33

Анонимен

преди 2 месеца

Кое е бравото за Боко...неразбирам. Живея в град с 20000 население в БГ, имам над 2000 познати и няма никой, който учи, работи честно и морално да го харесва и да ги подкрепя след последните 12 години. Да, всчики ги подкрепихме преди 3 мандата, НО не разбирам и моля някой да ми обясни - как да се променим и да очакваме различен резултат като правим една и съща грешка мандат след мандат. Е един поне от тези 2000 да беше зад тях, да имам вяра и надежда, но това говори достатъчно за партията.

32

Lina

преди 2 месеца

Гледам Ицко иванов много страда по онази близост с дпс по бтв . Горкия. Е все оак вепе е напред цяла къща, не само апартамент в Брюксел. Изпълнява изгодно. За всеки

31

За народа

преди 2 месеца

до 27...хайде дано 12 години, повече взеха отколкото направиха. 12 години стагнация в БГ. За 12 год. на родителите заплатата се повиши с 8 %, пенсиите с 7%, майчинство 0, здравеопазване 5%, образование 5%, военно дело 25%....няма да продължавам, че е някаква трагикомедия. Разбира се, съседа от ГЕРБ си направи 2 къщи на длъжност общиснки съветник, другия си купи кола за 100000 лв. за град с 12 000 души....И двамата нямат допълнителни доходи, регистрирали наследство. Е пак голямо съвпадение...

30

Индианец

преди 2 месеца

Бойко трябва да действа като вожд на племе канибали с команда-печете, яжтебледоликите от ПП и ДБ, та да изчезнат от политическата маса, както други.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Че какво и е на рублата тя има покритие

28

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Нашите домашни любимци тип хамстер от бившата Сглобка никога не ги е свързвало доверието , единствено желанието за крадене и овладяване на държавата, за да ни я предоставят в служба. Получиха доста $$$, няма страшна, е искат и още, ама едва ли.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Силно се надявам, че българския народ се е опомнил и в следващия парламент тия недоразумения няма да ги има. А ако ги има-безнадеждно е.

26

ДОВЕРИЕ В РУБЛАТА..

преди 2 месеца

БСП и Възраждане имат доверие в РУБЛАТА...... Хахахаха

25

Нямааа

преди 2 месеца

Киро чупи чаши и шишета.....ходи гол

24

ъ

преди 2 месеца

Пак добре, че "ваклооката Лена" е по майчинство. Иначе имаше да слушаме пцувните й от сутрин до здрач.

23

И Столтенберг

преди 2 месеца

Излиза гол на улицата вече няколко пъти.

22

Мда

преди 2 месеца

Нито за гееб нито за пп гласувамДостатъчно ме удариха в цени даньци - против тях да с сигурност

21

ГЕРБ - ППДБ

преди 2 месеца

Станаха ли една партия ?

20

Анонимен

преди 2 месеца

До Българин Инфлация при Мумурандума- 17.7% при тия от ГЕРБ април 2020/2021г- 0.3%- ЗА ТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ А ТИ ЗА КОГО ИСКАШ, А ПОМНИШ ЛИ ЧЕ гАБРИЕЛ ПОДАДЕ ПАПКА СЪС СПИСЪК НА ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ С ХОРА НА ППДБ- НО ТЕ КАЗАХА- НЕ ГАБРИЕЛ БИЛА ХУБАВОТО ЛИЦЕ НА МАФИЯТА И НЯМАЛА КАЧЕСТВА ЗА ПРЕМИЕР- ТИ ДА ВИДИШ?!

19

тази статия

преди 2 месеца

Е леко със седмица на зад.

18

Мда

преди 2 месеца

То пьк някой ще гласува за -пп на евроизборитеДа се пишат - с мечтите ше си останат

17

Анонимен

преди 2 месеца

Кирето от Психото ли е избягало- погледнете го и лъжи, лъжи

16

Българин

преди 2 месеца

Те сами си го направиха... Да добавим и ДПС, а също и притурката на ГЕПП - има такива чалгари!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Нивото е много ниско, отново се набляга на плюенето, какви Харварди тези новите са нещо между Вуте и Нане кръстосано с Бай-Гануо!

14

Уредиха се...

преди 2 месеца

Никола, Лорер, Лена,... Ще се пишат на първите 3 места в листата на ПП за Евроизборите,и отиват в Брюксел....Балъците от паветата си остават на сухо, пак да псуват Борисов и герберите, че са им виновни...