361

Анонимен

преди 1 месец

"най-красивото лице" явно няма уши и не е чуло за нивото на правосъдната система, за 8 джиджета, за нотариуса, въобще е глухо и сляпо

360

Анонимен

преди 1 месец

Явно е пердашен в децката гадина и това е повлияло на психиката.

359

Анонимен

преди 1 месец

Оревахте света за гаранционни фонд за пенсионерите. Сега мълчите за ошушкания енергиен фонд и НЕК. Ревахте за "кюлчетата". Сега мълчите за чувалите.

358

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 352 Кой сте вие? "Целия български народ"? "Демократичните сили"? Защо не оставите страната и да спрете от търкаляйки се по жълтите павета да ни връщате години назад! Борисив не е ангел и дебелащината му не ме кефи! Но вървяхме напред. И Хемус щеше да е завършена. И инфраструктурата щеше да бъде подържана. Къде са 8 милиарда дето ГЕРБ крадели всяка? Продължава ли да се раздават милиони в края на годината? Преди поне бе публично от джипката. Сега доста от тях се"губят".

357

Ббб

преди 1 месец

Мачкай, Бойко.Изчигъртай ги тия.

356

Анонимен

преди 1 месец

Извинения ?? Това е дтска градина и цирк .Това не са политици. П овръща ми се от вас.

355

Отвратен

преди 1 месец

Ще трябва и ръката да му целуваме на М*********ра***та. Навремето Цв. ЦВ. и други мекотели го правеха. А тези не искат. Защо си затваряте очите? 6 милиона заложника на един пс***и***хично-болен човек.

354

Ббб

преди 1 месец

Давай Бойче.

353

Реджо

преди 1 месец

На кого да се извинят тези политици? На ограбеният и оглозган български народ , от кражбите,интересите и циркаджийските им умения! Крадци на животи!

352

Анонимен

преди 1 месец

Ако некой сака шеферска книжка от Хартварт мога да го уредя. И там има лъжа. Паметника на основателя на Харвард е всъщност паметник на точно три лъжи. Какво се чудите тогава, че някой лъжел постоянно.

351

Анонимен

преди 1 месец

Без реформи Боцуане, няма подкрепа!! ПП-ДБ нямат нужда от това да ти бъдат "три синджира роби"!! Избори, за да те отвеем заедно с твоята Мара Шалвара!!

350

Анонимен

преди 1 месец

Борисов и д и си и ни остави намира да си подредим държавата

349

Анонимен

преди 1 месец

Преди две години бащата на Кирчо нарече целия български народ ЗАДКУЛИСИЕТО.Те тея думички за нищо ги нямат.Не може ей така по медиите да ръсиш глyпоcти само,защото предната вечер си се напил,чупил си шишета и си още в махмурлук.Пияндета,макашита и мигранти,които да ни докарват още мигранти,за да взимат по 20 000 евро и да бягат на остров ЕлБА не ни трябват!

348

Анонимен

преди 1 месец

ПП ще си хортуват със Слави. Търгаши.

347

Наглите

преди 1 месец

Наглите шарлатани, които Радев доведе са най-противите политици на столетието. Но защо сега Радев не вдига юмруче ,за д ги махне? Явно не си е намерил други шарлатани които да командва да създаването на негова партия след края на мандата му.

346

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

И на децата , чули " оня запис" им е ясно, че цветните шарлатани приключиха. Иска им се още ( както се вижда от омърлушената физиономия на кица) , но няма как. Няма каак ;)

345

Реалист

преди 1 месец

Ако Алеко Константинов е жив ще се издрайфа от тази мутра.

344

Алеко

преди 1 месец

Описах точно този персонаж преди повече от 100 години ! Явно вие , братя българи сте мазохисти и страдате по този вид образи. Бойко и бай *** са аналози ,но явно се харесват? Защо ли ? Неразбираемо е

343

Анонимен

преди 1 месец

Алеко Константинов те е описал едно към едно преди повече от 130 години!!!

342

Анонимен

преди 1 месец

България не принадлежи на Борисов Реформите са неизбежни