14

Анонимен

преди 2 седмици

"на фона на срив на пазара на електрически автомобили и на спада на продажбите им в световен мащаб". Жива да не бях! Ел. коли не бяха ли във фокуса на светлото либерастично бъдеще? Толкова третополови мечти отидоха на кино.

13

българина

преди 3 седмици

завод за ел коли в германия е като такъв за телефони и лаптопи, а да такива там няма ... имаше преди 25 г

12

Еве

преди 4 седмици

Абе тесли се продават доста и като айфоните в зората им, те си имат фанатизиран фен клуб умнокрасиви веган-***, въпреки че можем да ги сравним само с електрически трабант. Всички вече правят ел коли и базата за сравнение е доста широка.

11

Хемус

преди 4 седмици

Софето още ноември месец,като духна северняка даде на късо!

10

До предният

преди 4 седмици

Ми не съм във диво село. В див град съм. Топ 3 се води по документи. Не говоря за офицялен режим. А за недостига е на капацитет на мрежата. Мен не ме гледай. Аз говоря за решение на проблема, не за теб. Дали си в диво село или си пълен дивакк.

9

Анонимен

преди 4 седмици

До Парадокс, режим на тока имаше само в светлия Соц. Вече ако си от някое диво село, това е друга бира.

8

Парадокс

преди 4 седмици

Тук в бг зимата понякога има режим на тока само от отоплителни уреди. Представете си всяко семейство да има 2 Ел коли и тях да ги зарежда вечерта. Трябва напълно нови градове, с напълно нови услуги и Ел разпределение. И пуснете АЕЦ не се правете на ощипани от солар или перки ,га духнеш вятъра щялл да има ток. Тез нормални ли са.?! Една градушка и целият солар е леж. Става за ***. Малко акъл нямат ли тези хора...?!?

7

Анонимен

преди 4 седмици

Наеха 50-60000 човека в последните години с очаквабето, че ще правят едва ли не по 15 млн. продажбиннагодина ама йок ... Това, че уволняват само толкова е направо добре ...

6

Хемус

преди 4 седмици

На умните и красивите да им светна,че на този етап бензина и дизела нямат алтернатива

5

Анонимен

преди 4 седмици

До 4На мен това ми е ясно отдавна мен, от всичкото нагоре се друса като за световно, а и тези милиарди дето ги има, може утре да се окажат стотинки, все пак това са само акции :))

4

До 2

преди 4 седмици

А коя година? Още 2011 година беше обещал че до 10 години ще пратим хора на Марс. Тоест 2021г. Сега сме 2024 и няма нищо. Човека е изпечен лъжец и манипулатор. Той иначе нямаше да е милиардер. Ама пък обича да прави шоу и провокации.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Да фалират щом никой не ги купува.

2

Анонимен

преди 4 седмици

Не му върви нещо бизнеса на Илон, по-добре да шмръкне още некоя линийка за кураж, че тази година требва да ходи на Марс :)))

1

ze nigmar

преди 4 седмици

Балтия граничеща със секира:)))