112

софиянец

преди 1 месец

ами какво да усещах.Младо простовата К. на един скапан измамник!

111

Кайма

преди 1 месец

А га яде кифтета не рева

110

Анонимен

преди 1 месец

Господин Нотариуса е бил невинен. Имал е клуб, в който са ходили само той, щерка му и жена му. Никой не го е познавал и той с никой не е общувал. За съжаление, този невинен и неизвестен никому човек е бил убит. Може би е бил случаен рикоширал куршум. Жалко, че понякога такива невинни хора биват убити. Дано не се случват пак такива нещастия на обикновените хора.

109

О, НЕ СЕ

преди 1 месец

ВАЙКАЙ Я ДАЙ МАЛКО ПАРИ И НА НАС

108

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Ангелина,посочи поне едва съсипана човеика съсба от нотариуса,че да узпаем и ние,а не да тръбиш за хиляди.Или комисията да посочи.В полицията десетина жалби,половината от него съм прочел.И защо да е зла последната му жена?Ами имат си спорове за управител на някаква негова фирма кой да е.Направо пък е смешно жена му да са двигател на дейността му.Откога му е жена при тази пълнолетна дъщеря?Комисията какво влияние да открие за човек,който не е бил в системата,като Пепи еврото цели 30 години?

107

пияница мистик

преди 1 месец

Ела при мен да те успокоя. Аз не изпитвам никаква злоба към теб :)))

106

Анонимен

преди 1 месец

До 104 Защо да не ти позволяват?

105

Ангелина

преди 1 месец

Момичето ,не е виновно за зверската престъпна дейност на баща и унищожил хиляди човешки съдби. Не зная ,тя на какво възраст е ,но определено не познава баща си ,защото ,на него по външен вид дори си му личи меко казано изродената същност.Тя няма неговото излъчване.Иначе съм съгласна ,че последната му жена е зла и користна жена и ,че тя ,както и жената на Пепи Еврото са истинските двигатели и демони на престъпната "адска машини" на мъжете си за унищожаване на хора ,кражби на имоти и бизнеси.

104

Фибуначи

преди 1 месец

Последната жена на Нотера е доста зла , чял час не е позвънила на полиция и бърза помощ , да е сигурна , че шугър дедито ке гушне чимшира... Та сега тая малката иска от нея лъвски пай от ограбеното ,от дек на дек уве, ще я заплашва много ясно даже ще я хлъзне към албанците ако знае много...

103

Карма

преди 1 месец

Върнете 300 тата имота взети насила с терор от хората и може някак да отървете проклятие и пъкъл... Иначе много необмислена постъпка да изгрява в медиите , сега всеки 5 то разряден люлински бандит ще иска да те разходи по Витоша.

102

Алекс

преди 1 месец

Кифлата реве,че усеща злоба.А какво усещат хората измамени от баща и и загубили имотите си?

101

БАБА ГУСИ

преди 1 месец

Яла чадо ще те утешим.Ще усетиш миропомазанието върху си и ще блаженсташ като насред райските двери.

100

Анонимен

преди 1 месец

Как ти позволяват клуб с име SS ?

99

децата плащат ли

преди 1 месец

За достойния и героичен жизнен път на родителите си не е възможно децата да са информирани ...

98

Потърсете в гугъл

преди 1 месец

Илко Илев лихвар да прочетете малко

97

Анонимен

преди 1 месец

81, по говнярско семе от тоя на великите българи връзкари смрадливи некадърни и няма на тая земя, затова и семето ти е предвидено за заличаване както и смрадливата ти държава на дерибея наглец мутра и дебелвевски гнусните българи които всеки заобикаля като крастави

96

Анонимен

преди 1 месец

До 81 гнусар бегай да се лекуваш с връзки както си свикнал да се оправяш в племето на гнусните българи връзкари некадърни

95

Анонимен

преди 1 месец

Децата плащат за престъпленията на родителите.

94

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Сигурно парите, които харчиш в момента са за сметка на провалени човешки животи и изхвърлени семейства на улицата. Не искам да си слагам грях на душата, но аз не бих реагирал мирно ако някой ми отнеме жилището.

93

Ristio

преди 1 месец

Жал ми е за това дете. Никой не си избира родителите. Дано преодолее смъртта на баща си и цялата селска злоба и да стане образована и нормална жена. Престъпниците са си престъпници,но децата им могат да станат и пълноценни граждани. Зависи от обществото ни , и от това какъв стимул за развитие има самото дете. Тоя е бил класически опортюнист и момичето не е виновно, че майка му си е легнала с подобен екземпляр..