12

Ама

преди 4 седмици

Се яви нали? Много го нападаха,но човека си е мъжкар и отиде,а други се покриха.Отиде,направи ги смешни и си тръгна.

11

Ни чул ни видял

преди 4 седмици

Тоя щат главен пркурор е само за взимане на голяма заплата в бг. Абсолютно безполезна служба

10

Пернишка мутра

преди 4 седмици

Гешев! Закон и ред!

9

Анонимен

преди 4 седмици

Това същество на снимката дали би било така добро да върне на куп всички получени заплати, все пак ние, данъкоплатците, сме били ощетени от присъствието му. Трупал папки с компромати за висши държавни лица, а нищо не чунал за реалните престъпници...

8

Горноница

преди 4 седмици

Тези от ПП и те искат да владеят служебните канали за да си пълнят партийните каси за избори по примера на ГЕРБ ...В ТАЗ НАШАТА ДЪРЖАВА май няма нормални бълггари да милееят за страната си ,жалко ,много жалко за държавата ни .

7

Г-н Гешев

преди 4 седмици

ни чул, ни разбрал какво става в малка България! Какво свърши като главен прокурор,освен празните приказки как ще върне ограбените от олигарсите пари! Е, резултат от него-никакъв, а много от нас му повярваха!

6

Анонимен

преди 4 седмици

i as ne poznavam

5

:)

преди 4 седмици

Каскетът чак по времето на Бойко Рашков чул под формата на слух, че има контрабанден канал. :):):) А турския доклад така и си остана непрочетен. Официален доклад на работещите служби на друга държава, подкрепен с доказателства. Дали пък ПП не фалираха и КТБ :)

4

явно само клюки

преди 4 седмици

научават от комисията . ивайла първа търсела нотариуса . доста разказваха . и други комисии са събирали някаква информация . Не дадоха на гешев да остане прокурор . От една паница са кусали . вече не са с него . Помагаха на партиите . много .

3

Анонимен

преди 4 седмици

Цацаров няма ли да го питате какво знае????. Всички чували знаели и никой нищо не правил! Те това ни е държавата .Мафията им завижда на нашите служби за изградената организация.

2

Анонимен

преди 4 седмици

Безсмислена е наистина комисията, както и повечето решения, които НС взима.

1

ИВАН

преди 4 седмици

КАНАЛИТЕ СЕ ПАЗЯТ ОТ СЛУЖБИТЕ, СЛУЖБИТЕ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, А ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ПОСОЛСТВАТА НА ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ! НЯМА ОПРАВИЯ!