22

Република 8те джудже

преди 2 месеца

Ние сме още тук.

21

ПП

преди 2 месеца

Продължават Позора

20

почнаха терористиче-

преди 2 месеца

ските заплахи . сега с дългите ножове на центъра ще хванат мигрантите . сигурно не са истински . и във франция обикалят напред назад. поне не е червения пират . Друг болен за психиятрията . от ИТН .

19

До 14

преди 2 месеца

Кирчо беше избран само от 7% от българите ( самопризнание в записа) Как така управлява ?!Отговор Посолството и Министри на чужди държави :)

18

обикновен българин

преди 2 месеца

България е Страна на вечната Криза . Така бяхме и при Живковизма - тоталитаризма . Запада ни бе виновен , че ни ограбва и мъчи . След него Ужким Демокрация / Ама на Ужким , без Лустрация / . Виновен ни бе Запада плана РАН /, а ние си Бяхме по модела на Москва с олигарсите / .Влезнахме в НАТО и ЕС . Но след година две се появи ГЕРБ да ни вкара във Върховенството на Закона , както е в ЕС. Но ни подведе трайно си останах ме с мафията в ЧАКАЛНЯТА.

17

До 14

преди 2 месеца

Киро Просото го избраха Машините, не българите!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Вместо звездичките да се чете овцата Доли.

15

Баба Радка

преди 2 месеца

Ти гласуваш, посолството те управлява.

14

Българи = IQ 0.0

преди 2 месеца

Ами киро просото какво друго може да сътвори. "Браво" на бУгарите, които са си го избрали!!! Браво и на всички депутати, които му слугуваха. Конституция не се променя просто ей така!

13

BateValcho

преди 2 месеца

Няма нов чл. 99. Има само изменение и допълнение на ал. 5 и изменение на ал. 7 от същия член. Нека сми точни, г-н професоре!

12

a

преди 2 месеца

Гласувайте пак за ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ. Просто ги погледнете какви са капацитети. Едно нещо пипнаха в конституцията и направиха пълна каша. Както всичко останало до което се докопаха.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Е нали тази сутрин един друг преподавател по конституционно право каза,че нямало да се случи.Я се разберете,де,че ни ошашавихте вече.

10

Овцата Доли

преди 2 месеца

Имам много роднини който ще гласуват.

9

Пепе-деперепе

преди 2 месеца

Кашата която забъркаха -сега виждаме как неистово искат да избягат като евродепутати от това което сътвориха в БГ

8

Анонимен

преди 2 месеца

Това е резултата от работата на Пълна Пародия. Всичките им промени и реформи са в това състояние. Абсолютни никадърници с огромни амбиции, гръмки слова и плачевни дела. И после винаги другите са им виновни и други бутали страната в хаос. Пълен Провал!

7

Кукумяу

преди 2 месеца

Надявам се абсолютно всеки от възможните кандидати за премиер да откаже поста. Никой не може да те задължи да заемаш дадена длъжност, освен при мобилизация по време на война. Една хубава конституционна кризичка, създадена от вече Разглобката ПП/ДБ - ДПС - ГЕРБ ще им се отрази добре точно преди изборите.

6

ами

преди 2 месеца

Празни приказки Само плашите народа Стига вече

5

Анонимен

преди 2 месеца

Какво падение за нашата държава. Докъде се докарахме. На опашката по всичко, а румънците делят място с Испания. Срам, голям срам.

4

Дивото зове

преди 2 месеца

Каква криза,кризата е за работещите бедни,за богатите криза няма,няма и да има.

3

Анонимен

преди 2 месеца

до 1 конституционни промени з акоито настояваха Киро и ицето