172

Анонимен

преди 1 месец

До тъй де. А бе, глу.пак, не става дума Габриел да заседава с министрите, които си дадоха отвод (вероятно няма да стане така). Просто става дума за това, каква е процедурата и коментарът на 169 е пределно ясен.

171

Анонимен

преди 1 месец

Съпунджиев , край с екскурзиите на аванта, голям мерак има плъха да е във власта, да се разхожда по червения килим.

170

Анонимен

преди 1 месец

В други, отминали времена, когато българите са въртяли мечове на конете си, Денков би бил оръженосец на някой от тях, или би се препъвал носейки им вода, храна и овес за конете.

169

Анонимен

преди 1 месец

Бутафорното човече с рибешкия поглед, се напъва да го чуят, та чак късото му сакенце се повдига отзад, но освен съжаление, друго не може да предизвика. България никога не е имала посмотан премиер от Денков. Нищо лично.

168

тоти

преди 1 месец

Явно е че ПП и Бойко няма да се прегърнат и май никой с тях няма да се хване на хорото...отиваме на избори!!

167

Анонимен

преди 1 месец

Задкулисието на евроатлантизма . боко Пеевски и Киро в кръчмата решават съдбата на България или по точно кой да гепи порциика а съдбата както дойде . Те големите шефове от посолствата да се оправят . Ние да налапаме постовете и парите за усвояване .

166

Тъй, де!

преди 1 месец

И какво? Ще изберат Габриел и тя ще заседава с министрите в оставка, с чиито имена тя злоупотреби. И тук се навъдиха новоизлюпени конституционалисти. Направо - конституционалист до конституционалист!

165

Анонимен

преди 1 месец

Борисов го е страх,че Киро пак ще го арестува и пак ще спи на нара в следствието.

164

Боко

преди 1 месец

До 168.Никакъв магнит не идва и изобщо не го е страх. Никой не бръсне за sliва този Магнитски, нали видя какво направиха на Пеевски - нищо.

163

изнервен

преди 1 месец

Ха-ха-ха, този молец е тотален некадърник. Поне десет конституционалисти сто пъти обясниха, че първо се гласува за министър-председател, а министерски съвет отделно и може и след един месец.

162

Анонимен

преди 1 месец

страх го е, че магнита идва

161

Анонимен

преди 1 месец

Денков има стил- КРЕМЪЛ- УЙДУРМИ ДО ПЪЛЕН КРАХ НА БГ- ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ- ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ!

160

Анонимен

преди 1 месец

Според Денков - проява на детинско поведение е да отвръщаш, него колко пъти са го опъвали в тоалетната на химическия факултет студентите, той се отръсквал и после пак им пишел 5тици. Няма смисъл нещата да се приемат навътре и твърде лично. Може пък случайно да са го опънали и после да са се саморазкаяли, той разглежда и тази версия.

159

Емо

преди 1 месец

Борисов да събере всички партии и да направят временно правителство за да установят какво са откраднали от промяната и къде Асен Василев е отклонил десетки милярди за две години и половина.

158

Анонимен

преди 1 месец

Т.н. Академик Денков се оказа неспособен да напише няколко съболезнователни думи про *** на Патриарха та се наложи да гледа от листче.

157

Анонимен

преди 1 месец

Денков не беше премиер на България, а на Америка за България. Абсолютен национален предател!

156

Ганди

преди 1 месец

Гледам по телевизията бостанското плашило Денков съвсем сам по коридорите, щях да кажа сам като куче,само че те кучетата са три пред блока,и никой не го бръсне за слива, а той си мисли че е голямата работа, пълен кавал

155

Анонимен

преди 1 месец

Борисов се криел от Петков. Ами ще се крие, след като Петков чупи шишета по масата - кво да прави Бойко? Киро като се намота с кристали и водка - може да чупи шише в на Бойко главата. За това се крие. Да не стане белята, че Киро има 4 дъщери за хранене и да не влезе в затвора за опит за убийство.

154

Анонимен

преди 1 месец

Чудя се всички управляващи изобщо нормални ли са, *** ли са, нагли тапири ли са, изобщо осъзнават ли как се държат?!? Мислят ли, че не управляват зоопарк, зверилник, а държава и то в Европа?!? Жалко за изхабеното време, за изгубеното доверие, надежда и оптимизъм в българската нация. Как не се наядаха, накрадаха как не ги е грях? Жалко че подобни ***, смрадта, батала от българския народ е узурпирал властта и захапали кокала, все едно идва края на дните им и на света като за последно ! Срам

153

Анонимен

преди 1 месец

До шоу Прав си, но те отрязаха пътя на БГ към еврото и Шенген!