283

Анонимен

преди 2 месеца

Добре,че беше бай Тошо да ви прекара ток, канализация, детски градини,училища и жилища та да пишете глупости на топло Ако тея бяха взели власта преди 80 години още да сте с потурите и газените лампи.

282

Анонимен

преди 2 месеца

А най хубавото предстои. Фашугите и азовските троляци ще бъдете избити където и да се криете.

281

За фашугата

преди 2 месеца

302 истината е че в България няма високо платена работа, но не това е причината хората да не харесват ес и нато. На теб ти плащат от фондации . Трохи. Атлантически съвет е нпо. Това е факт. ЕК всяка седмица има среща със Сорос. Това е факт. Тези факти имат последствиия. И те водят до това че ти за 30 сребърника прокарваш фашистки идеилогии и третополови гнусотии. Абсурдни квоти и директиви за всичко. От краставици кокошки и кошери до зелени сделки и оръжия за където посочат американците.

280

Анонимен

преди 2 месеца

Крим е руски. Но не само Крим. Руските учравляващи да се размърдат и да престанат да либералничат и само да приказват. Цялата крайна е руска територия, обаче няма политическа воля. Путин каза в интервюто че крайна е руска. Какво още се церемони? Какво чака западняците да се въоръжават и да нападат? Това да не е някакъв спортен двубой където всеки ще играе по правилата? Няма ли кой да взема смели решения, ами само се либералничи?

279

БРАВО!

преди 2 месеца

Само че това, което казва тоя, ще се разбере, че Крим и Севастопол не са руски едва догодина през есента, когато крепостните ще бъдат сразени...

278

Истината

преди 2 месеца

Истината е , че наш русофил не харесва ЕС и НАТО, поради една единствена причина и тя е , че той не си харесва собственият живот, и си търси някой виновен... Отличава се с глупавите си разсъждения за световни конспирации и най - често работи нископлатена работа, откъдето и идват битовите му проблеми за които според него са виновни Байдън , Сорос и Макрин, лгб обществото и т.н.

277

Фют

преди 2 месеца

До 289. Град Санкт Петербург възниква в историческата област Ингрия, населена през Средновековието с финландци.[13] През 1611 година шведите основават на мястото на днешния град крепостта Нюеншанц. Около нея възниква град, наричан Нюен, който през 1642 година става административен център на Ингрия. Населението му по това време е предимно финландско, с по-малък брой шведи и немци. През 1656 година градът е тежко засегнат от руско нападение и центърът на Ингрия е преместен в Нарва.[14]

276

Сънчо

преди 2 месеца

Чужда жена, кола, и глупав народ кокали нЕмат. Успееш ли да им се качиш само газ и до дупка.

275

Анонимен

преди 2 месеца

Гледам фондация демокрация се е развихрила и пляска глупости за лустрации, пък самата лустрираща фондация се оказа в КТБ. Новите пионки на лустриращите пък ги търсят с Интерпол и избягаха в Дубай.

274

Анонимен

преди 2 месеца

296 куршума в кухата ти фашистка манерка е гарантиран соростак

273

Анонимен

преди 2 месеца

Абе царя казва кое кск да се построи, дали ще са западняци или африканци, те работят за него, както ти за Сорос. Стая разлика че той им е платил повтче отколкото Сорос ти плаща. Кое не ти е ясно фашугер?

272

До Василев

преди 2 месеца

Пич, един западен икономист е описал подробно как човек си харчи собствените пари и как харчи чуждите за собствени цели. Нигер и Буркина Фасо знаеш ли,че са изключително богати държави? И въпреки това нямат ток, улици и питейна вода. Защо нямат като са толкова богати? Все още живееш добре благодарение на НРБ. Да те успокоя, свършва вече, скоро язовири, инфраструктора, енергетика, ВиК и т.н ще се разпаднат както плочките ти пред панелката заедно с нея.

271

Анонимен

преди 2 месеца

288 още колко глупости ти останаха? Тези всяка вечер ги дрискаш. Изобщо как сам се понасяш?

270

Анонимен

преди 2 месеца

287 изобщо няма смисъл да блъскаш лъжи. Отваряш уики и четеш Градът е наречен в чест на св. Петър небесния покровител на царя-основател, но с течение на времето все повече се свързва с името на самия основател Петър I. Според официални документи първите години е наричан Петропол, Питерпол, Петрополис, Санкт-Питербурх, а днешното му име е въведено през 1720 г. Чети сега докато можеш и току виж избегнал куршума, но едва ли.

269

Анонимен

преди 2 месеца

283 откакто накараха идолът ти да се самозастреля мина много време и трябва да повторят с теб. Кел файда да ти се обяснява че Петербург е четвъртия град по население в европа. Такива азовски кретенчета само куршумът ви оправя.

268

Анонимен

преди 2 месеца

279 ти не си тоя който казва кое е нормално и кое не. Нормалните хора знаят че половете са два, учи се по биология, а не в нпото на Сорос, където сте наистинацдрогсте защото се друсате. Нормалните хора знаят че Русия и Китай са постоянни членки в съвета за сигурност, а Германия не е, защото е наказана за предизвикването на двете световни войни. Нормалните хора знаят че Г20 отсвири западняците от Г7.

267

Анонимен

преди 2 месеца

280 той победи още миналата година

266

Анонимен

преди 2 месеца

Путин дали ще победи на изборите ? :)

265

Анонимен

преди 2 месеца

275 и понеже си много устат обаче кух вземеш да четеш кое какво. Ето ти пример. Полувековната зависимост на Северщината от Великото литовско княжество не е заличила изконно православната вяра на нейното население. Когато католическа Литва иска да католицизира хората от Северщината, те се противопоставят на това толкова активно, че Москва успява, възползвайки се от това, без война да постигне отделянето на Северщината от Литва и да я присъедини към Руската държава.

264

Анонимен

преди 2 месеца

275 Крим е част от Русия с над 2 милиона население. Горе долу и толкова е една Литва. Мери си приказкиите че да не стане така че да го приказваш за Литва