185

Анонимен

преди 1 месец

Браво Белобрадова ! Това ли намери да споделиш, като че ли на някой му пука какво ядеш и обличаш, така както и на теб едва ли ти пука какво гласуваш в парламента.

184

РусенецЪ

преди 1 месец

Сериозно ми редактирахте "лопатка за ббоклук" ?!?! Еггати, вие от сайта сте прецакали половината речник на българския език.

183

РусенецЪ

преди 1 месец

Какво за Бога е "Кюнефе" ?! Имаме си диалекти, за пловдивчанин е непонятно какво е "фараж" , пояснявам - малка лопатка за ***, но какво е кюнефе? Подразбирам, че е нещо като десерт.

182

:)

преди 1 месец

Къде скачаш на кюнефе? Пробвай с миражки.

181

ЗАКОН

преди 1 месец

Лошото е че тази жена е в Екипа на Митниците - Грабила е Народа и Децата ни .Сама се Осветли пред НАП .

180

Мда

преди 1 месец

Летящата Козила - от тия дето се имат за "крем де ла крем"...То затова за такива е цяло събитие да се омешат, макар и еднократно, с "простолюдието".И после да разказват какво странно усещане е това и да мигат учудено с очички...Нещо като съвременен вариант на Мария-антоанета, в частта с пастите... добре, че не сме в Средните векове!

179

.

преди 1 месец

Слязла при народа?! Те тия да не живеят някъде в облаците?! Да не би да дишат и да *** в някаква друга среда или друга планета?! Големи писачи, бе! Пфуу!

178

Иван

преди 1 месец

"Купих си дънки, сако и гуменки за общо 23 лева от втората употреба и вече изглеждам по-приемливо за среща с гражданството." - тая ви се подиграва, вие я боготворите. Жалка картинка.

177

Анонимен

преди 1 месец

Простокирието се превъзбужда от такива тъъпотии!

176

Бунгар

преди 1 месец

Тази надмина Мая Манолова по про стотия. Как е възможно подобни чафки да са били депутати??? ***....отвсякъде.

175

Додо

преди 1 месец

Ох, че е гнусна тая тахтаба...нещастна, жалка позьорка!

174

Анонимен

преди 1 месец

Купила си нещо и яла, ако иска да слезе при народа 5 часа сън, бачкане 16 часа плюс 2 деца, мъж и 20 лева на ден.

173

Анонимен

преди 1 месец

Слязла при народа.......тая да не е богопомазана и да седи отдясно на Господ, та слязла? Влязоха във властта всякакви т.......... и се взеха прекалено насериозно. И тая летяща коза и тя, що не пита народа какво мисли за нея?

172

Анонимен

преди 1 месец

Чак сега се сетила и отишла при народа,а досега беше в политиката...Ужас!Все едно от Марс е дошла.Запомних я,че по телевизията пред две години обясняваше колко бил пpocт народа,а чак сега след цели две години е излезнала навън да се запознае с обикновените хора...Хайде и другите политици да вземат да се приземят!

171

либералист

преди 1 месец

Само като прочетох мутренските години и без да казвате от коя партия е ясно, че са от Моралистите от ппдб+ бранители на контрабандисти. Рашков с отворения дом в който всеки е добре дошъл особено ако има пудел с пачки...

170

Анонимен

преди 1 месец

Тая па коя е?

169

Теди

преди 1 месец

АЗ СЕ ВЛОШИХ ОТ НАПАДЕНИЯТА ВЪРХУ МЕН

168

Мусайбе кюнефчийка

преди 1 месец

ЗаПростите българи кюнефето си е кадаиф, ама за важната лейка от депутатска скамейка е кюнефе. А на ходжата кочана облиза ли там по случай рамадана.

167

Рибоци

преди 1 месец

Това "слезе при народа" го измисли рибаря написал новината, а рибоците веднага захапаха кукичката.

166

Анонимен

преди 1 месец

какъв подвиг