26

Ангелина

преди 1 месец

Не зная другите служебни министри "как се справят" ,но за всички извън зависимите от ГЕРБ и компания е видно ,че Служебния министър - председател ,дори и това ,което му е написано и наредено ,не може да го каже ,без да чете и то така сякаш вижда текста за първи път.

25

Г557дт

преди 1 месец

Радев от една страна се държи като истина от посдледна инстанция, от друга , го е страх да поеме каквато и да е отговорност. Щял да се среща в петък. За да държи конско , може би? Аз, видите ли , като бях, какви големи работи правих... А и тогава твърдеше че България си имала правителство в което той" не се месел..."

24

Мнение

преди 1 месец

Така се прави цирк, като назначаваш пудела на Борисов.

23

Анонимен

преди 1 месец

Че кой стигнал до върха в управлението на държавата не е нечий политически симпатизант? Все едно да не свързваме Радев с БСП. Няма значение, че не е член и не плаща членски внос.

22

Анонимен

преди 1 месец

В този сайт непрекъснато има правописни грешки, които променят цялото съдържание. Министерство на ВЪНШНИ работи не се изписва МВР.

21

реалист

преди 1 месец

Е то нямаше как Радев да не си върне за конституцията. Бойко е бесен, защото е свикнал той да прецаква другите, а сега те го прецакват и като малко дете захвърля всичко и се отказва. Шиши и той плътно до тиквата, избираш герб получаваш дпс, нали ви е ясно че шиши сменя в земеделието. Да само че тия хора още не си бяха намерили офисите и те вече ги сменят. И пак гласувайте за същите, нали сте си академици.

20

Напротив!

преди 1 месец

Радев, а защо избра Главчев, човека на Борисов от "Домовата книга"? Можеше да избереш Гюров!

19

Анонимен

преди 1 месец

боко построи путински поток за сметка на Българите без да има газ за България, радев сключва договор с боташ, който ощетява България с милион на ден без доставка на газ, абе само на мен ли ми се струва, че тези двмата са закопали държавата за десетки години, а искат да управляват?....

18

Нео

преди 1 месец

Нечленуването в партия не означава партийна необвързаност. Това дори такива като Радев го знаят. Явно той счита, че болшинството избиратели са с много по-нисък интелект от него. Аз лично помня добре коя партия го предложи и кое разузнаване го одобри. Помня и кой предложи Киро.

17

1111

преди 1 месец

До 8 Анонимен....."само Президента спазва Конституцията"......не зная как да определя твърдението Ви но , меко казано няма общо с действителността !!!Точно фигу ранта многократно и брутално газеше конституцията , под неговия юмрук се роди националния разкол , от неговият полит инженеринг се пръкнаха разни партизани и шарлатани , превърна се в изборен "машинист" No1 , началник и реставратор на ченгета , ДС-та , ТКЗС-та и доказани корумпета , покровител на пътя на копринката , енергиен главатар ..

16

Анонимен

преди 1 месец

Само руски назначения от радефф, изпълнява си задачата за държавна измяна чинно.

15

Анонимен

преди 1 месец

Това е защото си будала. Виж Пеевски какво прави. Забрави за правилата, ще променяме играта, само ние ще сме важни. Жена ти не ти ли пее песни?

14

Българин

преди 1 месец

Радев полага кански усилия в следващия Парламент да осигури едно мнозинство за импийчмънт! Винаги е играел по ръба на закона, но тоя път май ще го огрее! Той просто е безполезен и вреден! И между другото, досега точно Борисов се плотивопоставяше за импийчмънт!

13

Реалист

преди 1 месец

Ха-ха-ха, много ти поздрави от Янаки Стоилов, Крум Зарков, Весела Лечева и т. н.

12

СМЕХ....

преди 1 месец

Цялото президентство е клон на ДС/ БКП , и неговите кадри----КОГО ЛЪЖЕ РАДЕВ??!!!!

11

Анонимен

преди 1 месец

Радев защо кого заблуждаваш Радев Всичките ти назначения са от бсп от шарлатаните Рашков от кои е а Онзи който назначи в Конституционният А Зарков а Кутев а ОЩЕ и още лелеле какви заблуди кой вече говори истината тук никой Главчев откажи се и Радев да си прави Служебни нали това иска еднолична власт както си бешеразруха

10

Наблюдател

преди 1 месец

При този всичко е лъжа и двуличие! Самият той беше издигнат като партийна кандидатура, и отдавна го знаем накъде клони с неговите назначения! И никъде в закона не пише, че не трябва да е партийна кандидатура! И има ли някой да се върже, на безпристрастността на Радев! Хайде да не забравяме за "аллабалата" с Президента! Отново се опитва да забие държавата в криза! Той това го може!

9

Бай Миле

преди 1 месец

Смех до скъсване. Ха ха хаааа. Всички твои правителства са ти политически назначения, които сега са ти съветници в тъмната ти институция... Че даже имаше и на началника на кабинета на Йотова- Н. Младенова, която назначи за служебен зам. Министър на образованието..... Явно много боли, че рахата свърши

8

Анонимен

преди 1 месец

До 1111---До кога все Президента ще ви е виновен , за всичко ... И затова ли , Радев е виновен за това че ЕС няма армия , че герб ДПС и ПП-тата развалиха ''сглобката'' , за продадената енергетика , природни ресурси и златните мини , за изсичането на горите , за здравеопазването , за образованието ,.... и още , и още ... Айде слезте малко на земята , в България , само Президента спазва Конституцията .Егати Бг-атлантиците които сами се провъзгласихте за такива , а нямате нищо общо с това ...

7

Анонимен

преди 1 месец

Фигуранте не лъжи! бойко рашков какъв беше? А янаки стоилов? а крум зарков? Не са ли партийни назначения? А явор гечев? а весела лечева? те бяха депутати от бсп. Защо лъжеш?