25

Олимпий Панов

преди 1 месец

Хаха сами ги създават сами си ги плащат-имитатори американски животни

24

Христо Христов

преди 1 месец

Колко "тайни" лаборатории за биооръжия имаха САЩ в Украйна?! Сигурно в графа борба с пандемиите са им писали разходите. Аман от лъжи!

23

Анонимен

преди 1 месец

Имате някаква печатна грешка.ФАЩ дава милиарди за пандемиите,а не за борба с тях.Искат да намалят населението,за да го управляват по-лесно и да наложат сатанизъм.Главният сатанист Клаус Шваб вече е наказан.Дяволите ще си приберат Шваб и ще гори в ада където му е мястото.

22

Анонимен

преди 1 месец

Бля бля глупости. САЩ дават за вируси.

21

Анонимен

преди 1 месец

Урсула плаща, борба да пада!

20

Анонимен

преди 1 месец

Фактът, че Пентагонът погрешно е изпратил активни проби от антракс, стана известен в края на май 2015г. Щамовете от опасната болест попаднали от министерството на отбраната в 86 лаборатории в САЩ, както и в изследователски обекти в Австралия, Канада, Южна Корея, Великобритания, Япония, Италия и Германия, съобщава АФП

19

Анонимен

преди 1 месец

16 напълно си прав. Даже имаше изпускане на "проби" с жив антракс в щатите че и в южна корея и други страни в американските лаборатории. Американски военни са доставяли живи спори на антракс в десетки лаборатории в страната и в седем страни по света през последните 10 години, поради недостатъци в технологията за стерилизация на бактерии, се посочва в доклад на Пентагона, съобщи Агенция Франс Прес.

18

Анонимен

преди 1 месец

Да ьнаем, знаем. Като в Ухан, не било това, ами онова. Да, вярваме ви. Минимум!

17

Всички пандемии

преди 1 месец

Идват от лабораториите на САЩ!Сега и запада. Урсула е негативен пример за това! Мъжът и Пфрайзе умъртви милиони и тая още е на свобода!Защо кьорфашкиьо?

16

Анонимен

преди 1 месец

САЩ дават милиарди за ПУСКАНЕ на зарази. Даже имаше публикация, че от лаборатория в Нщ Йорк бе малко да стане беля с изклчително опасен вирус. САЩ имат затворени бази. повече от 200, по целия свят, където правят генетични изследвания на народности и раси, за да е по-целенасочена заразата. В Литва също е имало такава база, супер секретна. Там сега са на власт потомствени фашаги.

15

Анонимен

преди 1 месец

Един Професор по Медицина каза, че проявите на Ковид19 били идентични с проявите на нано-токсикоза!

14

Дддд

преди 1 месец

САЩ дават милиарди за да създават пандемиите сега ще се терористична държава където е стъпаил САЩ Живота е приключил

13

Ха-ха

преди 1 месец

Има *** начин да се решат проблемите с глобалното затопляне,пандемиите,войните,икономическите кризи и прочее.Само трябва да изригне един вулкан на точно определено място.Ако не ще-може да му се помогне.

12

Факт

преди 1 месец

По-вярно би било следното заглавие:"САЩ дават милиони за да предизвикат пандемии,а после печелят милиарди от борбата с тях."

11

Анонимен

преди 1 месец

Само за руската пандемия не дават!

10

Анонимен

преди 1 месец

Пак ли фалшиви новини? САЩ никога не помагат, те продават ваксини и правят експерименти в биолаборатории. За това са парите, за експерименти с ***, за да направят нов смъртоносен щам, за да могат пак да продават ваксини в цял свят.

9

Алоооо

преди 1 месец

Зеленски съм. А за мен кога? Има десетки шикозни имоти, които съм си харесал да си купя. Динги за мен кога?

8

-+-

преди 1 месец

Ей така се правят хората длъжници.Дават пари ,а след това ,се започва една игра ,във всички се насажда страх .Като пиявици се впиват.

7

Анонимен

преди 1 месец

Вместо да гледат Африка, да си лекуват зомбираните наркомани

6

Анонимен

преди 1 месец

А по кого ходи тази шарка?