323

July

преди 1 месец

Спокойно, байдунските фашаги ще бъдат заличени от лицето на Земята. Познавам руснаците (не познавам Путин) много добре, ще се справят.

322

Анонимен

преди 1 месец

Нормалните хора знаят че Русия и Китай са постоянни членки в съвета за сигурност, а Германия не е, защото е наказана за предизвикването на двете световни войни. Нормалните хора знаят че Г20 отсвири западняците от Г7.

321

Анонимен

преди 1 месец

Казуса отдавна не е за Крим, а за територията с истинско име Малорусия, а не като се нарича заради това че е в края - крайна.

320

Анонимен

преди 1 месец

333 учи ти! Полувековната зависимост на Северщината от Великото литовско княжество не е заличила изконно православната вяра на нейното население. Когато католическа Литва иска да католицизира хората от Северщината, те се противопоставят на това толкова активно, че Москва успява, възползвайки се от това, без война да постигне отделянето на Северщината от Литва и да я присъедини към Руската държава.

319

До 331

преди 1 месец

Хайде да проверим фактите. Кога се е случило това, и колко българи са били изгорени?

318

Учете история

преди 1 месец

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

317

Ци Пин

преди 1 месец

Пръкналата се на този свят през 1991 година Расийска Федерация е неразделна част от Китай!

316

Анонимен

преди 1 месец

324- А колко години се навършиха от изгорени те българи от нацистите във Одеса?

315

Анонимен

преди 1 месец

до 327 - АБЕ от 10 години го освобождавате. Вярно го освобождават от нацисткото присъствие.

314

Анонимен

преди 1 месец

Снощи във Одеса партизаните са взривили склад със 50 ДРОНА приготвени за укрите. СЛАВА на одеските и харковските бойци воюващи срещу нацистите.

313

Крим не е руски

преди 1 месец

и скоро ще се освободи от руско иго. Китайските власти призоваха във вторник за зачитане на суверенитета на всички страни с оглед референдума на Русия в четири региона на Украйна. Китай винаги е поддържал, че суверенитетът и териториалната цялост на всички страни трябва да се уважава, каза говорителят на външното министерство Уанг Уенбин на пресконференция в Пекин. Министърът на външните работи на Сърбия Никола Селакович заяви, че Белград не може да приеме резултатите от т.нар. референдуми в украинските области, контролирани от Русия, защото, както посочи, това би било напъл

312

Анонимен

преди 1 месец

322 - кажи ми името на 1 не потънал украински.

311

Анонимен

преди 1 месец

ТОЧНО И ЯСНО. РАЗБРАХТЕ ЛИ?

310

Няма да забравим

преди 1 месец

Вчера се навършиха две години откакто на 16 Март 2022 руските фашисти и окупатори бомбардираха драматичния театър в Мариупол, където по това време се криеха стотици цивилни, предимно майки с децата им. Няма точен брой на жертвите, но се предполага, че са около 600.

309

Анонимен

преди 1 месец

Вече няма никакво значение какво казва Лавров Русия изгуби статуса си на нормална държава превърнаха се в терористи и убици воюват с жилищните сгради цивилното население и беззащитните деца

308

Анонимен

преди 1 месец

В Крим защо горят и потъват руските кораби ?

307

Лавров утре

преди 1 месец

Може да каже че България е Руска

306

Както в България

преди 1 месец

До 340 АнонимеН . . . Може би малко по интелигентно, но също така!

305

Има Украйна, има . .

преди 1 месец

. . . много проблеми, които са наследени от Украйна.. . . Значи решението е . . . без Украйна!

304

АнонимеН

преди 1 месец

МАКСИМАЛНИЯ БРОЙ ГЛАСОВЕ КОЙТО МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ РЕЖИМА Е 30 МИЛИОНА БРОЯ ГЛАСА! ДА ВИДИМ С КОЛКО ЩЕ БЪДАТ ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИТЕ С ПРИБАВЕНОТО ОНЛАЙН ГЛАСУВАНЕ :D