53

Анонимен

преди 1 месец

Още един платен да плюе срещу ППДБ ид.иот. нарочен за политолог. А доверието в мафията Герб и техния лъжлив вожд расте ли?

52

пияница мистик

преди 1 месец

До Анонимен 52 === Пише се "узурпират" и само по това, че си неграмотен знам, че ще гласуваш за Копейкин :))) А аз ще гласувам за ГЕРБ.

51

.

преди 1 месец

ХАРАКИРО ЛЪЖЕЦА!

50

Анонимен

преди 1 месец

Тези Политически Превратаджии,никога,не са си вярвали! За тях беше важно само,да озурпират властта!! Логично беше и се очакваше,че ще се разпаднат!!! Аз ще гласувам на предстоящите избори,за партия,която Не е била на власт до сега! А вие??-:)

49

Ох

преди 1 месец

Тоя ми се кара , вместо да е спокоен и работи за баба Марта ,да и е спокоен живота на старини.ми той като стигне моите 70 години ,ще е изперкал.момче,по спокойно,ръководите държава,народ,не изпадай в депресия.май ,парите са ти взели акъла .

48

Анонимен

преди 1 месец

От трибуната крясаци, съскане, плюнки, фъфлене, дълги паузи и преглъщания на гъстисополнихрачки които лепати на небцето се лигавят през хранопровода към стомаха.

47

Ганю

преди 1 месец

Нивото на граматични умения на Анисия Иванова е изкючителОН високо !!!!!!

46

ПП - ПП - ПП

преди 1 месец

Тва Мальчкно Кнабе изобщо ваксинирани ли е с АнтиПростод'19 или са му инжектирали обратната , катализаторно негативната ваксина усилено намаляваща остротата и неимоверно мащабно усилваща нахалноста, искренното му желание да заеме и трите длъжности: Пожизнен Президент - Перманентен Премиер и Постоянен Палементоид (ПП-ПП-ПП). Името на обратната, на анти умноидната, ваксина без да го презгъзнопедерасира е 91'дотсорПитнА по народному 19 кратно изпростяване

45

подъяне блус-бенд

преди 1 месец

Комунизмааа си отивааа...с него си отивааа и ПРОМЯНАТА...дрънь-чака-лака-дрънь...

44

ПП, ПП, ПП Дъжд Вали

преди 1 месец

До подъяне блус-бенд: Ъ Ъ Ъ; Подути Блъс - Парламент, ПадналПутьо на Цимент, ПропадналПростакНаЛъжимент

43

Анонимен

преди 1 месец

Бойко им обеща след изборите пак да се некоалират и Христо пак да седи в Пеевски и да пие мазно кафе.

42

подъяне блус-бенд

преди 1 месец

Бяха използвани,сами си го казаха-трябва да изперем Бойко,Пеевски,това цял Свят го чу на записа.Това може да се случи само в България,където даже медиите нямат свобода на словото.Ако това се случи в Румъния,всичко заминава по затворите и се конфискуват имотите им вкл и в Барселона/Бойко/ и Дубай/Пеевски/

41

Про100 Киро си мисли

преди 1 месец

.... че е пред ПАРАПЕТА и раздава правосъдие...но май е объркал стълбището...

40

Cinemania

преди 1 месец

"Еднорозите си отиват "- трагедия, по действителен случай.

39

анонимен

преди 1 месец

Хубаво е да ни пускате разгневени гибони! Да се посмеем де.

38

Мисля си ...

преди 1 месец

Доверието на българския народ към политиците е на още по ниско ниво !!!!

37

Анонимен

преди 1 месец

Според мен правят постановки.Шубе ги е че укрите ще паднат и като първи украйнски наколенки ще го отнесат и те.Я колко смели беха когато укрите стигнаха до коя река беше Днепър ли беше? о не бяха снимки как се държат за ръце със Зеленски и как се гледат в очите не бяха стенанията на Денков как смисълът на животът е на Русия да и е зле. Дори и лисугерите от ДПС които по принцип винаги са с по-силните (бяха комунисти после демократи сега европейци) се извикаха мощно "за " Украйна. Ама сега-тишина

36

Анонимен

преди 1 месец

Президента на всички искай оставките !!Като никой не иска да поеме власта ,защо ще има избори ..веднага всички да подават оставки !И да се търсят ЧОВЕЦИ за НС .А тези марионетки вън !!!.като ги мързи да имат такъв ангажимент и отказват марш !И да връщат заплати !По добре ти им искай оставките да не искаме и твоята моляте .

35

Мда

преди 1 месец

Изльгах се и аз гласувах за -пп на предишните избори ама до тук

34

Мда

преди 1 месец

До мен един човек откак дойде -ппКара два ягуара докато беше в бкп навремето имаше само една строшена лада