62

123

преди 1 месец

още един "специалист" по конституция. аман вече

61

Анонимен

преди 1 месец

"Продължаваме Повредата", "*** Бърколинария" счупиха Конституцията.

60

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ-ПП-ДБ повредиха Конституцията.

59

Изклатен демократ

преди 1 месец

Към ДБиПП: Да ив абе пчикаат мйачина неодклатени и неоддялани неодносени америкнаофилчета, пордали са на псоолството на сащ! Макйа ви да абе и бокулците нещсатни коэплеета мърсни донли! Кирчовци - наркомнани и пордажни доргиращи се изкалтени недоносчета сте вие и изкцеаните ви избиратели мръшави!

58

Повредите в Конст-та

преди 1 месец

Гербаджиите защо гласуваха за конституционните повреди? Повредите в Конституцията ги сласуваха Киро, Боко и Христо. Иска да се прави на опозиция преди изборите, пак да плюе президента и служебното правителство.

57

Изклатен демократ

преди 1 месец

е такива ги надробиха недодяланите и *** недоразвити "демократчета", осмелили се да пипат Конституцията на Република България! Дано на изборите тези недоразумения бъдат изтрити!

56

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е цял професор , а не е разбрал е т.нар. президент не е президент, а резидент!

55

ПРАВ Е ПРОФ. ПЕНЕВ

преди 1 месец

В ТОЗИ ТУПИК НИ ВКАРА ЕДИН ГОЛЯМ УМНИК > МРАВОЯДА

54

Анонимен

преди 1 месец

Е до там я докараха и ПП и ГЕРБ и ДъПъСъ нова конституционна криза, защото другите ни са малко. Влизаме само от криза в криза.

53

мъка мъка до гроб

преди 1 месец

Пълни неграмотници управляват страната. Явно Българският народ си ги заслужава. След 10 поколения ще се оправим. За сега надежди няма. Бягайте на вънка. Който не е избягал си сложил сам въжето на връта. Който не е успял на вънка е неграмотен и си заслужава съдбата да е тук. Най ми е мъчно за патриотите, те са прецакани, защото вярват.

52

И какво

преди 1 месец

И какво като се разлюбиха сглобкаджиите? *** пак ще отиде за гъби, за риба, на нива и наш'те пак ще си направят сглобката2! Политиците ни са производни на нашиО мат'рял. Докато не го проумеем всички или поне 90% от народО, един и същи бахур ще ядем и още и пак и още, а децата ни ще се спасяват през десет държави в седмия континент. Запомнете, колкото и да ни водят за носа с купен вот и ала-бала, ако гъбарите са десетина процента, онези ще си скубят косите!!!

51

Иванов

преди 1 месец

До Анонимен 49Каква ситуация, анонимник нарича политиците "неграмотни", а в същото време пише "ощърб"! Откъде това самочувствие анонимнико?

50

Анонимен

преди 1 месец

Ротацията е успешна, управлява ви пак Чалгата! Цялата Интелигенция събрана в Кукубенд парламент, Слави Чалгара, Боко Пъдара, Тошо Свенара, Ицо Комара и Мишо Шамара! Управляват висамо хора на изкуството с артистични псевдоними! Чалгария култур култур!

49

Анонимен

преди 1 месец

Примитивни и неграмотни политици от герб , ДПС и ПП-Дб , промениха Конституцията , в ощърб на Президента / който и да било той/ , и сега при връщането на мандата , ПП-Дб разбраха за грешката ... Следващият Президент ако е от герб или ДПС , ПАК ЛИ ЩЕ ПРОМЕНЯМЕ КОНСТИТУЦИЯТА ????

48

Анонимен

преди 1 месец

До 1280 "А най-се забавлявам от нефелниците, дето демонстративно щели да пуснат не подкрепям никого." - Естествено, че ще пускам "не подкрепям никого". Аз за БКП1, БКП2 или БКП3 няма да гласувам, а с "не подкрепям никого" качвам избирателната активност, понеже ако падне много, ще ни натресат някой авторитарен режим. Наясно съм, че гласът ми се разпределя процентно според резултатите, но въпреки това искам да покажа на БКП, че никой от тях не ме кефи, а искам да гласувам... :)

47

1280

преди 1 месец

Тъпия,неграмотен и мързелив българин си избра такива като него да го представляват в НС, а сега се чуди защо резултатите от аматьорските им некадърни решения водят до тупик. Не се чуди ***, пак пУсни за ПП ДБ, Кире, Асенси, еврея и най-вече Ристьо ще те оправят. А най-се забавлявам от нефелниците, дето демонстративно щели да пуснат не подкрепям никого. Е за това бабите метат кинти от балконите. Да идва по-скоро губернатора от Москва и да се свършва.

46

Анонимен

преди 1 месец

ПП са толкова зле, че нямам думи просто. Такава промяна направиха, че сега служебен министър председател ще бъде от ГЕРБ, а ГЕРБ ще имат изгода от политическа криза докато свят светува. Хем ще управляват, хем ще разправят на шараните, че не го правят те, а служебното правителство, хем служебното няма да се отчита пред никой, хем президента и да иска, не може да направи нищо. Реално ПП не само върнаха ГЕРБ във властта, но и направиха така служебните правителства да са техни. И-Д-И-О-Т-И!!!

45

Анонимен

преди 1 месец

Всичко, което се случва в България в последните 2 години е по сценарий на Москва, включително и димката "помощ за Украйна" ! Троянски кон сме и Запада го знае, затова в следващите години ще бъдем смачкани !

44

Анти Тяло

преди 1 месец

Реформи , еврозона, шенген и да отидем да умрем в Украйна = ще ядем бахура!!!

43

Анонимен

преди 1 месец

Резултат от пунт и пластиката на Христо Иванов дето му викат конституционна реформа.