76

....

преди 3 седмици

......

75

Анонимен

преди 3 седмици

По добре Борисов отколкото внуците на БКП ,ПП особенно нагли хора ,смениха конституцията в тяхна полза,взеха правата на президента и гл.прокурор ,хвърлиха милиони по Украйна ,ПП на колене ,че ви прати.на изборите на Марс гадове

74

Анонимен

преди 3 седмици

Измисли ли план Б за Главчо,че той много забравя.Нищо,че има 23 съветници,които пък даже и не мислят.

73

Анонимен

преди 3 седмици

В страна Тиквония ,Тиквончо и Шиши командват под зоркия поглед на Доган паша.След изборите пак същия филм ще гледаме.Нормалните хора не ходят да гласуват защото няма за кой и това е пагубно за България

72

Анонимен

преди 3 седмици

На тебе само икони трябва да ти вадят! Четири папи са те галИлИ по главата, двама патрирси прати в рая.... Св. Св. св Бойко Борисов требе да те именуват!

71

Анонимен

преди 3 седмици

НАЛИ ИЗЧЕГЪРТАХА ГЕРБ И КАКВО НАПРАВИ РАДЕВ? ПАРТИИНИ ПРОЕКТИ?ХАРВАРД ДОЙДЕ НА КРАКА ДА УПРАВЛЯВА, НО НА БЪРЗА РЪКА НИ ОПРАВИ!ПАРИТЕ ГИ НЯМА! ПЪТИЩА НЯМА! НИЩО НЯМА! НО ИМАМЕ ЗАКОНИ!ДАЖЕ ВНОСИТЕЛЯ НА ЗАКОНИТЕ ОСТАНА НЕДОВОЛЕН!

70

КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ?

преди 3 седмици

КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ "ЕНТЕЛЕГЕНТЕН" ЗА ДА ГЛАСУВАШ ШЕСТ ПЪТИ ИЗВЪНРЕДНО ЗА ЧАЛГАРИ, ШАПКАРИ, ПАРАПЕТИ, ШАРЛАТАНИ ИЛИ ДЕСАНТЧИЦИ В РАМКИТА НА 2 ГОДИНИ?

69

рендетУ

преди 3 седмици

Качеството на политическите лидери, зависи пряко от качеството (интелект, ерудиция, нравственост) на населението!!! Не може нормален, средно интелигентен и ерудиран човек да гласува за Мутри, Меринджеи, Чалга шоумени и Олигарси, и то не веднъж, а многократно!!! Извода си го направете вие!!!

68

Анонимен

преди 3 седмици

Толкова си ми опротивял,че даже нямам желание да те коментирам.

67

Анонимен

преди 3 седмици

Къдравата Сю си придава важност, ще кажеш, че нещо зависи от него.Пеевски му свирна да излезе от къщичката за кученца, която представлява ГЕРБ, за да го нахрани и него малко и Дани Сю почна радостно да мята опашка и да подскача. После се разбраха друго с Тиквата и Чорапа и Пеевски му би един шут на гербавото кученце да се прибира обратно в къщичката от където е изпълзяло, горкото. Отново ненахранено, но и отново изгаврено и унизено.Пеевски буквално се гаври с гербопитеците хахахаххахаха

66

Анонимен

преди 3 седмици

Оня бил забравил кой е Даниел Митов,тоя пък не знаел,че ще се срещат с президента.Имаме си старци разбойници на високи нива,време е да ги пенсионираме,че очевидно са с напреднала деменция.

65

Ха-ха

преди 3 седмици

Циркаджия, ама номерата му вече не вървят, изтъркаха се!

64

Анонимен

преди 3 седмици

Отговорността за Външния министър е на този, който го е посочил и който го избрал Главчев (разбирайте Борисов)!Трябва да си завършен айдиът за да поискаш втора смяна за Министър с един и същ ресор два пъти за 12 дни!

63

Драпаме

преди 3 седмици

за еврозоната, за да може корупцията да тече по-мазно, а и с допълнителни корупционни помощи отвън. Като приемем еврото, ще ни държат като куче на синджир и каквото и да става, няма да имаме право да сме несъгласни с решенията на ЕС. Ще ни режат парите, както си искат.

62

Анонимен

преди 3 седмици

Всички носят отговорност, само главният интригант Тиквата е невинен и чисто бял като нов чаршаф.

61

Анонимен

преди 3 седмици

Докато Борисов и Пеевски са в политиката и ежедневно по медиите, вместо в затвора, където йм е мястото, ПРОМЯНА няма да има.

60

ББ НИ ОСТАВИ НЕЩИЧКО

преди 3 седмици

МИ НАЛИ ИКОНОМИКАТА НИ Е НАСЛЕДСТВО ОТ БОРИСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ 12 ГОДИНИ? ТОВА КОЕТО ИМАМЕ Е НАСЛЕДСТВОТО ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ. ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ ИМАМЕ ПОСТРОЕН САМО ЕДИН ЗАВОД ЗА ЕЛ. АВТОМОБИЛИ, ТРИ МОСТА, ДВА ТУНЕЛИ И ЧЕТИРИ МАГИСТРАЛИ И НИКАКВИ ИНВЕСТИЦИИ И НИКАКВИ ПАРИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ?!?!?! НИЩО!

59

Кръвожаден

преди 3 седмици

Банкянския Лукашенко скоро не е пребивал протестиращи и е жаден за кръв.

58

РАДЕВ ДОКАРА РАШКОВ

преди 3 седмици

АБЕ МАЙ РАШКОВ ИМА ПОВЕЧЕ ПАЧКИ И ИМОТИ ОТ БАЦЕ? БИЛ Е НА НЕЗНАЧИТЕЛНИ ДЛЪЖНОСТИ СЪС СКРОМНА ЗАПЛАТА А ГРАДИНАРЯ МУ Е МИЛИОНЕР? БАЦЕ Е ПЪРВИЯ И НАЙ-ВАЖНИЯ В ДЪРЖАВАТА ЦЕЛИ 12 ГОДИНИ, А РАЗНИ ЦЪЪРВУЛИ КРАДАТ ЯКО И ТОПЯТ ЧОВЕКА ОТ КОЙТО 12 ГОДИНИ Е ЗАВИСИЛА ДЪРЖАВАТА И ИЗБИРАН ТРИ МАНДАТА ОТ НАРОДА?

57

Не го ли е срам?

преди 3 седмици

За 12 години не е оставил НИЩО, само кражби и корупция.. Държавата е пред тотален разпад. Не го ли е срам да излиза и да се показва?