249

Иванова

преди 1 месец

Неграмотността и некадърността на ПП и ДБ стигнаха до там, че да направят и Бойко Борисов и Делян Пеевски едни от най-големите политици, които страната ни е имала. Просто мога да кажа, че добре че са те двамата иначе Кирчо и Христо Иванов до сега да бяха фалирали цялата държава.

248

Милен

преди 1 месец

ПП и ДБ са безобразни

247

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен, к.251 Хр.Иванов е като мушика: започва с интриги и искания, на преговорите мълчи като ням, а вечерта след преговорите отново започва да ръчка жаравата. ББ го дава по милиционерски: пусне напред машите, а той стои зад кулисите. Към края на преговорите излиза на сцената, вече омаскарил някой от своите хора и започва с разговорите и самооценките: 'аз, аз, аз...' Какво ти: кри се зад кулисите, остави машите си да се пекат на огъня и сетне се пъчиш като победител. Какъвто нерядко не си.

246

Анонимен

преди 1 месец

Баце, научи се, че освен 1-о л.ед.ч. има и 1-о л.мн.ч. Защото не само ти представляваш ГЕРБ, а и твоите помощници. Ти унижи мъжкия състав на преговарящите с ПП-ДБ и пусна напред дамите. Там Петкова и Габриел се поизложиха, за да не кажа - изложиха, но Сачева и Назарян се държаха мъжки.Сетне подхлъзна Габриел, давайки й един неособено коректен списък на министри и я накара сетне тя да го върне, а можеше и ти да се намесиш.Пет дни играхте с ПП-ДБ на криене и надхитряне. И пак започна с 1-о л.ед.ч.

245

Българин

преди 1 месец

Крайно време е за промяна на законите за съставяне на правителство след избори. Получените най много гласове да съставят правителство. Вторите и третите задължително да участват със заместник министри.

244

Калин

преди 1 месец

Човекът, който издъни пак работата е Христо Иванов, затова се е покри в последните дни

243

Анонимен

преди 1 месец

"Започва "тилифон","тилифон","тилифон" - нещо недопустимо." Баце ги направи на компот.

242

Анонимен

преди 1 месец

Гномът каза, че "Днес е облачен ден за българската демокрация". Дали щяло да изгрее слънцето зависело от '"тази зала" Хахахаха смятай зависи от Борисов - Слънцето. Признаха си без бой, че Бойко в Слънцето.

241

niki

преди 1 месец

Много исках, ама немах желание. Тiквунякска логика.

240

sd

преди 1 месец

боко да даде днк проба и да се види дали е баща на коп-еле-то на борислава йовчева

239

Щирлиц

преди 1 месец

Е колко да са нахални,най-много колкото Навални.

238

Анонимен

преди 1 месец

Малко е да се каже, че са нахални. Те са супернахални, при това арогантни и некомпетентни. С мания за величие и завземане на цялата власт, с желание да правят каквото искат. За мен определено са невъзпитани психопати. Да се измитат от политическия живот, че обърнаха наопъки всичко, до което се опряха.

237

akudдфгх

преди 1 месец

драмата в Герб е ,че по-голямата част от самите сапартийци на Бойко борисов вече фактически са от ДПС защото влезнаха в орбитата на обръчи от фирми и взимат рушвети и дивиденти от престъпленията които извършват заедно с ДПС и ограбват българските данъци. това са обръчите от фирми които не искат България да влезе в еврозоната тъй като ще трябва да се отчитат и при тях а така няма мога да гледат застраховки ДДС и всичко останало на което се свикнали да прибират от българския народ

236

Анонимен

преди 1 месец

Много исках да има правителство,ама нямах желание.

235

Анонимен

преди 1 месец

До СпасМи, то по-хубаво далаверите на Бойко в Митниците от вашите далавери с олигарси като Иво Прокопиев и Пламен Бобоков, които ви финансираха кампаниите,

234

ПП +БСП = РОДНИНИ

преди 1 месец

ВСЕ БОРИСОВ ИМ Е ВИНОВЕН....

233

Анонимен

преди 1 месец

И аз исках 15 години да ни управлява някой нормален,то пък попаднах на Тулупа .

232

гербаджия

преди 1 месец

Сега не става амаа след изборите с тикви не говорим.

231

Анонимен

преди 1 месец

Баце намекна че и Конституцията на Христо Иванов ще я скъса. Защото той само подписвал и не знаел какво Ицето пишел вътре. Всичко ще разпердушини.

230

ББ: много исках

преди 1 месец

ама пък ПП искаха да ме разследват