37

Анонимен

преди 1 месец

То такива самолети и аз мога да направя. Не е кой знае какво.

36

Само питам...

преди 1 месец

А нашите ,ВЕЧЕ ДВЕ фактури за американски самолети водят ли се безпилотни ... или е назначен там някакъв чиновник в министерството ни да ги "управлява" от една папка в друга.... Ахахахахаха. Толкова държави които поръчаха самолети СЛЕД нас , вече ги получиха че започвам да се съмнявам че НИКАКВИ САМОЛЕТИ НЕ СМЕ ПОРЪЧВАЛИ а само няколко управници се поделиха едни милиарди , докато ние бааалъците чакаме "нещо" да дойде за което скоро никой няма да си спомня...

35

Анонимен

преди 1 месец

Явно САЩ нямат качествени войници вече.

34

Анонимен

преди 1 месец

Продавам Лада Самара - запазена.

33

Читател

преди 1 месец

Никъде обаче не пише, че автономните Фъ 16 ще могат да летят на малка височина, защото те никога не са и могли, тогава не толкова модерно ПЕО ще може да ги сваля. А и написаните приказки за 100 000 ми се струват доста надценени. А какво би се случило с тях при заглушаването на GPS сигнала, а Русия , Китай и останалия свят да не мислиш, че ще стоят със скръстени ръце и да чакат твоите любими САЩ най-накрая да добият световно военно превъзходство над другите военно велики страни?

32

Анонимен

преди 1 месец

АБЕ КРАВАРИ ПРОСТИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ НЕ Е ОПРЕДЕЛЯЩОТО КОЛИЧЕСТВОТО НА ОРЪЖИЕТО, А НА КАЧЕСТВОТО.И СЕГА ИМАТЕ НАЙ ГОЛЯМА ФЛОТИЛИЯ, БРОЙ САМОЛЕТИ И САМОЛЕТОНОСАЧИ, НО В РЕАЛНИТЕ ДЕЙСТВИЯ СТЕ ПЪЛЕН Т.ШАК. ЩОМ 1 ТУМБА МЕЧКАРИ НАР. ХУТИ ВИ ОБЪРНАХА МАТКАТА ОТ БОЙ СМЯТАЙТЕ ЩО ЗА СТОКА СТЕ КАТО АРМИЯ, ЧИСЛЕНОСТ, А ПЪК ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ВСЕКИ 2-ВОЙНИК ОТ ВАШАТА АРМИЯ Е ИЛИ ТРАВЕСТИТ ИЛИ *** ИЛИ НЕЩО НЕОПРЕДЕЛЕНО СИРЕЧ МЪЖ С ЦИЦИ И *** М/У ОЧИТЕ ДЮСТАМБАЛИЯ С ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ. ХАХАХАХ

31

Анонимен

преди 1 месец

Никой ли не обърна внимание на изречението: "В Близкия изток подкрепяните от Иран хуси ... редовно използват сложни въздушни, морски и подводни дронове, за да атакуват американски бази и търговски кораби в Червено море." Пиндостан, Израел и Ко треперят от страх пред обутите със сандали хуси, които редовно използват сложни въздушни, морски и подводни дронове.

30

Анонимен

преди 1 месец

Българинът ще мизерства само и само да плати амерските самолети.

29

Анонимен

преди 1 месец

САЩ откраднаха 10 милярда за пенсии от бг и сега ще се въоражът.

28

Анонимен

преди 1 месец

В същото време чебурашките крадат украински перални за части...

27

Анонимен

преди 1 месец

Излишни разработки, Русия заплашва отслабващия отановски съюз чрез мобилната система за противоракетна отбрана С-550, способна да прехваща и ликвидира орбиталните беспилотници X-37 и други балистични цели. Пиндостан е наплашен и трескаво търси изход.

26

Банкеръ

преди 1 месец

Все ми е на акъла,че цветнокожите американци,които са болшинство ще се навият да платят такава сметка.Очевидно е,че Ушанките няма да се поколебаят да унищожат планетата ако са застрашени по някакъв начин.Северна Корея и тя има планове за взрив в тихия океан с цунами,което да измие Америка.Китайците пък притежават голяма част от дълга на белите американци и в общи линии са зависими от Китай.Може да се окаже,че НАТо е книжен тигър.Досега Нато е бомбардирало от въздуха малки държавички.

25

Анонимен

преди 1 месец

За сега руските КАБ-ове успешно летят на 90 километра и удрят по дълбокия тил в Константиновка, Дружковка, Краматорск и Славинск.

24

Анонимен

преди 1 месец

До 22 - Защото е бил купчина обещания, коитонструват прекалено много и не работят.

23

Анонимен

преди 1 месец

"Миналия месец Шойгу обяви че до 2025 г Русия ще разполага със 500 хил дрона които ще летят в рояци управлявани от изкуствен интелект. С такава Армия дронове практически нямаш нужда от полеви войници. Представете си мащаба на половин милион дрона на фронта. Всеки ден слънчево затъмнение !!!" - дронове на рояк са хубава мишена за ПВО.

22

Анонимен

преди 1 месец

Като млад офицер изучавахме въоражението на вероятния противник.Т.е Гърция и Турция.Правеше ни впечатление че при гърците имаше самолет абсолютно отговарящ на написното в момента.Самолет А 102 Делта Дегър.Пилота изпълняваше контролна функция т.е присъстваше формално.Самолета беше в състояние да излети сам да лети по зададен маршрут,прехване противников самолет и да го унищожи без човешка намеса.Много бързо този самолет беше снет от въоражение.Защо и за какво нас не ни интересуваше.Та нищо ново.

21

Анонимен

преди 1 месец

" 100 000 безпилотни самолета. И тогава отразяването на тези самолети ще бъде мисия невъзможна. Тогава с Русия ще бъде свършено! Никаква ПВО няма" - При цени от 160 до 300 млн. долара за самолетче ... САЩ ще фалира като СССР 5 пъти дотогава ...

20

Анонимен

преди 1 месец

Предолимпийско: в Сена откриха признаци на фекална зараза.

19

Анонимен

преди 1 месец

Технологията е налична поне от 15 години. Пробшемът е липсата на даннинза обучение на моделите.

18

Анонимен

преди 1 месец

Ще ще.Те и лунна база щяха да строят на марс щяха колония да правят барабар с термоядрен реактор за студен синтез на бордът лекарство за спина щяха да правят до 2030-та щяха роботи по улиците да ходят изобщо всичко щяха да направят ама накрая афроамериканчета на социал къртят и палят молове а полицията не иска да им нарушава правата.. Последният антибиотик са го открили преди 40 години. Винаги имайте едно наум като почнат некви грандиозни планове струващи 7000-8000 хиляди милиарда долари.