопе да го ддуухат!

48

Ну погоди

преди 3 седмици

Княжеската гора и тия имоти бяха заграбени още по времето на джуджето Данаил Кирилов инсталиран в областна администрацияза да се крадат имоти къде ли не в София. Княжевската гора му беше спусната като приоритет. Знаете от кого. Послушкото много бели направи. *** като гз, ама много гаден и вреден ама страхливец голям беше.

47

Анонимен

преди 4 седмици

Герберугите пак узурпират всичко, ще им духате супата докато мърдате.

46

Анонимен

преди 4 седмици

На тия нотариалния акт сигурно им е като тоя на Митрофанова за Руската църква.

45

Анонимен

преди 4 седмици

Това намирисва на наглост на ПП. Наваксват с капитализма, комунистическите отрочета.

44

Швейк

преди 4 седмици

Нормално, Промяната Продължава. Къде са истинските мъже да Спасят София...

43

Чекмеджан

преди 4 седмици

Идвам на власт на 9ти юни и пак ще ви затворя планините и ще ви заключа. Вие естествено не си спомняте крилата ми реплика "и магаре да ви сложа и него ще изберете"!

42

Питащ

преди 4 седмици

А какво да кажем за този огромен имот, който се строи, забележете НАД Беловодския път, малко след като се мине обръщалото на 63 при Бялата чешма? Няколко големи сгради са в строеж и това стига чак до пътеката, която е между Бояна и Бялата вода? Докато ние, "простосмъртните" продължаваме да живеем на тази Територия и плащаме данъци, това ще продължава! Защото всичко поскъпва, но богатите стават все по-богати и все по-нагли, докато накрая верно не влязат и в апартаментите ни!

41

Марин

преди 4 седмици

Тази неделя ще оправя нещата

40

Немец

преди 4 седмици

До Иван 32А откога половин България се оказаха такива съмнителни наследници? София по онова време с колко души население е била? По време на Освобождението градът е бил под 20 000. Как става този номер, че всички се оказаха пълни с имоти в града или около него???

39

Митко

преди 4 седмици

Държавен парк Витоша е изключителна собственост на държавата а не частен имот или имоти . Тези хора които обсебват държавата ни от времето на Иван Костов трябва да върнат заграбеното на държавата . Не може природата да бъде купена от мошенници и хората да не могат да е ползват .

38

ГжегошБженчешчикевич

преди 4 седмици

Споко! Когато кацне на Черни връх и последният блок, ще мирясат! Ха-ха-ха!

37

Анонимен

преди 4 седмици

За Тея с частните имоти да си дават парите само за лекарства им пожелавам.

36

хм

преди 4 седмици

До Иван Бяха сринати малки паянтови къщички на по 1-2 етажа с външни кен-ефи и много често без бани. И се изградиха жилищни блокове на 4-5-8 етажа. В които бяха настанени всякакви хора. Модерни за времето блокове, с тоалета и банята в тях. С течащата вода и канализацията. В някои градове и с парно отопление и течаща топла вода. С инсталации издържащи мощност от поне 5 киловата. С асансьори, звънци и домофони. Жици за телефон. А който си мечтае за село, може да се върне там, когато иска.

35

Анонимен

преди 4 седмици

Държавата цирк. Хора бягайте от това блато, държава разбира че река е замърсена и нищо. Преграждат си път и нищо.

34

Иван

преди 4 седмици

Пищещите във форума комунистически синчета нищо не споменават за иззетите насилствено имоти на жителите на София в които се построиха панелните блокове за техните семейства , надошли от провинцията !

33

Анонимен

преди 4 седмици

Време е софиянци да изпитат това което се случва в цяла България

32

нормален капитализъм

преди 4 седмици

Цялата Витоша след десетина години ще стане частна и оградена с бодлив тел или стени. Вие софетата ходете сега за последно. После ще бъде частна. Така е при капитализма. Няма обществено, има само частна собственост! При демокрацията е така. Имаш свободата да пътуваш по света неограничено. Но не можеш да се разхождаш по някои места в собствената си страна. Частна собственост!

31

Анонимен

преди 4 седмици

Искате, свобода , демокрация, връщане на собствеността от ск апа нике *** ???! Хайде честито получихте я, но не вие а шайка разбойници. Защото вие не сте фактор, преди поне имаше базова сигурност, а и пътеки :D